Įkraunama...
Įkraunama...

Sėjos kalendorius

QUOTE(Knifofija @ 2007 02 17, 17:38)
Siauliu centrine turgaviete, lauko paviljonai kioskas nr.17 ir nr.21 Nu klasiskas kioskelis visokiausiu idomymiu pilnas. Siandien nusipirkau porus kurie auga iki 150cm, o balta dalis iki 60cm. Vadinasi Russkij razmer ХХL.  thumbup.gif  Dabar pulsiu seti.

ten yra ir rusiškų sėklų, vat iš tos serijos "Russkij razmer" ir tos zinijos, ir porai, ir kt...bėda tik, kad ,sako, jog ne visai išauga toks "razmeras", kaip žadama mirksiukas.gif ir daigumu nusiskundžia, kas pernai pirko...Bet aš nusipirkau tokių agurkų, kurie, atseit, mezga ir atvėsus orams, ir tų porų..matysim , ar tikrai jie užaugs bemaž mano ūgio mirksiukas.gif
Atsakyti
O tu didele ar maza smile.gif Juokauju smile.gif
Tai kai isbandysit nepamirskit paskelti kaip tos seklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 18, 22:15)
O tu didele ar maza smile.gif Juokauju smile.gif
Tai kai isbandysit nepamirskit paskelti kaip tos seklos smile.gif

Pernai nemazai ka isbandziau, daigumai gal kiek slubuoja, taciau sudygo viskas. Labai patenkinta likau pomidorais, skanus mesingi. Olandiski kieti rugstus fui. Dabar olandiskus sodinu tik tinkamus transportavimui ( 2 daigus) jei reikia i kelione koki pomidoriuka isideti. Siaip nenusivyliau uztai siemet prisipirkau visokiu idomybiu, vel eksperimentuosiu.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Vakar negalėjau prisijungti. Aš labai norėčiau abiejų rūšių japoniškų klevų, nasturtų dideliais žiedais, svyrančių braškių ir dar dar dar... O kokių dar gėlių įdomių yra? Mane labiau domina dekoratyviniai augalai, gėlės blush2.gif
Atsakyti
Svyranciu braskiu nerandu!!! Jaucias per mazas kaimas, ieskosiu mugese. O mano Surfinijos visai nedygsta. Paziurejau 2 daigeliai tai reiks pirkti daigus. Tik kad labai idomu auginti is seklu., matai visa procesa.Tiesa yra pirkti ir knifofiju. Jaucias nusipirksiu, ar labai jos lepios? O gal kuri matete Vilniuje pirkti?
Papildyta:
As apie braskes klausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 19, 21:13)
Sveikutės  4u.gif   Vakar negalėjau prisijungti. Aš labai norėčiau abiejų rūšių japoniškų klevų, nasturtų dideliais žiedais, svyrančių braškių ir dar dar dar...  O kokių dar gėlių įdomių yra? Mane labiau domina dekoratyviniai augalai, gėlės   blush2.gif

Yra keniu, kedru, kauleniu, buksmedziu ir dar visokiu daugiameciu. Labai daug raktazoliu. Bet as tiesiog nezinau kaip jums persiusti. mes su vyru dirbam beveik iki 18 val, namie bunu tik 19val. taigi kiekviena minute brangi. Sestadienis irgi dirbamas, taigi su pastu "nesusitinku". Nupirkti galiu, bet vot kaip atsiusti tai nzn. O dabar pastuose tokios eiles, kad per pietu pertrauka tikrai nespesiu, pastas tolokai o pertrauka tik 30min. sad.gif Net nezinau kaip jums padeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 19 vasario 2007 - 23:39
Lyg sutiko Žibuoklė padėti, tik kaip sužinoti kokių dar ten įdomybių yra. blush2.gif
Atsakyti
Pas mane jau išlindo pirmieji geltonosios paprikos daigeliai, bet silgni kažkokie ir lapukų galiukai pageltę... bijau, kad greitai nugaiš g.gif gal galite ką patarti? Kaip man juos išsaugoti?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 02 20, 14:57)
Pas mane jau išlindo pirmieji geltonosios paprikos daigeliai, bet silgni kažkokie ir lapukų galiukai pageltę... bijau, kad greitai nugaiš  g.gif  gal galite ką patarti? Kaip man juos išsaugoti?

Dabar jom reikia tik šviesos ir šilumos. Jei šaknelės sveikos - sustiprės (tik nesugalvok dabar patikrinti šaknelių) lotuliukas.gif Tokių mažų daigelių tręšti dar negalima.
Atsakyti
sakykit o kaip dabar laikas yra gelytes dauginti, na as sneku apie sanpaulijos, turiu lapeliu su saknelem, bet ar dabar juo kisti i zeme, gal ir kokios menulio fazes jas veikia g.gif blush2.gif
Atsakyti
Na vakar as buvau nuvaziavus i ta turgu apie 4h tai jau visi kioskai buvo uzdaryti tik vienas dirbo, nes kakzoks pridavimas buvo. Bet tai ten pardavejos tokios nesnekios buvo, pati kiek primaciau ta ir pamaciau o daugiau tai.........
Cia tas kioskas buvo liktai pats pirmasis eileje, o gal antras? Nu zodziu pradzioje.

Tai nusipirkau krizantemu seklu, zemciugu, kur ziedo skersmuo 5 cm, ir baltu gvazdikeliu (bet jie velniai brangus apie 10 lt kainuoja). O is darzoviu tai pomidoru kakzokiu bananiniu ir sansas(rusiskos seklos) ir agurku du pakiukus bet jau lietuviski.
Ir nemaciau as ten nei tu petro rakteliu nieko. Gal rieks kada pabandyti anksciau nuvaryti, gal dirbs kitas kioskas.

O jei jums ko riekia, sakykit nuvarysiu nupirksiu ir atsiusiu.
Atsakyti
Nu suintrigavot ir mane su tom sėklom doh.gif Lėksiu ir aš žiūrėt biggrin.gif Tik va kaip laiko atrast g.gif Turėsiu dabar galvos skausmą lotuliukas.gif
Atsakyti