Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

[quote=Žalvarinė,2010 05 04, 22:29]
iš video labai jau vaikas rėkia. šiaip jei pavyks rasti tai įkelsiu kur vaikas ką tik gimęs nei rėkia neiką o paguldomas mamai ant pilvo. o dėl gimdymo vandeny tai ką manot apie vaiko gimimą vandeny ir kartu namie?

Lauksim video.O namie pakankamai dažnai ir gimdoma vandeny-kodėl gi nepasinaudoti tokiu gėriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2005 02 21, 21:27)
vgn galima gimdyti vandenyje. bet ten yra tik viena gimdykla su vonia. be abejo, galima tartis ish anskto, bet jeigu ta gimdykla bus uzhimta tuo metu - teks gimdyt sausumoje wink.gif

N ir mna buvo kilus tokia mintis ,kad gal ir nieko butu vandenyje? bet kaksiap nesuprantu kaip vaikas nepaskesta vandenyje ir kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(ingrida-kamelija @ 2010 10 14, 13:08)
N ir mna buvo kilus tokia mintis ,kad gal ir nieko butu vandenyje? bet kaksiap nesuprantu kaip vaikas nepaskesta vandenyje ir kaip ten viskas vyksta?

Kodėl jis turėtų paskęsti prieš tai 9 mėnesius praleidęs vandeny? g.gif
Vyksta paprastai-išplaukia kūdikis į vandenį,šiek tiek paplaukioja,tada iškeliamas mamai ant krūtinės(na bent mano atveju taip viskas vyko) smile.gif
Atsakyti
taip, bet pabaigoje teko pereiti į sausumą...
Atsakyti
man irgi visai idomu butu gimdyt vandenyje, viliuosi, kad butu gal lengviau smile.gif
Atsakyti
http://www.videoofbi...ubepress_page=1

Va kaip noreciau pagimdyti. Graziai , ramiai , be jokiu sakar makar.
Visai nebaisiai man pasirode.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2005 01 27, 14:18)
pasak vieno gudraus zmogaus - kur jus matet kad sausumos gyvunas eitu gimdyti i vandeni - tai nenaturalu. Bet kiek zinau mazylio gimdymo namuose yra tokia galimybe. Ten net kazkuri gydytoja mokslini darba atliko sia tema.

as tai nieko pries gimdyma vandeny neturiu irgi, bet pagalvojus jei kokios komplikacijos tai kas tada?jug su pusiaukeleje istrigusiu vaiku ant stalo reiia gultis, vandeny operacijos niekas neatlikines....duok dieve kad visoms viskas gerai butu:)
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 03 11, 20:57)
as tai nieko pries gimdyma vandeny neturiu irgi, bet pagalvojus jei kokios komplikacijos tai kas tada?jug su pusiaukeleje istrigusiu vaiku ant stalo reiia gultis, vandeny operacijos niekas neatlikines....duok dieve kad visoms viskas gerai butu:)

na manau, jau uzkels kas nors, juk ne 50 ar 100 km vaziuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketvirtadiene: 11 kovo 2011 - 20:00
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 03 11, 21:00)
na manau, jau uzkels kas nors, juk ne 50 ar 100 km vaziuoti smile.gif

tai zinoma , kad uzkels ir manau yra taip buve jau tukstancius kartu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 03 11, 21:34)
tai zinoma , kad uzkels ir manau yra taip buve jau tukstancius kartu.... smile.gif

o geriausia galvot, kad viskas bus gerai biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 03 11, 21:37)
o geriausia galvot, kad viskas bus gerai biggrin.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

tai zinoma...... thumbup.gif to visoms ir linkec thumbup.gif au, nesvarbu kokiais budais gimdant:)
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2005 01 27, 14:18)
pasak vieno gudraus zmogaus - kur jus matet kad sausumos gyvunas eitu gimdyti i vandeni - tai nenaturalu. Bet kiek zinau mazylio gimdymo namuose yra tokia galimybe. Ten net kazkuri gydytoja mokslini darba atliko sia tema.

O kur Jūs matėte sausumos gyvūną, kuris ant nugaros atsigulęs gimdytų? Dar gerai, kad gydytojai iš patogumo sau kojom į viršų gimdyvių nepakabina... Visose knygose skaitai, kad moteriai natūraliai geriau gimdyti tupinčiai, klūpinčiai, kad trauka padeda užgimti vaikiukui, kad plyšimų nebūna, skausmai mažesni, o gydytojai viena - gulk, mėsos gabale, ant konvejerinio stalo, man taip patogiau ir man vienodai, kaip tu kęsi ir plyši.
Aš va ieškau, kaip ir kur gimdyti Vilniuje, ir labai domina gimdymas vandenyje.
Atsakyti