Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

QUOTE(musiuke @ 2011 03 28, 15:47)
O kur Jūs matėte sausumos gyvūną, kuris ant nugaros atsigulęs gimdytų? Dar gerai, kad gydytojai iš patogumo sau kojom į viršų gimdyvių nepakabina... Visose knygose skaitai, kad moteriai natūraliai geriau gimdyti tupinčiai, klūpinčiai, kad trauka padeda užgimti vaikiukui, kad plyšimų nebūna, skausmai mažesni, o gydytojai viena - gulk, mėsos gabale, ant konvejerinio stalo, man taip patogiau ir man vienodai, kaip tu kęsi ir plyši.
Aš va ieškau, kaip ir kur gimdyti Vilniuje, ir labai domina gimdymas vandenyje.

deja, vilniuje jokie valstybiniai GN gimdymu vandeny nepriimineja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(musiuke @ 2011 03 28, 16:47)
O kur Jūs matėte sausumos gyvūną, kuris ant nugaros atsigulęs gimdytų? Dar gerai, kad gydytojai iš patogumo sau kojom į viršų gimdyvių nepakabina... Visose knygose skaitai, kad moteriai natūraliai geriau gimdyti tupinčiai, klūpinčiai, kad trauka padeda užgimti vaikiukui, kad plyšimų nebūna, skausmai mažesni, o gydytojai viena - gulk, mėsos gabale, ant konvejerinio stalo, man taip patogiau ir man vienodai, kaip tu kęsi ir plyši.
Aš va ieškau, kaip ir kur gimdyti Vilniuje, ir labai domina gimdymas vandenyje.

drinks_cheers.gif
QUOTE(indica @ 2011 03 28, 23:39)
deja, vilniuje jokie valstybiniai GN gimdymu vandeny nepriimineja verysad.gif

Argi? g.gif Mano drauge 2 vaikus pagimde VGN vandeny ir trecia labai norejo vandeny gimdyt, bet paaiskejo, kad vonia uzimta, kai ji atvyko ..
Nu gal pasikeite neseniai, bet pries keleta metu tikrai buvo tokia galimybe VGN g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 03 29, 11:30)
Argi?  g.gif  Mano drauge 2 vaikus pagimde VGN vandeny ir trecia labai norejo vandeny gimdyt, bet paaiskejo, kad vonia uzimta, kai ji atvyko ..
Nu gal pasikeite neseniai, bet pries keleta metu tikrai buvo tokia galimybe VGN  g.gif

Kad per saremius ten buti vonioj galima, tai tiesa, bet ar tikrai drauge ir stume vandeny?? g.gif Kaip tik pries pora metu tuo domejausi, tai man ten buvo pasakyta, kad per stangas visgi islaipina gimdyves i sausuma. O gal cia priklauso nuo susitarimo su gydytoju?.. g.gif
Atsakyti
tas gulejimas ant nugaros is vis tragedija. O jei dar sugalvoja kojas riesti , tai garantija kad plis. Nieko nera baisiau uz ta vaizdeli.
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2011 03 30, 19:48)
Kad per saremius ten buti vonioj galima, tai tiesa, bet ar tikrai drauge ir stume vandeny?? g.gif Kaip tik pries pora metu tuo domejausi, tai man ten buvo pasakyta, kad per stangas visgi islaipina gimdyves i sausuma. O gal cia priklauso nuo susitarimo su gydytoju?.. g.gif

Nu ji abu vaikus vandeny ir isstume ...Gulejom vienoj palatoj po gimdymo, ten ir susipazinom, ji antra vaika tuo metu taip gimde ..Va imetu antrojo gimdymo istorija jos ax.gif
http://www.supermama...?...=53113&st=0
O cia pirmojo istorija
http://www.supermama...?...=26951&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 30 kovo 2011 - 22:06
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 30, 22:53)
tas gulejimas ant nugaros is vis tragedija. O jei dar sugalvoja kojas riesti , tai garantija kad plis. Nieko nera baisiau uz ta vaizdeli.

Nepasakyčiau schmoll.gif Aš du vaikus gimdžiau, neplyšau, ir man labai patogu buvo gulint. Net neįsivaizduoju, kaip gimdyti atsitūpus reikėtų - man tai kojos nelaikė.
Atsakyti
as vandeny gimdziau, man labai tiko ir patiko. nuo pat pradziu info ieskojaus, nusiteikus tam buvau ir tikrai saremiai lengvesni buvo tik ilipus i baseina negu pries tai lovoj gulint. tik as ne lt gimdziau. nors nestumo pabaigoj lt buvau, privaciai pas ginekologa lankiaus. tai kai jam paminejau sita savo 'uzgaida', jis man tepasake: ar matei karve kad gimdant i upe isibristu? tai as po to jam jau nieko nesakiau doh.gif

o kad paskestu vaikiukas gimes vandeny - tai neskesta mirksiukas.gif juk pradzioj jie vis dar pro virkstele deguoni gauna, o pirmas ikvepimas buna tik gavus gusi slato oro i veida. manoji neverke gimusi, ir tik po kiek laiko vandeniui pradejus vesti pradejo zirzenti. tikrai nuostabus dalykas wink.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, labai įdomios nuomonės bei istorijos 4u.gif
Aš irgi planuoju gimdyti vandenyje, matau tik pliusus thumbup.gif

Gal dar yra naujų istorijų, baisiai įdomu paskaityti 4u.gif Laukiam laukiam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 25 liepos 2011 - 13:07
QUOTE(monkey-love @ 2011 07 25, 13:44)
Perskaičiau visą temą, labai įdomios nuomonės bei istorijos  4u.gif
Aš irgi planuoju gimdyti vandenyje, matau tik pliusus  thumbup.gif

Gal dar yra naujų istorijų, baisiai įdomu paskaityti  4u.gif Laukiam laukiam  wub.gif

Ir dar toks klausimas. Kas gimdėte vandenyje - buvote visiškai nuogos, su maikute, liemenėle ar viršutiniu maudomu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2011 07 25, 14:06)
Ir dar toks klausimas. Kas gimdėte vandenyje - buvote visiškai nuogos, su maikute, liemenėle ar viršutiniu maudomu?  ax.gif

Buvau nuoga,lyg tais biggrin.gif..Prieš tai-su ilga maikute,bet buvo labai karšta,tai ta maikelė labai jau simbolinė buvo.O prieš lipant į baseiną-nusirengiau.Labiausiai nepatogu tai turėtų būt gimdyt su maudomo viršum bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 25 liepos 2011 - 22:53
QUOTE(monkey-love @ 2011 07 25, 12:06)
Ir dar toks klausimas. Kas gimdėte vandenyje - buvote visiškai nuogos, su maikute, liemenėle ar viršutiniu maudomu?  ax.gif

as irgi nuoga. gimdyme dalyvavo tik vyras ir dvi akuseres, tai nebuvo ko ten gedytis. o ir tiesa sakant nebuvo kada biggrin.gif ne tas galvoj kirbejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2011 07 26, 00:13)
as irgi nuoga. gimdyme dalyvavo tik vyras ir dvi akuseres, tai nebuvo ko ten gedytis. o ir tiesa sakant nebuvo kada biggrin.gif ne tas galvoj kirbejo biggrin.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti