Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

Šiauliuose Žalioj stotelės sėjos kalendorių negavo sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visai netiketai radau sia tema. As tai neziuriu i jokius kalendorius kada ka seti. Pernai seti pradejau vasari. Sudygo ir geles, pomodorai, porai... Ir uzaugo kuo puikiausiai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 01 20, 17:32)
Šiauliuose Žalioj stotelės sėjos kalendorių negavo sad.gif

Bet aš Žalioj stotelėj pirkau tokį senovinį kalendorių su kasdien nuplešiamais lapeliais už 5 lt. Spodininkui ir daržininkui, ar kažkaip panašiai vadinasi. Ten kiekvieną dieną parašyta kokius darbus dirbt, ką sėt,tręšt, vienu žodžiu neblogas.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 01 21, 12:56)
Bet aš Žalioj stotelėj pirkau tokį senovinį kalendorių su kasdien nuplešiamais lapeliais už 5 lt. Spodininkui ir daržininkui, ar kažkaip panašiai vadinasi. Ten kiekvieną dieną parašyta kokius darbus dirbt, ką sėt,tręšt, vienu žodžiu neblogas.

tokiu ir as maciau , ju visur yra ne tik zalioj stoteles, bet man pasirode, kad ten labai abstrakciai viskas ir daug nereikalingos info, noretusi konkretesnio leidinuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 21 sausio 2010 - 12:53
QUOTE(rim @ 2010 01 21, 13:49)
tokiu ir as maciau , ju visur yra ne tik zalioj stoteles, bet man pasirode, kad ten labai abstrakciai viskas ir daug nereikalingos info, noretusi konkretesnio leidinuko

Dar pabandyk pasiteirauti pašto skyriuose , ir spaudos kioskuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2010 01 18, 19:21)
paprikas sesiu 21 -22 d., bet baklazanams, dar ko gero per anksti, palauksiu siek tiek.

As taip pat paprikas seju sausio antroje puseje, bet siemet bijau. Tokia salta ziema ir svarbiausia ilga.
Atsakyti
Nemokamą sėjos kalendorių rasite va čia.
Atsakyti
Aš tai žiūriu kaip ir kada sėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 21, 20:31)
Aš tai žiūriu kaip ir kada sėti  thumbup.gif

Tikrai reikia atsižvelgti net į mėnulio fazes. Tarkim,pernai pasėjau ridikus,kada šovė į galvą ir nieko iš jų neišaugo-tik sumedėjusios šaknys...Pasirodo,reikėjo sėti per delčią... g.gif
Atsakyti

Oj kaip gerai kad atidariau užmiršta tiemelė, bėgsiu ir aš dar pasodinsiu paprikas bigsmile.gif

Papildyta:

o petunijas irgi jau galima kita savaitė sieti ar dar nelabai?
Atsakyti
as tai kai pradedu set tai ziuriu i laikrasti 'sodas darzas namai'ir taip iki pat sodinimo i pastove vieta, siemet as ir dar nieko nesejau kazkaip truputi baisoka kad per daug neisstypty , dazniausiai tai darauvasario pradzioje ir paprikos ir pomidorai uzauga kuo puikiausiai
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 01 22, 10:34)
Tikrai reikia atsižvelgti net į mėnulio fazes. Tarkim,pernai pasėjau ridikus,kada šovė į galvą ir nieko iš jų neišaugo-tik sumedėjusios šaknys...Pasirodo,reikėjo sėti per delčią... g.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat sėdama sėklas žiūriu tik į mėnulio fazę.
Atsakyti