Spėju ne Lietuvoje gimdėte, nes rašėt kad baseine Pas mus kiek žinau tai voniose gimdo ar klystu?
QUOTE(monkey-love @ 2011 07 26, 11:15)
Spėju ne Lietuvoje gimdėte, nes rašėt kad baseine Pas mus kiek žinau tai voniose gimdo ar klystu?
Lietuvoj,tik ne ligoninėj,o namuos.Baseinėlis ten iš tiesų,gal per skambiai pavadinau baseinu
QUOTE(klaara @ 2011 07 26, 12:01)
Lietuvoj,tik ne ligoninėj,o namuos.Baseinėlis ten iš tiesų,gal per skambiai pavadinau baseinu
Aha, žinau, žiūrėjau daug video per youtube kaip gimdo namuose baseinuke Jei ne paslaptis, daug kainavo viskas?
Mane irgi ši idėja labai traukia, bet maniau, kad Lietuvoje namuose ir dar vandenyje negimdoma
QUOTE(monkey-love @ 2011 07 26, 12:05)
Aha, žinau, žiūrėjau daug video per youtube kaip gimdo namuose baseinuke Jei ne paslaptis, daug kainavo viskas?
Mane irgi ši idėja labai traukia, bet maniau, kad Lietuvoje namuose ir dar vandenyje negimdoma
Gimdo,gimdo Jei norit išsamiau-galim per až.susirašyt-nelabai SM toleruotinos gimdymo namuose temos
QUOTE(klaara @ 2011 07 26, 12:13)
Gimdo,gimdo Jei norit išsamiau-galim per až.susirašyt-nelabai SM toleruotinos gimdymo namuose temos
Supratau
mano beliko 3sav, gimdysiu Sveicarijos ligonineje, kurios gimdymo skyrius specializuojasi butent gimdymuose vandenyje. pries 3m jau teko pasinaudoti ju paslaugomis, ir likau l patenkinta. net atrode, kad ir skausmas vandenyje ne toks stiprus, vonia buvo didele, tamsiai rausvos spalvos, kambarys kaip viesbutyje, pritamsintas, viskas padaryta kad gimdyvei butu jaukiau- muzika, smilkalai, ramybe... kai paskaiciau SM dalyviu gimdymo istorijas, tai vietomis net sirdi suspaude... na vienu zodziu, man vanduo padejo greitai pagimdyti, isstumiau leliu per 10min, sis buvo grazios rausvos spalvos, net neverke, gulejo man ant krutines. tik kai ji suvyste, ir dave i tecio rankas, tada isgirdome ka jis gali...
beje, as vienai draugei patariau pabandyti pagimdyti vandenyje. ir jai nepavyko ji sako, negalejo isstumti savo dukrytes. o kai i lova ja perkele, per 20min viskas uzsibaige. taip kad isvada tokia - reikia pabandyti, niekada nezinai kas tuo momentu bus geriau.
beje, as vienai draugei patariau pabandyti pagimdyti vandenyje. ir jai nepavyko ji sako, negalejo isstumti savo dukrytes. o kai i lova ja perkele, per 20min viskas uzsibaige. taip kad isvada tokia - reikia pabandyti, niekada nezinai kas tuo momentu bus geriau.
QUOTE(andorinha @ 2011 07 30, 19:09)
man atrodo reikia paciai nusiteikti kad nori vandenyje gimdyti. jei tiesiog draugiu rekomendacijomis gimdai, bet pati esi skeptiska siuo klausimu, tai ir nebus naudos jokios. turi pasitiketi savimi, o ne daktarais. ne visi tai sugeba. o ne visi ir nori
P.S. Gero gimdymo jums
As sunu gimdziau baseinelyje, antram irgi ruosiames vandenyje...
QUOTE(Germante @ 2005 02 22, 14:01)
As saremiu metu gulejau siltoje vonioje. Bet man, deja, gimdos kaklelio atsidarymo tai nepagreitino. Vis tiek teko skatinti
Vandenyje gimdyti as nesiryzciau. Vis delto, kaip cia kazkas minejo, zmogus yra sausumos gyvunas , ir kas jam nenaturalu, tas gal ir nelabai gerai.
Bet, aisku, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu...
Vandenyje gimdyti as nesiryzciau. Vis delto, kaip cia kazkas minejo, zmogus yra sausumos gyvunas , ir kas jam nenaturalu, tas gal ir nelabai gerai.
Bet, aisku, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu...
Sausumos gyvunas,o kur 9 men kudikis vystosi irgi sausumoje?
QUOTE(inciukass @ 2012 05 10, 14:37)
Sausumos gyvunas,o kur 9 men kudikis vystosi irgi sausumoje?
tą patį pagalvojau
Sveikos, mamytes,
Seniai kas cia ir berase, tad noreciau vel atgaivinti parasymus Pati labai noriu gimdyti vandeny, tik is cia prisirinktu pasisakymu taip ir nesupratau, ar VGM galima gimdyti vandeny, ar ne. Tad jei kas siais metais ten gimdete, butu labai puiku ta isgirsti.
Seniai kas cia ir berase, tad noreciau vel atgaivinti parasymus Pati labai noriu gimdyti vandeny, tik is cia prisirinktu pasisakymu taip ir nesupratau, ar VGM galima gimdyti vandeny, ar ne. Tad jei kas siais metais ten gimdete, butu labai puiku ta isgirsti.