as gyvenu UK ir gimdziau pries 5 menesius, buvau pasiryzus gimdyti vandenyje, kadangi prisiskaiciau kad tai labai palengvina, kai atvaziavau i gimdymo namus mano sekmei baseinas buvo laisvas
taciau uztruko valanda laiko kol ji paruose, tuo metu man jau buvo atsidare 5cm, skausmelis daresi vis maziau pakeliamas
dujas traukiau tiek kad baisu
daviau ir vyrui pora kart patraukt
anas nuo keliu itraukimu apsvaigo
o man jokios naudos, taigi baseinas paruostas, teko begom begt kad tik neprasidetu dar vienas saremis
baisiausiai saremiai kirto per nugara, gerai kad su vyru pasimokinom keliu masazu, tai labai pagelbejo, tiek tryne ir maige man nugara kad paciam rankas paskaudo, taciau baseine neisbuvau ilgai, ir nepasakyciau kad tai sumazino mano skausmus, negalejau nei trupucio atsigulti, uzejus saremiams galejau tik sedeti, kitaip buvo nepakeliama
taigi isklaukiau iki 7cm ir uzsiprasiau epiduro, nors pries gimdyma labai ruosiuausi ir tikejausi, kad jo neprireiks, bet sesute mane padrasino ir pasake, kad uz tavo kancias ir skausmo kentejima, juk niekas apdovanojimu neduos
taigi begau atgal ant lovos ir gavau savo epidura, po kurio su vyru pailsejom, gera valandziuke laiko ir jau buvau pasiruosus stumti, tik niekada nesitikejau, kad stumimas toks didelis darbas
vargau 45minutes, taciau viskas praejo puikiai, jokiu komlplikaciju, ir dabar galiu pasakyt, kad gimdymas praejo labai gerai.