Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(Regila @ 2007 03 01, 12:49)
Ji dar saldesne uz stevija.Gal kokia sekliuke galetum parduoti ar i ka ismainyti is mano turmu ir norimu?Noreciau pabandyti.

Aš jos neturiu,tik vakar paskaičiau apie šitą žolę ax.gif Bet užsikepiau tų sėklų ieškot cool.gif jeigu gausiu,būtinai pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
http://www.dharma.lt...galams-sodinti/
sėjos ir sodinimo kalendorius, jei kam reikia....
Atsakyti
Ačiū,Zuiki5,išsisaugojau 4u.gif bet jau ir pasisėjau beveik viską biggrin.gif

Regila,negavau tų sėklyčių ten,kur tikėjausi gaut ax.gif Užtat nusipirkau žemuogių medį biggrin.gif Labai gražus kambarinis augalas thumbup.gif Kad tik sudygtų sėkmingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 01 kovo 2007 - 18:10
O kur tu pirkai nengamo tas seklikes?
Atsakyti
QUOTE(Zibuokle` @ 2007 03 01, 20:40)
O kur tu pirkai nengamo tas seklikes?

Turguj,stebuklingam kioskely bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif Matyt neseniai gavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 02 kovo 2007 - 00:16
reiks man ryt ten uzsukti smile.gif tik pries tai i bankomata nueiti ax.gif

O sendien rimi nusipirkau lobelija sliauziancia ruzavais ziedeliais ir balta muiline.
Atsakyti
QUOTE(Zibuokle` @ 2007 03 02, 20:43)
reiks man ryt ten uzsukti smile.gif tik pries tai i bankomata nueiti  ax.gif

O sendien rimi nusipirkau lobelija sliauziancia ruzavais ziedeliais ir balta muiline.

Mano lobelija nė krust schmoll.gif Pasėjau jau maždaug prieš dvi savaites g.gif Per kiek laiko jos sudygsta? Maniškei jaučiu chana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 03, 11:45)
Mano lobelija nė krust schmoll.gif  Pasėjau jau maždaug prieš dvi savaites g.gif  Per kiek laiko jos sudygsta? Maniškei jaučiu chana doh.gif

Nechana. kantrybes. Maniškės irgi dar nesudygo, bet kai sudygs tai pasius augti lotuliukas.gif
Ačiū nengamo už tunbergija, pasisodinau jau, lauksiu sudygstant. Nežinau kaip čia tau reiks atsidėkoti 4u.gif
Turiu problema kaip minėjau petunija iš 9 sėklyių sudygo 7. Du iš kart ant šono. Laistau purkšdama kai pradžiūna žemė, ogi žiūriu dar vienas lenkiasi ant žemės. Nebus petuniju schmoll.gif oi nebus blink.gif
Atsakyti
gal zinot kaip uzsisakyti florexlit kataloga???
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 03 03, 12:50)
Nechana. kantrybes. Maniškės irgi dar nesudygo, bet kai sudygs tai pasius augti  lotuliukas.gif
Ačiū nengamo už tunbergija, pasisodinau jau, lauksiu sudygstant. Nežinau kaip čia tau reiks atsidėkoti  4u.gif
Turiu problema kaip minėjau petunija iš 9 sėklyių sudygo 7. Du iš kart ant šono. Laistau purkšdama kai pradžiūna žemė, ogi žiūriu dar vienas lenkiasi ant žemės. Nebus petuniju  schmoll.gif  oi nebus  blink.gif

Nėra už ką 4u.gif Kad tik sudygtų bigsmile.gif manosios jau sudygo thumbup.gif

O aš nusipirkus turiu vieną surfinijos daigelį,tikiuos pavyks užiauginti wub.gif
Atsakyti
Buvau išvykusi 2 savaitėm i ligonine- tai mano paprikos jau sudygusios, nors seklas pirkau maximoj, vakar pasisejau pomidorus. įdomu- ar dar ne per velu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 03 08, 10:46)
Buvau išvykusi 2 savaitėm i ligonine- tai mano paprikos jau sudygusios, nors seklas pirkau maximoj, vakar pasisejau pomidorus. įdomu- ar dar ne per velu?  g.gif

as pomidorus irgi siandien pasejau.Tikrai dar nevelu.Ankstesniais metais esu sejusi vasario gale, bet man nepasiteisino.Velyvos pavasario salnos neleidzia issodinti i siltnami plevelini, tai pomidorams nebeuztenka ir vietos ir dregmes.Zydi vargseliai puslitriniuse pakuciuose nuo pieno, diena nuleipsta , nes ir 2 kartus palaistyt neuztenka Todel jau pora metu seju mazdaug siuo metu .Gal anksciau geguzes vidury nebebudavo salnu iki minus 5? g.gif
Atsakyti