Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 26, 21:56)
Jei įdomu - paskaityk temoje apie braškes. Ten buvo rašyta apie jų sodinimą. Kiek laiko dygsta aš irgi nepamenu, bet tikrai neilgai.
Papildyta:
Gal galit pasakyti kada sėjat moliųgus?  g.gif  Pernai auginau vieną daigą kur moliūgo sėklos be lukšto.  tongue.gif  Sėklą gavau lab vėlai, taigi subrendo tik vienas moliūgas, bet mums labai patiko.  thumbup.gif

Visus agurkinius reikia sėti žydint alyvoms, kai praeina šalnu pavojus. Aš visada pasodinu ant kompostines. Graziai žydi, šiukšles paslepia ir dar naudos duoda thumbup.gif
Atsakyti
Tokiu laiku sėjama lauke, o aš paauginsiu indeliuose, bet ačiū 4u.gif maždaug orientuosiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibuokle` @ 2007 02 25, 19:18)
KAip smagu uz tave nengamo. O man tai liudna  verysad.gif Nes as nusipirkau tu rusisku seklu  krizantemu ir is kokio 25 seklyciu isdygo tik 3  doh.gif o is gvazdikeliu baltu 6 seklu ne viena
O vat kur buvo lietuviska celiulioze prisejau daug, nes galvojau kad puse neisdygs ir ka jus sau manot visos blink.gif Tai nezinau kur bereiks jas deti.
Vakar pasejau pomidorus ir agurkus. Matysim kas is ju isaugs  

Nežinau.žiūriu,žiūriu,bet kažkaip keistai man tie daigiukai atrodo g.gif Sėklytes pasėjau ratu,tai tie daigeliai kažkaip keistai greta unsure.gif Gal čia piktžolės kokios unsure.gif Nu lauksiu. Ot sodininkė doh.gif lotuliukas.gif Ar tik nebūsiu per anksti apsidžiaugus cool.gif ax.gif
O kas ta celiuliozė? ax.gif
Mes šiais metais tikrai šiltnamio neturėsim,bet vistiek susigundžiau nusipirkt pomidorų,paprikos ir baklažanų sėklų. Sakė tos rūšys puikiai dera ir lauke. Gal kas bandėt lauke augint? bigsmile.gif
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 25, 20:46)
Tik laistyk su purkstuveliu, nepilk vandens tiesiai ant "galvos" O as sestadieni nusipirkau kambarine braske ir kazkokia sviestine salota tame kioskelyje. Rusiskos seklos dygsta gal ir prasciau, bet tokiu idomybiu kitur negausi, tenka rizikuoti. Bet kad visai nedygtu taip dar nepasitaike.

Taip ir darau drinks_cheers.gif Ačiū 4u.gif Bet juk purškiant vistiek vandens ant daigelių patenka g.gif Ar čia nieko baisaus?
Tą sviestinę salotą ir aš nusipirkau,man irgi labai įdomu bigsmile.gif
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 26, 21:56)
Gal galit pasakyti kada sėjat moliųgus?      Pernai auginau vieną daigą kur moliūgo sėklos be lukšto.     Sėklą gavau lab vėlai, taigi subrendo tik vienas moliūgas, bet mums labai patiko. 

O moliūgus negerai sėt tiesiai į dirvą? Aš žadėjau tiesisi bandyt kišt g.gif

Jolita123,jei žinočiau tikrai atsiliepčiau ax.gif Bet kad pas mane kolkas ne atsakymai,o tik klausimai galvoje cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 27 vasario 2007 - 09:38
QUOTE(nengamo @ 2007 02 27, 10:37)
Nežinau.žiūriu,žiūriu,bet kažkaip keistai man tie daigiukai atrodo g.gif  Sėklytes pasėjau ratu,tai tie daigeliai kažkaip keistai greta unsure.gif  Gal čia piktžolės kokios unsure.gif Nu lauksiu. Ot sodininkė doh.gif  lotuliukas.gif  Ar tik nebūsiu per anksti apsidžiaugus cool.gif  ax.gif
Mes šiais metais tikrai šiltnamio neturėsim,bet vistiek susigundžiau nusipirkt pomidorų,paprikos ir baklažanų sėklų. Sakė tos rūšys puikiai dera ir lauke. Gal kas bandėt lauke augint? bigsmile.gif
Taip ir darau drinks_cheers.gif Ačiū 4u.gif  Bet juk purškiant vistiek vandens ant daigelių patenka g.gif  Ar čia nieko baisaus?
Tą sviestinę salotą ir aš nusipirkau,man irgi labai įdomu bigsmile.gif

O moliūgus negerai sėt tiesiai į dirvą?  Aš žadėjau tiesisi bandyt kišt g.gif

Jolita123,jei žinočiau tikrai atsiliepčiau ax.gif  Bet kad pas mane kolkas ne atsakymai,o tik klausimai galvoje cool.gif  biggrin.gif

Visada seju tiesiai i dirva ir uzauga puikiausiai, per gaila laiko ir palangiu.
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 02 27, 09:37)

Celiozija - vienmetė gėlytė. Būna šluotelinės arba skiauterėtosios (kaip gaidžio skiauterė), ospalvos - geltonos, ružavos, raudonos. smile.gif
Atsakyti
Aš moliūgus ir į dirvą sėju, ir porą daigų užsiauginu. Vienais metais labai anksti kambarį pasisėjau, tai nieko gero, jau buvo su žiedais, kurie paskui lauke nunyko. Todėl dabar sėju kokio balandžio pradžioj (auga daigai labai greitai) ar pačiam kovo gale, kad gegužę jau sodint būtų galima.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 27, 23:34)
Celiozija - vienmetė gėlytė. Būna šluotelinės arba skiauterėtosios (kaip gaidžio skiauterė), ospalvos - geltonos, ružavos, raudonos.  smile.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
Pasisėjau šiandien Steviją.Gal kas auginat? bigsmile.gif

Čia apie steviją. Ir dar čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 28 vasario 2007 - 19:50
QUOTE(nengamo @ 2007 02 28, 19:22)

auginam bigsmile.gif Vasarą labai maloniai darže augo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiglė: 28 vasario 2007 - 20:31
QUOTE(nengamo @ 2007 02 28, 20:22)

Čia apie steviją.  Ir dar čia

Auginu ant palanges jau kokie 5 metai. Tik nesek i durpe, nes zus seklos (visiskai netoleruoja) Rudeni nukerpu, ziema buna tik stagariukai, o dabar jau pradeda atzelti.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 28, 23:03)
Auginu ant palanges jau kokie 5 metai. Tik nesek i durpe, nes zus seklos (visiskai netoleruoja) Rudeni nukerpu, ziema buna tik stagariukai, o dabar jau pradeda atzelti.

Jo,mane jau sėklų parduotuvėj dėl durpių įspėjo smile.gif Dabar jau laukiu daigiukų tongue.gif Prisiskaičiau apie ją,labai įdomus augalas.

O gal kas girdėjot,ar auginat LIPIJĄ? Sako ji irgi saldi g.gif
Atsakyti
Ji dar saldesne uz stevija.Gal kokia sekliuke galetum parduoti ar i ka ismainyti is mano turmu ir norimu?Noreciau pabandyti.
Atsakyti