Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(Lexi 04 @ 2007 03 15, 11:50)
Labas norejau paklausti kokios rusies pomidorus sodinot, kad poto i plevelini siltnami pasodint?? ir dar norejau paklausti kokios rusies parikas sodinat???

Tamaris - ankstyvi, stamboki skanus. Neblogi Emotion, Marissa, Alambra, Big beef, Intuicija, Evpator. Monika, King Artur- vienos is geriausiu papriku. Bet tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau pomidorus brooklin ir paprikas flamingo. Sake akd geri, nezinau, gal kas zinot juos???
Atsakyti
Sveikos, nu prisidėsiu ir aš prie sėjimų, nes esu toks ,,mičiūrinas" labai patinka išbandyti naujas daržovių rūšis ir gėles.
Dėl nuvytusių pomidorų: nesodinkit ir nesėkit pomidorų į kapų žemę(nusipirktą), nežinau kodėl ji netinka,bet dažniausiai pomidorai nuo jos griūna.
Aš visada sėju šiltnaminius pomidorus:delfine, petula,agata, celsius ir žalius pomidorus. Visos šitos rūšys dar nei vienais metais nenuvylė, kokia vasara bebūtų pomidorų turiu ir sau ir kaimynams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2007 03 16, 11:25)
vakar nusipirkau pomidorus brooklin ir paprikas flamingo. Sake akd geri, nezinau, gal kas zinot juos???

Bruklinas geri, o del paprikos nzn
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau paklausti - o jūs savo daigelius kuo nors tręšiat? Mes kažkaip vengiam tų trašų, juk patys paskui valgysim, bet vat toks klausimas iškilo ir dabar neduoda ramybės. Sakau gal su kokiu pelenų šarmų juos palaistyti, tik bijau, kad nenumarinčiau, tiek visko prisisėjau.

Ir dar - gal jau šiltnamyje (šiltnamis mūsų stiklinis ir labai saulėtas, aišku kai lauke saulėta...) kokį ridikėlį ir salotytę galima sėti, šiandien dieną 35 laipsniukus rodė? ar dar anksti, kaip manot?
Atsakyti
Labiau patyrusios gal geriau atsakytu, bet ir as ruosiuosi savaitgali ridikeliu paseti ir uzdengti. Naktys dar saltos.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 03 21, 19:08)
Sveikos,

Norėjau paklausti - o jūs savo daigelius kuo nors tręšiat? Mes kažkaip vengiam tų trašų, juk patys paskui valgysim, bet vat toks klausimas iškilo ir dabar neduoda ramybės. Sakau gal su kokiu pelenų šarmų juos palaistyti, tik bijau, kad nenumarinčiau, tiek visko prisisėjau.

Ir dar - gal jau šiltnamyje (šiltnamis mūsų stiklinis ir labai saulėtas, aišku kai lauke saulėta...) kokį ridikėlį ir salotytę galima sėti, šiandien dieną 35 laipsniukus rodė? ar dar anksti, kaip manot?

Mano jau sudyge lauke po agro plevele, o salotas galima netgi is rudens paseti. Sek drasiai ir kuo greiciau. Tik ridikelius sek ankstyvus, nes velyvesni nuo salcio iseina i zyduolius Pvz. "Saxa", "Krakovianka", "18 Day". O salotas "Grand Rapits"
Atsakyti
Blyn, mano pomidoru daigai mirsta doh.gif dziusta nuo pat saknu... SOS, ka daryti?
Atsakyti
sveikutės sodininkės ir daržininkės arba kaip aš naminių gėlių augintojos 4u.gif gal kuri turite ir galėtumėte parašyti geriausias dienas gėlių persodinimui pvz. rugpjūčio ir rugsėjo mėn ax.gif užsiliko keletas gėlyčių nepersodintų, be to reikia ir kai kurių pavogtas blush2.gif ir jau įsišaknijusias šakeles pasodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
gal kas pasakys kur rasti internete sėjos kalendoriu 2008m?
Atsakyti
QUOTE(Santuri2 @ 2008 02 08, 23:44)
Laba,
gal kas pasakys kur rasti internete sėjos kalendoriu 2008m?

sodospalvos.lt duoda, bet tik esamos dienos
Atsakyti
as nz nerandu sodospalvos.lt kur ten pagal diena ska daryti.
Atsakyti