Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

QUOTE(Ievaa @ 2012 11 29, 23:27)
Sveikos, mamytes,

Seniai kas cia ir berase, tad noreciau vel atgaivinti parasymus smile.gif Pati labai noriu gimdyti vandeny, tik is cia prisirinktu pasisakymu taip ir nesupratau, ar VGM galima gimdyti vandeny, ar ne. Tad jei kas siais metais ten gimdete, butu labai puiku ta isgirsti.  rolleyes.gif

Nors jie straipsniuose apie save teigia, kad pas juos gimdo vandeny, bet įtariu, jog turima omeny tik sąrėmiavimo laikas, nes per mokymus aiškiai pasako - pas mus stumiama tik ant stalo. Ir negirdėjau jokio kito atvejo. Net jei moterys kategoriškai atsisako ant jo lipti, galiausiai vis tiek ten atsiduria...
Atsakyti
QUOTE(inciukass @ 2012 05 10, 15:37)
Sausumos gyvunas,o kur 9 men kudikis vystosi irgi sausumoje?

nesupaprastinkit visko taip vulgariai, ne tai norėta pasakyti ax.gif
aš pati nesu nusistačiusi prieš gimdymą vandenyje - kiekviena renkamės kaip mums geriau, patogiau, saugiau. Čia norėta pasakyti, kad sausumos žinduoliai paprastai nelipa į vandenį nei sąrėmiauti, nei gimdyti. O gal kada matėte g.gif
Bet yra kita reikalo pusė - jie keturkojai, jiems paprasčiau...
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 12 03, 10:55)
Bet yra kita reikalo pusė - jie keturkojai, jiems paprasčiau...

Ir niekas neverčia jų gulėti ant nugaros biggrin.gif
Atsakyti
Gulėjau visą sąrėmiavimo laiką vandeny ir turėjau ten gimdyti, tik vaikelio neišstūmiau per siaurus klubus. Sekantį kartą kai gimdysiu, tik vandeny. Man labai patiko, visus skausmus nuimdavo, užtekdavo tik į sausumą išlipti, į tualetą, ir skausmas kaip trenkdavo per nugarą, o įlipus į vandenį vos jaučiamas tapdavo. Tikrai, superinis daiktas tas vanduo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2012 12 06, 02:13)
Gulėjau visą sąrėmiavimo laiką vandeny ir turėjau ten gimdyti, tik vaikelio neišstūmiau per siaurus klubus. Sekantį kartą kai gimdysiu, tik vandeny. Man labai patiko, visus skausmus nuimdavo, užtekdavo tik į sausumą išlipti, į tualetą, ir skausmas kaip trenkdavo per nugarą, o įlipus į vandenį vos jaučiamas tapdavo. Tikrai, superinis daiktas tas vanduo thumbup.gif  biggrin.gif

o kur gimdete?
Atsakyti
Man teko pasinaudoti vonia kaip ir svajojau 4u.gif Žinoma, buvau vandenyje tik sąremių metu ir deja labai trumpai, kokius šešis sąremius gal tik, nes tik įlipau ir jau po kelių panorėjau stumti smile.gif taigi man vanduo atpalaidavo ir pageitino procesą, dėl skausmo nepastebėjau, kad malšintų, man vyras vis tiek per sąremius stipriai masažo nugarą, man visada labai super padeda thumbup.gif bet vonia tikrai padėjo atgauti jėgas, nes pries tai jau buvo man ėmę temti akyse, o vandenuke atsigavau thumbup.gif tad būtinai pasinaudokite galimybe. Aš gimdziau KMUK.
Vonią beje dabar turi ir Antakalnis, man ten dirbanti akušerė minėjo, kad pas juos galima gimdyti vandenyje, bet ji pati stebėdamasi sakė, kad nors vonia nuo remonto yra, per visą laiką tik vasarą viena moteris panoro gimdyti vonioje
Atsakyti
Aš vandeny praleidau visą laiką, kol visiškai atsidarė kaklelis, laaabai padėjo, patariu turinčioms galimybę pabandyti.. 4u.gif
Atsakyti
Dar namie sąrėmiu metu nenorėjau išlipti iš dušo. Srovė, nukreipta į pilvą, skausmą sumažindavo kokius tris kartus, pradžioj apskritai jį nuimdavo. Todėl nuvažiavus į Vilniaus gimdymo namus (su 7 cm) paprašiau, kad leistų į dušą, ir ten per pusvalandį atsidarė likę 3 cm. Vos prisiverčiau išlįsti, mielai būčiau tam duše ir gimdžius biggrin.gif Bet jaučiau, kad sąrėmio metu laaabai norisi stumti, tai teko bėgti į gimdyklą. Aš tik už vandenį gimdymo metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 12 22, 23:48)
Dar namie sąrėmiu metu nenorėjau išlipti iš dušo. Srovė, nukreipta į pilvą, skausmą sumažindavo kokius tris kartus, pradžioj apskritai jį nuimdavo. Todėl nuvažiavus į Vilniaus gimdymo namus (su 7 cm) paprašiau, kad leistų į dušą, ir ten per pusvalandį atsidarė likę 3 cm. Vos prisiverčiau išlįsti, mielai būčiau tam duše ir gimdžius biggrin.gif Bet jaučiau, kad sąrėmio metu laaabai norisi stumti, tai teko bėgti į gimdyklą. Aš tik už vandenį gimdymo metu thumbup.gif

O kad visom taip greitai ir lengvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(framelong @ 2012 12 27, 20:24)
O kad visom taip greitai ir lengvai  bigsmile.gif

Įmanoma tikrai daugeliui, svarbiausia yra nusiteikti, kad gimdymas yra džiaugsmas ir šventė, didžiulė laimė, o ne skausmas ir baimė. Pirmą kartą gimdydama sąrėmių bijojau, o dabar mėgavausi jais ir viskas buvo visiškai kitaip, tik rezultatas toks pats nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 12 27, 17:59)
Įmanoma tikrai daugeliui, svarbiausia yra nusiteikti, kad gimdymas yra džiaugsmas ir šventė, didžiulė laimė, o ne skausmas ir baimė. Pirmą kartą gimdydama sąrėmių bijojau, o dabar mėgavausi jais ir viskas buvo visiškai kitaip, tik rezultatas toks pats nuostabus wub.gif

Stengsimes smile.gif labai tikiuosi, kad nusiteikimas pades bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(framelong @ 2012 12 27, 23:00)
Stengsimes  smile.gif labai tikiuosi, kad nusiteikimas pades  bigsmile.gif  ax.gif

Tai kaip su gumdymu vandenyje Vilniuje? Girdejau kad Antakalnyje irgi galima ne tik saremiams vonia naudoti bet ir gimdyti, galbut susidurete ? 4u.gif
Atsakyti