Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

Mergaites, buciau labai dekinga jei patarsit kokios artimiausios dienos palankios papriku sejimui unsure.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien kaip tik prasideda jaunas menulis.
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2009 02 25, 15:54)
Mergaites, buciau labai dekinga jei patarsit kokios artimiausios dienos palankios papriku sejimui  unsure.gif
Aciu  mirksiukas.gif

As jau pasisejau pries savaite mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri mate internete info apie sejos kalendoriu, as tai si radau
http://www.sodyba.or...m...5&Itemid=16
bet reiktu tikslesnio, kada sodinti i siltnami tiktu pomidorus, agurkus...
gal kas mate kur ax.gif
Atsakyti
Paprikas esu girdejusi,kad palankiausiai sodinti jau sausio menesi, o šiemet kokia tiksli data joms sodinti tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2010 01 17, 16:02)
Paprikas esu girdejusi,kad palankiausiai sodinti jau sausio menesi, o šiemet kokia tiksli data joms sodinti tinka? g.gif

Aš turiu nusipirkus kalendorių, rašo paprikas , baklažanus geriausia sėti 21 sausio thumbup.gif
Atsakyti
Sausio menesio zurnale "Sodo spalvos" yra sejos kalendorius, bet tik sausio menesiui. Tai ten taip pat nurodytos 21-22d. paprikoms seti tinkamos.
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2010 01 17, 21:07)
Aš turiu nusipirkus kalendorių, rašo paprikas , baklažanus geriausia sėti 21 sausio thumbup.gif

o kur pirkot kalendoriu?
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 01 18, 11:45)
Sausio menesio zurnale "Sodo spalvos" yra sejos kalendorius, bet tik sausio menesiui. Tai ten taip pat nurodytos 21-22d. paprikoms seti tinkamos.
Papildyta:
o kur pirkot kalendoriu?

Sėjos kalendorių pirkau žalioje stotelėje, jais ten prekiauja thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui už info, bėgsiu ieškot
Atsakyti
paprikas sesiu 21 -22 d., bet baklazanams, dar ko gero per anksti, palauksiu siek tiek.
Atsakyti
Aš ir baklažanus kartu su paprikomis sėsiu, pernai kovo pradžioj sėjau, tai nespėjo užaugt. o kaip kitoms g.gif ?
Atsakyti
Sveiki,

daug augalu, darzoviu, veju, medziu seklu galima rasti:
http://www.e-seklos.lt/lt
tiksau super seklos.
Atsakyti