Šiauliuose Žalioj stotelės sėjos kalendorių negavo
Sveikos
Visai netiketai radau sia tema. As tai neziuriu i jokius kalendorius kada ka seti. Pernai seti pradejau vasari. Sudygo ir geles, pomodorai, porai... Ir uzaugo kuo puikiausiai viskas
Visai netiketai radau sia tema. As tai neziuriu i jokius kalendorius kada ka seti. Pernai seti pradejau vasari. Sudygo ir geles, pomodorai, porai... Ir uzaugo kuo puikiausiai viskas
QUOTE(rim @ 2010 01 20, 17:32)
Šiauliuose Žalioj stotelės sėjos kalendorių negavo
Bet aš Žalioj stotelėj pirkau tokį senovinį kalendorių su kasdien nuplešiamais lapeliais už 5 lt. Spodininkui ir daržininkui, ar kažkaip panašiai vadinasi. Ten kiekvieną dieną parašyta kokius darbus dirbt, ką sėt,tręšt, vienu žodžiu neblogas.
QUOTE(*Inga:) @ 2010 01 21, 12:56)
Bet aš Žalioj stotelėj pirkau tokį senovinį kalendorių su kasdien nuplešiamais lapeliais už 5 lt. Spodininkui ir daržininkui, ar kažkaip panašiai vadinasi. Ten kiekvieną dieną parašyta kokius darbus dirbt, ką sėt,tręšt, vienu žodžiu neblogas.
tokiu ir as maciau , ju visur yra ne tik zalioj stoteles, bet man pasirode, kad ten labai abstrakciai viskas ir daug nereikalingos info, noretusi konkretesnio leidinuko
QUOTE(rim @ 2010 01 21, 13:49)
tokiu ir as maciau , ju visur yra ne tik zalioj stoteles, bet man pasirode, kad ten labai abstrakciai viskas ir daug nereikalingos info, noretusi konkretesnio leidinuko
Dar pabandyk pasiteirauti pašto skyriuose , ir spaudos kioskuose
QUOTE(AgathaGray @ 2010 01 18, 19:21)
paprikas sesiu 21 -22 d., bet baklazanams, dar ko gero per anksti, palauksiu siek tiek.
As taip pat paprikas seju sausio antroje puseje, bet siemet bijau. Tokia salta ziema ir svarbiausia ilga.
QUOTE(satanele @ 2010 01 21, 20:31)
Aš tai žiūriu kaip ir kada sėti
Tikrai reikia atsižvelgti net į mėnulio fazes. Tarkim,pernai pasėjau ridikus,kada šovė į galvą ir nieko iš jų neišaugo-tik sumedėjusios šaknys...Pasirodo,reikėjo sėti per delčią...
Oj kaip gerai kad atidariau užmiršta tiemelė, bėgsiu ir aš dar pasodinsiu paprikas
Papildyta:
o petunijas irgi jau galima kita savaitė sieti ar dar nelabai?
as tai kai pradedu set tai ziuriu i laikrasti 'sodas darzas namai'ir taip iki pat sodinimo i pastove vieta, siemet as ir dar nieko nesejau kazkaip truputi baisoka kad per daug neisstypty , dazniausiai tai darauvasario pradzioje ir paprikos ir pomidorai uzauga kuo puikiausiai
QUOTE(Astra @ 2010 01 22, 10:34)
Tikrai reikia atsižvelgti net į mėnulio fazes. Tarkim,pernai pasėjau ridikus,kada šovė į galvą ir nieko iš jų neišaugo-tik sumedėjusios šaknys...Pasirodo,reikėjo sėti per delčią...
Aš taip pat sėdama sėklas žiūriu tik į mėnulio fazę.