Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

ogal kuri zinot ar galima gimdyti kaune kur nors vandenyje?
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2006 04 09, 17:16)

II klinikinėje ligoninėje, bent aš gimdžiau, dar Krikščioniškuose gimdymo namuose, ir Mažylio ko gera. g.gif Šiaip tai priklauso nuo gimdymo eigos, man bent spontaniškai gavosi, nors svajojau ir mačius filmuką apie gimdymą vandeny Prancūzijoje,bet jei kas ne taip buvę , taigi ir neplaninis Cezaris galėjo būt.Svarbiausia vaikučiui būt viskas gerai thumbup.gif , o mamytė prisitaikys prie aplinkybių.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2006 04 09, 20:16)

pas gydytoja Banga, kuri dirba berods krikshchionishkuose gimdymo namuose
Atsakyti
niu as nezinau ar isdrysciau gimdyt vandenije kazkodel bijau doh.gif

esu girdejusi kad 2ligonineje galima gimdyt vandenije o ir klynikose ligtai galima nes yra irengtos naujos palatos su specialiom voniom maciau kazkur internete nuotraukytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 04 20, 00:50)

esu girdejusi kad 2ligonineje galima gimdyt vandenije o ir klynikose ligtai galima nes yra irengtos naujos palatos su specialiom voniom maciau kazkur internete nuotraukytes g.gif

O ko butent baisu?
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 04 20, 00:50)

as taip pat galvoju, kad neisdrysciau g.gif
Atsakyti
Man tai idomu tiesiog, kas stabdo? kas baisu ir kodel nedristat? Man asmenishkai tokiu baimiu nebuvo ir nedrasumu nebumo, tiesog turejau daug pliusu, kodel vandenyje ir gimdzhiau jame.
Atsakyti
labai noreciau gimdyti vandenyje, taciau esu kazkur internete skaicius, kad ten labai daug visokiu reikalavimu yra. pvz.kas pusvalandi reikia lipt is vandens, kuris ir taip nera siltas (+37), nes ten kazkoks spaudimas, kuris vaikui gali pakenkt, be to nubege vandenukai turi buti svarus, nu ir aisku jokiu ten susirgimu, o jei mane pvz. isbere nuo apelsino diena pries?
kas gimdet parasykit prasau, kaip pas mus i tai ziuri? kada galima gimdyt vandeny o kada ne g.gif ? aciu smile.gif
Atsakyti
as labai norejau gimdyti vandenyje, bet kai prasidejo saremiai kazkodel net mintis nekilo apie vandeny biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BooMe @ 2006 06 18, 00:29)
as labai norejau gimdyti vandenyje, bet kai prasidejo saremiai kazkodel net mintis nekilo apie vandeny  biggrin.gif

Matyt nevandeninis zhmogus i pasauli atejo smile.gif visaip buna. Mano drauge viena du gimde vandenyje, o trechio visai nenorejo - Zhemes gyventojas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(curry @ 2006 04 20, 16:18)
O ko butent baisu?

ai kazkaip nezinau...is vandelio leliukas vel i vandeni... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 26, 10:58)
ai kazkaip nezinau...is vandelio leliukas vel i vandeni... doh.gif

Hmmm.... ir ka? g.gif
Atsakyti