esu dariusi bandyma-sejau agurkus junaty,pakui kitomis fazemis. jaunaty daigai buvo blogiausi,liauni,istyse. Daugiau neekspirimentavau,sedavau pilnaty ir turedavau visada stiprius ir derlingus daigus.
QUOTE(Ele06 @ 2011 01 14, 19:46)
nusipirkau krapu seklu,labai noriu pasiseti namuose,lovelyje.Ar neperanksti,ir ar isvis man namu salygimis isdyktu
parsiduoda krapai sodinimui vazuonose
QUOTE(amarrile @ 2011 01 14, 22:06)
esu dariusi bandyma-sejau agurkus junaty,pakui kitomis fazemis. jaunaty daigai buvo blogiausi,liauni,istyse. Daugiau neekspirimentavau,sedavau pilnaty ir turedavau visada stiprius ir derlingus daigus.
Per jaunatį reikia sėti gėles, o ne daržoves
SĖJOS KALENDORIUS
šiaip tai kiek žinau sėjai tinka pilnėjimo fazė. tai ne tas pats, kas priešpilnis. Jaunaties metu paskutiniosios keleta dienų yra pilnėjimas, o taip pat ir priešpilnio fazėje. Kada pilnėja - puikiai rodo www.day.lt
užaugo ir tie ir tie puikiai
šiaip tai kiek žinau sėjai tinka pilnėjimo fazė. tai ne tas pats, kas priešpilnis. Jaunaties metu paskutiniosios keleta dienų yra pilnėjimas, o taip pat ir priešpilnio fazėje. Kada pilnėja - puikiai rodo www.day.lt
QUOTE(jurginėlis @ 2011 01 14, 20:56)
nesėju aš į vazonėlius, jie išstypsta ir naudos jokios.
jau geriau petražolės, jos užauga
jau geriau petražolės, jos užauga
užaugo ir tie ir tie puikiai
Ech kaip bus taip,bandysiu krapus sodintis namie lovelyje,aptrauksiu ispradziu plevele,o paskui matysiu gausis kas nors ar ne
QUOTE(zara** @ 2011 01 15, 10:21)
Ech kaip bus taip,bandysiu krapus sodintis namie lovelyje,aptrauksiu ispradziu plevele,o paskui matysiu gausis kas nors ar ne
Esu auginusi krapus vazonelyje, kai gyvenau daugiabutyje. Visai puikiai augo.
QUOTE(Getira @ 2011 01 15, 11:29)
Esu auginusi krapus vazonelyje, kai gyvenau daugiabutyje. Visai puikiai augo.
nu tikiuosi ir ma augs katik pasodinau,dar truputi paliejau,aptraukiau plevele.
O aš "džiaugiuosi" krapais iš šaldiklio
QUOTE(jediara @ 2011 01 15, 12:49)
O aš "džiaugiuosi" krapais iš šaldiklio
as irgi ,dar krapu-petrazoliu misinys geras dalykelis
Nagi,daržininkės,kelkitės iš žiemos miego! Pas mane jau sudygo paprikos, čiliai, pomidorai...
QUOTE(Astra @ 2011 03 04, 10:53)
Nagi,daržininkės,kelkitės iš žiemos miego! Pas mane jau sudygo paprikos, čiliai, pomidorai...
as irgi ziuriu dar miega visos ziemos miegu pas mane ir paprikos jau poros cm tik katei labai jos idomios net para nugrauze