Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

merginos, papasakokit, kaip jūs sėjat? Na patį procesą... ar daug žemių pilat, ar giliai užkasat sėklas, ar pridengiat plėvele? Aš tik pernai pradėjau labiau užsiimt šia veikla- tai patirties 0 ax.gif PErnai kažkodėl sudygo pomidorai ir po poros dienų nugaišo g.gif nenorėčiau, kad ir vėl tai pasikartotų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 03 09, 14:28)
merginos, papasakokit, kaip jūs sėjat? Na patį procesą... ar daug žemių pilat, ar giliai užkasat sėklas, ar pridengiat plėvele? Aš tik pernai pradėjau labiau užsiimt šia veikla- tai patirties 0  ax.gif  PErnai kažkodėl sudygo pomidorai ir po poros dienų nugaišo  g.gif  nenorėčiau, kad ir vėl tai pasikartotų  blink.gif

Jei isdygo ir nugaiso, tai jau kalta zeme, o seti ivairius augalus reikia skirtingai Vienus uzberti zemem kitus ne, vieni nepakencia durpes kiti ja megsta. Daug visokiu niuansu yra klausk konkreciau, nes viska isvardint neuzteks puslapio 4u.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš po truputį domėtis daržo reikalais rolleyes.gif Iš tiesų čia daug vertingos informacijos thumbup.gif
Tikriausiai tai bus pirmi tokie rimtesni daržininkystės prasme metai, nes pernai tokio noro turėti savo lyg ir nebuvo... O šiemet jis yra smile.gif Turiu pasisėjus pav pomidorų, tai jų daigų dar nematyt, o va kažkokių vijokliukų daugeliai jau kyšo, nors buvo sėta vienu metu. Tai dabar bijau, kad neperaugtų, nors jie mažiukai dar visai blush2.gif Per kiek laiko tie pomidorai turi išdygt, a? g.gif Anksčiau visu šituo rūpinosi mama, nosies per daug nekišau, bet dabar įdomu pačiai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano stevijai ir raktažolėms jau šakės turbūt verysad.gif verysad.gif Jau praradau viltį sulaukt daigelių verysad.gif O ir braškėms jau matyt kaput doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 14, 11:55)
raktažolėms jau šakės turbūt verysad.gif  verysad.gif  Jau praradau viltį sulaukt daigelių verysad.gif  O ir braškėms jau matyt kaput doh.gif  doh.gif  doh.gif

O tai kyla klausimas per kiek laiko turėtų sudygt tos raktažolės? g.gif Bo aš irgi tokių sėjau..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2007 03 14, 11:01)
O tai kyla klausimas per kiek laiko turėtų sudygt tos raktažolės? g.gif  Bo aš irgi tokių sėjau..... ax.gif

Kiek žinau, raktažolių sėklas reikia palaikyti šaltai koki mėnesi, tada gėriau dygsta. Aš pasėjau prieš savaitę ir pastačiau balkone. Pernai tai ilgai laukiau daigeliu, gal kokias 3 savaites.
Atsakyti
Gal kas zinot, kada artimiausia tinkamas laikas seti ir geles persodineti?
Atsakyti

Aš laikiau raktažolių sėklas šaltai,kaip ir nurodyta,bet matyt kažkas joms nepatiko doh.gif
QUOTE(Kamaniuke @ 2007 03 14, 12:27)

Pagal mano kalendorių rašo nuo 20d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2007 03 14, 13:27)

Persodinti kovo 15-18d. ir 30d. žydinčias 21d.-www.rojaussodai.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va kaip b8na, bet gal dar sudygs. smile.gif Mano daug maz viskas sudygo, jau ir numire kai kas. Zodziu pati norma liko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, ar vakaras, na siandien prisipirkau visokiu seklyciu tik paskaicius Jusu zinutes isigandau ar nebusu pavelavusi su seja ? Na seklytes tai petunijos, pomidorai , porai. Labai suintrigavo tas kioskas siauliuose su seklomis sakiau leksiu paziuret kokiu ten stebuklu yra oi oi kaip knieti nagus i zeme ileisti smile.gif
Atsakyti
Labas norejau paklausti kokios rusies pomidorus sodinot, kad poto i plevelini siltnami pasodint?? ir dar norejau paklausti kokios rusies parikas sodinat???
Atsakyti