Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(Vaima @ 2009 01 29, 09:41)
Labutis  4u.gif
g.gif niekada nežiūriu kada sodinu, arba pataikau arba neturi reikšmės  lotuliukas.gif  o tos kurios neauga pas mane ir taip neauga  lotuliukas.gif

Aš irgi pritarčiau. Pvz. profesionalūs sodininkai augalus tikrai ne pagal mėnulį sodina, o tada, kai turi laiko. Ir auga pas juos viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 29, 13:49)
Aš irgi pritarčiau. Pvz. profesionalūs sodininkai augalus tikrai ne pagal mėnulį sodina, o tada, kai turi laiko. Ir auga pas juos viskas  lotuliukas.gif

Na gal ir na pagal mėnulį, bet tikrai turi konkretų kalendorių ką ir kada daryti
Atsakyti
pritariu, kad rimti sodininkai turi tuos kalendorius, šiaip jų būna visose parduotuvėse, pažiūrėkim, senovėj žmonių visas gyvenimo ritmas buvo pagal mėnulio kalendorių ax.gif aš šiandien pasodinau bazilikus, petunijas, astibles ir dar kažkokias užsienietiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2009 01 27, 07:38)
aš tai truputėlį žiūrėjau pagal mėnulio kalendorių, yra puslapiukas menuliokalendorius.lt, tai ten pagal mėnulio padėtį ženkle, sausio 28, 29 lapų dienos - tai bandysiu sodinti prieskonius blush2.gif

Atsargiai su siuo puslapiu, yra virusas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 30 sausio 2009 - 10:07
QUOTE(Shlipse @ 2009 01 29, 01:59)
as pasesiu pomidorus mazaugius,tokie nedidukai gal sprindzio dydzio buna,bet auga puikiai balkone,smagu juos skinti ir i burna ysimesti.
o dezutes nuo tortu labai liuks ideja,isbandysiu.dekui

Tuos pamidoriukus pernai bandziau seti , doh.gif neisdygo nei vienas, gal tau geriau sekasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 01 30, 12:10)
Tuos pamidoriukus pernai bandziau seti , doh.gif neisdygo nei vienas, gal tau geriau sekasi  blush2.gif

Bandziau ir as, bet labai jau lepus - greitai nugelto, beje irgi prastai sudygo - is penkiu pasetu tik vienas.
Atsakyti
Keista, bet man sitie pomidoriukai augo ir paciomis prasciausiomis salygomis ir puikiai . Ir siltnamyje siemet auginau, super. Jie mano mylimiausi, tas ju smulkumas ir derlingumas tikras atgaiva sirdziai.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 29, 12:49)
Aš irgi pritarčiau. Pvz. profesionalūs sodininkai augalus tikrai ne pagal mėnulį sodina, o tada, kai turi laiko. Ir auga pas juos viskas  lotuliukas.gif

nesiskaitau profesionaliu sodininku hihihi.gif , bet galiu pasakyti, kad uzpernai sejau vienas morkas pagal menulio kalendoriu, o kitas siaip sau, neziurejau jokio kalendoriaus.Tai ka jus manot, kur pagal menulio kalendoriu, tai tookios baisios buvo doh.gif , tai dygo, tai nedygo, tai saknis kirmeles kazkokios ede, susisuke kokios buvo doh.gif , o kur "na ura" sejau, buvo super thumbup.gif .Ir kas keisciausia, kad ta pati morku rusis ax.gif
Vieninteli dalyka, kuri ziuriu sodindama pagal laika, tai svogunai..mama nuo seno sodina svogunus Geguzes 7d.Stanislovos vardo diena.O visa kita sodinu ir seju kaip uzeina.
Pernai paprikas dar ziurejau lyg apie laika, o siemet tai sesiu kaip man i galva saus ir kaip laiko bus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 08, 12:53)
Keista, bet man sitie pomidoriukai augo ir paciomis prasciausiomis salygomis ir puikiai . Ir siltnamyje siemet auginau, super. Jie mano mylimiausi, tas ju smulkumas ir derlingumas tikras atgaiva sirdziai.

Kas čia per pomidoriukai, kaip vadinasi?

Ir dar vienas klausimas visoms sėjančioms:
Kur pigiausios sėklos? blush2.gif
Atsakyti
Galvoju pasiseti papriku, tageciu, dar kazkokiu tulpyciu turiu tik keista, kad jos is seklu, gavau tik seklu, sake, kad po salnu islenda ir pavasari zydi - tai jauciu reikejo seti rudeni....
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 02 09, 19:35)
Kas čia per pomidoriukai, kaip vadinasi?

Ir dar vienas klausimas visoms sėjančioms:
Kur pigiausios sėklos?  blush2.gif

Va, tokie:
http://www.seklos.lt/index.php?id=813

Ju yra kiekvienoje parduotuveje seklu skyriuje. Dazniausiai vadinami balkoniniai arba zemaugiai.
Atsakyti
Tinkamas laikas sėti žydinčias gėles yra kovo 3 ir 4 d. taip pat ir persodinant.
Atsakyti