Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

labia keista, kad krapštė lauk iš vonios g.gif nebent buvo reikalas , nes būtent šioje ligoninėje galima gimdyti vandenyje, ne vien tik sąrėmius išlaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Domina, kuo rengtis gimdymo vandenyje atveju? Viršutinė maudymuko dalis -paprasta liemenėlė - paprasta maikutė- tankinis? Kaip patogiau?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 09 21, 15:19)
Domina, kuo rengtis gimdymo vandenyje atveju? Viršutinė maudymuko dalis -paprasta liemenėlė - paprasta maikutė-  tankinis? Kaip patogiau?

Kol kas negimdziau vandeny - nezinau. Patogiausia turbut - be nieko biggrin.gif As irgi norejau vandeny gimdyt, tai buvau pasiruosus virsutine maudymuko dali, nes pagalvojau vaikuciui gimus noresiu ji prie odos priglausti, o ne prie medziagos, o ir pirma karta pamaitint tada iskart lengviau. Bet cia mano tokie pasvajojimai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gimdžiusios ir gal ką žinančios.
Įdomu ar yra galimybė Klaipėdoje gimdyti vandenyje? Teiravausi Universitetinėj ligoninėj, tai patys nežino kaip yra, varinėja... skambinkis į informaciją, iš ten į akušerinį, o is ten vėl į gimdymo skyrių siunčia.
Ar nėra papildomo mokesčio norint gimdyti vandenyje?
Noriu gimdyti vandenyje, gal turit info kur tai normaliai atliekama. Leidžia ne vien saremius išlaukti, o ir gimdyti vandenyje.
Atsakyti
Naudinga informacija apie gimdyma vandenyje:

gimdymai vandenyje
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2014 04 27, 10:47)
Naudinga informacija apie gimdyma vandenyje:

gimdymai vandenyje

Na, aš savo visus tris gimdžiau vandenyje. Antru ir trečiu atveju jau buvo iš anksto žinoma, kad esu hep. B nešiotoja, bet niekas iš to problemos nedarė. Tiesa, tai buvo ne Lietuvoje...
Dabar neįsivaizduoju, kaip reikėtų gimdyti NE vandenyje. Ir dar labiau neįsivaizduoju, kaip reikėtų atsigulti ant stalo. Man net ir atsidarymą ir vaikučio tonusus matavo stovinčiai arba kniūpsčiai, nes ant nugaros net 2 min neišgulėdavau. Mano nuomone, tie stalai - tikros inkvizitoriaus kėdės.

P.S. Man net minčių nekilo kažką rengtis į vonią. Juk vyras jau matęs mane n kartų ir n metų, o medicinos personalui irgi jokio stebuklo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 13 birželio 2014 - 12:27
QUOTE(Jazzmine @ 2013 08 28, 23:43)
As tai vandenyje negimdziau, bet atbuvau jame visa saremiu laikotarpi  ax.gif  Vanduo tikrai ne tik pagreitina visus procesus ir malsina skausma.. Todel labai issigandau, kai gyd. jau liepe lipt lauk ir gult i lova gimdymui  blink.gif maniau nebepakelsiu skausmo, nes pries pat gimdyma pats smagumas. Bet nieko, atlaikem  biggrin.gif (Zodziu, Kauno II Klinikine turi su vonia viena gimdykla, tai man ir pasiseke  ja gauti) thumbup.gif:

A tai jie tik deklaruoja kad leidzia gimdyt vandenyje, o ten tik pasipliuskeni iki stumimo g.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau išgirsti tikrą pasakojimą apie gimdymą vandenyje nuo A iki Z Vilniaus gimdymo namuose arba Kaune... Kolkas radau tik vieną istoriją internete, bet ten nepavyktų niekaip su autore susisiekti... Mane domina ne tik sąrėmių malšinimas vandenyje, bet būtent stūmimas vandenyje vaikučio ir užgimimas vandenyje. Jeigu kas nors turi realią istoriją, labai prašau parašykite man asmeniškai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2014 06 30, 13:38)
Sveikos, norėčiau išgirsti tikrą pasakojimą apie gimdymą vandenyje nuo A iki Z Vilniaus gimdymo namuose arba Kaune...

Laba, aš gimdžiau VGN vandenyje, jei kas domina - klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 07 15, 19:13)
Laba, aš gimdžiau VGN vandenyje, jei kas domina - klauskit  4u.gif

labai domina smile.gif pas ka, kaip, kas- visi ispudziai, ar taretes is anksto smile.gif ar pats gimdymas buvo vandenyje, ar tik saremiai?
Atsakyti
laba. ar tiesa,kad negalima gimdyti vandenyje,jei yra nubėgę vandenys g.gif man kažkaip skamba neįtikėtinai g.gif

ir kur lietuvoje leidžiama gimdyti vandenyje? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 10 rugpjūčio 2014 - 18:39
QUOTE(Fifux'e @ 2014 08 10, 18:25)
ar tiesa,kad negalima gimdyti vandenyje,jei yra nubėgę vandenys g.gif man kažkaip skamba neįtikėtinai g.gif

Ten, kur gimdžiau, niekas tokio dalyko neminėjo. Skamba keistokai g.gif Bet Lietuvoje gal ir yra toks nurodymas, čia daugumos "nestandartinių" dalykų bijo.
Kita vertus, man tik pirmu gimdymu iš trijų (visus gimdžiau vandeny) dūrė vandenų pūslę, su kitais prašiau palikti sveiką. Trūko tik su pirmom stangom. Man kažkaip labiau patinka su sveika pūsle, sąrėmiai švelnesni, o kadangi gimdau ilgai, tai ir vaikui mažiau streso.
Bet iš esmės koks skirtumas, juk vis tiek kažkurį laiką iki užgimimo vaikas prabūna kiauram vandenmaišy. Na, nebent norėtųsi į vandenį sarėmių pradžioje, o galvytė būtų dar neįsistačiusi. g.gif
Atsakyti