Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

ant krutines tai butina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2006 07 15, 18:13)
ir as noriu gimdyti vandenyje..visada svajojau, ar tyzenhause galima?yra galimybe?

As kazkur skaiciau, kad Tyzenhauzuose galima vonioje buti tik saremiu metu, gimdyti niekas neleidzia. Gal, kai skambinau - nepasiteiravau.. ax.gif
Atsakyti
Leidžia ir gimdyt
Atsakyti
o kas tokius gimdymus VGN priima?
Atsakyti
Aš abi dukras gimdžiau vandeny. Kitaip ir neįsivaizduoju. Mane į sąrėmių pabaigą tiesiog traukte traukia į vandenį įsilipt. Ir išlipti nė už ką nesinori.

O šiaip girdėjau, kad per stangas nemažai moterų išlipa. Matyt, pats kūnas prašosi tikrosios sunkio jėgos. Ir jokios filosofijos čia galios nebeturi.
Atsakyti
Hm.. kaip suprantu, tiek Vilniuj, tiek Kaune įmanomas gimdymas vandeny, bet kaip yra su Klaipėda? g.gif
Kažko kyla abejonių, ar čia kas turi vonią.. bent sarėmiams sušvelnint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 29 sausio 2007 - 12:17
QUOTE(Natuke @ 2006 09 15, 12:14)
o kas tokius gimdymus VGN priima?

Razumas tai tiksliai priima.
Atsakyti
O Baltijos Amerikos klinikoje, kažin, ar yra galimybė gimdyti vandeny?
Atsakyti
Pirmąjį gimdymą sąrėmius praleidau vandenyje, stangoms išlipau; per antrąjį gimdymą atvirkščiai - įlipau į vandenį tik prasidėjus stangoms.
Įpsūdis nepakartojamas, kai matai išplaukiantį vaiką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 30 sausio 2007 - 11:52
QUOTE(Evah @ 2007 01 29, 12:16)
Hm.. kaip suprantu, tiek Vilniuj, tiek Kaune įmanomas gimdymas vandeny, bet kaip yra su Klaipėda?  g.gif
Kažko kyla abejonių, ar čia kas turi vonią.. bent sarėmiams sušvelnint.

Klaipėdoje gimdymai vandenyje nepriimami. Jei papulsi į gimdyklą su vonia - galėsi per sąremius ja mėgaustis ir tai, jei nebus nutekėję vaisiaus vandenys. ax.gif O gimdyti tik ant stalo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(curry @ 2006 07 23, 15:06)
Man rodos, ne naturalume chia klausimas. Naturalus gimdymas visoks, kuris yra be papildomu cheminiu, chirurginiu priemoniu. O kaip naturaliai skausma sumazhinti ar pagerinti sau gyvenima tuo metu, tai chia jau naturalumo niuansai smile.gif

drinks_cheers.gif Man vanduo labai padėjo...

QUOTE(Coccinela @ 2006 09 14, 07:23)
Aš iš Vokietijos rašau  4u.gif
čia pas mus kaip ir Olandijoj - gimdyk kaip nori: atsisėdus, ant stalo, vandeny, stovėdama, klupėdama.. man iš tokios gausos sunku ką ir išsirinkt  doh.gif  ir nenuteikinėju savęs, kai pajusiu skausmus tada gal aiškiau bus, kas man lengviau. dabar neįsivaizduoju..
domėjausi ligoninėse apie gimdymą vandenyje. sakė, norinčių daug būna, bet vos keli procentai moterų nori užbaigti gimdymą vonioj. dažniausiai jos pasiprašo lauk.. tai kažkaip nesusižavėjau aš tokia mintim..

Matyt, nuo moters organizmo priklauso. Aš lyg ir nesu labai vandeninis padaras (o ir pagal horoskopą ugnies ženklas), bet gimdymo metu vanduo mane kaip magnetas taukė... Ir prasidėjus stangoms nė už ką nebūčiau iš jo lipus - gerai, kad to niekas ir neprašė.
Taip sakant, nepabandęs nesužinosi. smile.gif
Dabar spėlioju, kaip čia bus su trečiu, nes jis jau įrodė esantis KITOKS nei sesės. g.gif
Atsakyti
Įdomu ar Antakalnyje galima gimdyti vandenyje? Gal kam teko? Pas kokią gydytoją tai darėte? Apskritai, ar yra Antaklanyje vonios - bent per sarėmius jose būti? 4u.gif
Atsakyti