Žiūriu mano braškių daigeliai jau pasirodė O pasėjau tik prieš porą dienų. Nu kolkas dar tik du,bet iš viso 5 sėklytės tebuvo
QUOTE(nengamo @ 2007 02 25, 11:12)
Žiūriu mano braškių daigeliai jau pasirodė O pasėjau tik prieš porą dienų. Nu kolkas dar tik du,bet iš viso 5 sėklytės tebuvo
O kokios čia bus braškės? Šaunu, kad taip greitai dygsta. Tikėkimės tuoj išdigs ir likusios
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 25, 17:03)
O kokios čia bus braškės? Šaunu, kad taip greitai dygsta. Tikėkimės tuoj išdigs ir likusios
"Vsemirny delikates" Rašo,kad populiariausių remontantinių hibridų mišinys,žydi baltais ir ružavais žiedeliais. Vaisius turėtų duoti iki pat šalnų Nu žiūrėsiu kas čia bus ištikro Tikiuos neprapuls jos man
KAip smagu uz tave nengamo. O man tai liudna Nes as nusipirkau tu rusisku seklu krizantemu ir is kokio 25 seklyciu isdygo tik 3 o is gvazdikeliu baltu 6 seklu ne viena (((
O vat kur buvo lietuviska celiulioze prisejau daug, nes galvojau kad puse neisdygs ir ka jus sau manot visos Tai nezinau kur bereiks jas deti.
Vakar pasejau pomidorus ir agurkus. Matysim kas is ju isaugs
O vat braske man jau nuzydejo viena tik gaila nebuvo biciu tai greiciausiai uogos nebus
O vat kur buvo lietuviska celiulioze prisejau daug, nes galvojau kad puse neisdygs ir ka jus sau manot visos Tai nezinau kur bereiks jas deti.
Vakar pasejau pomidorus ir agurkus. Matysim kas is ju isaugs
O vat braske man jau nuzydejo viena tik gaila nebuvo biciu tai greiciausiai uogos nebus
Pomidorus reikejo set tik ankstyvus.O agurkams dar oper anksti.
QUOTE(nengamo @ 2007 02 25, 18:01)
"Vsemirny delikates" Rašo,kad populiariausių remontantinių hibridų mišinys,žydi baltais ir ružavais žiedeliais. Vaisius turėtų duoti iki pat šalnų Nu žiūrėsiu kas čia bus ištikro Tikiuos neprapuls jos man
Tik laistyk su purkstuveliu, nepilk vandens tiesiai ant "galvos" O as sestadieni nusipirkau kambarine braske ir kazkokia sviestine salota tame kioskelyje. Rusiskos seklos dygsta gal ir prasciau, bet tokiu idomybiu kitur negausi, tenka rizikuoti. Bet kad visai nedygtu taip dar nepasitaike.
Gal ka zinote apie braskes RUGIA? Pirkau senukuose bet nieko apie jas nerase. Radau per paieska mano uki truputy uzsiminta, bet nesupratau ar jos vijoklines. Kazkas parase kad tai zemuoges, bet nesvyrancios. Ka zinote parasykit.
QUOTE(Regila @ 2007 02 25, 19:43)
Pomidorus reikejo set tik ankstyvus.O agurkams dar oper anksti.
na pas mane visi pomidorai ankstyvi . O agurkus tai ne visus o tik po du daigus Juos zadu paauginti balkone
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 25, 21:31)
Gal ka zinote apie braskes RUGIA? Pirkau senukuose bet nieko apie jas nerase. Radau per paieska mano uki truputy uzsiminta, bet nesupratau ar jos vijoklines. Kazkas parase kad tai zemuoges, bet nesvyrancios. Ka zinote parasykit.
Taigi jau rašiau, kad RUGIA tikrai ne braškės, bet žemuogės. Ir tikrai ne vijoklinės. Pačios paprasčiausios remontantinės žemuogės. Skanios, dera iki šalnų.
Aciu zigzag tu vienintele man atsiliepi, o tai butu balsas tyruose. Bet kodel tie rupuzes raso, kad braskes? Ir dar vazone parodytos. Cia susimoviau kai merga su treciu vaiku.
Papildyta:
Seklos tikrai buvo didesnes uz zemuogiu, gal bent uogos bus didesnes? Tai klausimas tada per kiek laiko jos sudigs? Ir tada kur jas geriausia sodinti? Lysveje,kaip paparastas zemuoges?Vienu zodziu dabar neturesiu kur pasodinti.
Papildyta:
Seklos tikrai buvo didesnes uz zemuogiu, gal bent uogos bus didesnes? Tai klausimas tada per kiek laiko jos sudigs? Ir tada kur jas geriausia sodinti? Lysveje,kaip paparastas zemuoges?Vienu zodziu dabar neturesiu kur pasodinti.
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 26, 19:54)
Aciu zigzag tu vienintele man atsiliepi, o tai butu balsas tyruose. Bet kodel tie rupuzes raso, kad braskes? Ir dar vazone parodytos. Cia susimoviau kai merga su treciu vaiku.
Papildyta:
Papildyta:
Na, kad parašė braškės, o ne žemuoės, tai labai nesistebiu. Kartais tokių nesamonių vertimuose prirašo, o čia gi nelabai ir skiriasi.
Uogos tai tikrai bus didesnės negu laukinių žemuogių, bet vistiek ne braškės. Ir kvepės žemuogėmis.
Žemuogių sėklos dygsta šviesoje, t. y. jų nereikia užpilti žemėmis, tik lengvai įspausti. O per kiek laiko sudygsta, tai ir nepasakysiu. Nepamenu.
Geriausiai būtų sodinti į lysves, bet gali ir į kokį nemažą lovelį ar vazoną, bet ne po vieną krūmelį, o bent po kelis.
Jei įdomu - paskaityk temoje apie braškes. Ten buvo rašyta apie jų sodinimą. Kiek laiko dygsta aš irgi nepamenu, bet tikrai neilgai.
Papildyta:
Gal galit pasakyti kada sėjat moliųgus? Pernai auginau vieną daigą kur moliūgo sėklos be lukšto. Sėklą gavau lab vėlai, taigi subrendo tik vienas moliūgas, bet mums labai patiko.
Papildyta:
Gal galit pasakyti kada sėjat moliųgus? Pernai auginau vieną daigą kur moliūgo sėklos be lukšto. Sėklą gavau lab vėlai, taigi subrendo tik vienas moliūgas, bet mums labai patiko.