Sveiki visi
Aš irgi šiais metais noriu pasėti paprikų ir pomidorų, noriu paklausti kada geriausia juos sodinti, gal jau galima sodinti ar dar per anksti ?
QUOTE(Lilija84 @ 2009 02 16, 11:38)
Sveiki visi
Aš irgi šiais metais noriu pasėti paprikų ir pomidorų, noriu paklausti kada geriausia juos sodinti, gal jau galima sodinti ar dar per anksti ?
Paprikas jau reikia sėti (mano jau sudygusios), o pomidorus manau dar po savaitės ar dviejų, bus galima pradėti sėti.
Ačių už informacija,
tai pasėjau paprikas, žiūrėsiu kada sudigs.
As tai dar nepasejau papriku , bet sia savaite jau kaip nors teks ikisti, kad tik nepaveluociau, nes jos ganetinai ilgai dygsta, daug ilgiau nei pomidorai.Tuo paciu pasesiu ir surfiniju
Sėjimui šiandien tinkama diena, tad kas turit galit sėti tai kas ilgai galvoja, o tik po to dygsta (paprika, baklažanai).
Regilla, o porus, ankstyvuosius kopustus galima jau seti? siandien tinkamas laikas gal? Rasete, kad ankstyvuosius pomidorus jau pasejote.. O jusu siltnamis stiklinis ar plevele? Dekui uz atsakyma.
Ar jau galima sėti žemuoges?
Supratau
Porams ir kopūstams dar ankstoka.Kopūstus maždaug apie kovo 10d, bet ir tai priklauso nuo to meto šilumos. Juk juos šiltnamyje sėsim.Jei bus šalčių -sėklos žemėje supus.
Ridikėliai namuose daiginti griūna, nes per greitai auga. O auga, nes per šilta. Jiems pakanka šilumos, kuri yra stiklintame balkone..ir jokių laikymų kambaryje.Laukui skirti augalai užgrūdinti.
Mano šiltnamiai du. Vienas stiklinis. Jame gyvens pomidorai. Šiltnamyje iš lankų, dengtame plėvele gyvens agurkai ir paprikos.Agurkai su pomidorais nenori draugauti, tad gyvena atskirai.
Pomidorus sėjau pačius ankstyviausius, kokius turiu. Visi kiti lauks savo eilės kovo antros savaitės.Žiūrėsiu kada kokios dienos tam bus tinkamos.
Ridikėliai namuose daiginti griūna, nes per greitai auga. O auga, nes per šilta. Jiems pakanka šilumos, kuri yra stiklintame balkone..ir jokių laikymų kambaryje.Laukui skirti augalai užgrūdinti.
Mano šiltnamiai du. Vienas stiklinis. Jame gyvens pomidorai. Šiltnamyje iš lankų, dengtame plėvele gyvens agurkai ir paprikos.Agurkai su pomidorais nenori draugauti, tad gyvena atskirai.
Pomidorus sėjau pačius ankstyviausius, kokius turiu. Visi kiti lauks savo eilės kovo antros savaitės.Žiūrėsiu kada kokios dienos tam bus tinkamos.
QUOTE(Regila @ 2009 02 19, 14:45)
Agurkai su pomidorais nenori draugauti, tad gyvena atskirai.
maniškiai pernai 6 agurakai netoli šalia keliasdešimt pomidorų gyveno..nieko..
o tai, pala, man jau sėti kažkuriuos iš Tavo atsiųstų pomoidorų?
Ratuto, peržiūrėjau sąrašą, kokius ėmėte..galite sėti Agatas, Betalux, Princessa. Visi kiti lai sėkmingai laukia kovo mėnesio.
Princessa, kur įdėjusi nuotrauką, nuskinta birželio mėnesį ir iki šiol laikosi tie vaisiai..
Princessa, kur įdėjusi nuotrauką, nuskinta birželio mėnesį ir iki šiol laikosi tie vaisiai..