Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2009 11 16, 19:03)
kai gimdanciu mamu vandeny labai mazai, tai gydytoja patikino, kad buciau rami smile.gif kazin  ar yra buve isvis tokiu atveju kad dvi iskart vandeny sugalvotu gimdyti smile.gif

o trecia irgi vandeny gimdytum ? 

Papildyta:
"cia bent naujiena" taip parasei, kad rodos kazko svarbaus apie gydytoja nezinociau smile.gif o kad ji priima vandeny zinojau nuo pat pirmu nestumo dienu- ten dirbanti Nijole prasitare smile.gif

Tiksliai nepamenu, bet man rodos, gimdykloje su vonia yra tik viena lova, ten tik viena gimdyvę priima g.gif Tai jei pataikysi, kad užimta gimdykla, tai ir vonios negausi mirksiukas.gif

O trečią būtinai bandysiu vėl taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2009 10 31, 20:49)
sveikos, susitariau su gydytoja Garsviene gimdyti VGN butent vandeny. gimdysiu lapkricio pabaigoje, tada galesiu pasidalinti ispudziais smile.gif tik nusiteikit iskart,jokio epiduro negalima: arba vanduo arba epiduras smile.gif labai laukiu ir kartu bijau, nes pirmaja dukruze gimdziau paprastai...

Gal jau ispudziais galite pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(Saule-saule @ 2009 11 17, 13:27)
Gal jau ispudziais galite pasidalinti?

vis dar laukiam... smile.gif
Atsakyti
"cia bent naujiena" taip parasei, kad rodos kazko svarbaus apie gydytoja nezinociau smile.gif o kad ji priima vandeny zinojau nuo pat pirmu nestumo dienu- ten dirbanti Nijole prasitare smile.gif

aš pas ja lankiausi nestuke.gif prieš 6 metus, man ji tada pasirodė gan tradiciška, bet laikas keičiasi, gydytojos taip pat. Dėl to ir paprašiau, kad pasidalintum įspudžiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2009 11 18, 22:14)
vis dar laukiam... smile.gif

Labai lauksiu svieziu ispudziu blush2.gif kadangi nera tiek daug informacijos, tai svarbu "sugaudyti" kiekviena gimdymo vandenyje patyrima.
Lengvo vandenelio 4u.gif
Atsakyti
kazkip neisivaizduoju gimdymo vandenyje.. bet sako labai super, nes net saremiai buna svelnesni.. idomu butu kitu ispudzius paskaityti ax.gif
Atsakyti
aš daug patirties neturiu, bet iš to ką žinau - gimdant, arba kenčiant saremius svarbu, kad visas pilvukas būtų po vandeniu, arba galima pilti vandenį ant pilvo. Man buvo, kai vanduo ne buvo pakankamai gilus ir man dėl to buvo nemalonu, norėjosi iššokti iš vonios. Aplamai ir čia labai svarbu klausytis savęs - jeigu esi susitarus gimdyti vandenyje, bet dabar ten nenori - turi teise persigalvot, o visi kiti turi prisiderinti prie tavęs, nes gimdai TU smile.gif o jiems šiaip eilinė darbo dieną ax.gif
Atsakyti
sveikos, greiciausiai mano gimdymas vandeny nuplaukia.. nes lelyte neskuba i si pasauli, o gydytoja, su kuria tariausi isvaziuoja i komandiruote.. nebent jei iseis dar su akusere Bozena susitarti, nes gydytoja ja rekomendavo del gimdymo vonioje. Bet as jos net maciusi nesu.
Na tai tokios tokeles, dabar jau nebesvarbu kur gimdyti, kad tik nereiketu skatinti, nes terminas jau buvo lapkricio pab.
gal kas zinote su kokiais gydytojais dar galima tartis del gimdymo vonioje VGN
Atsakyti
Bandziau tartis su Bozena, nes girdejau, kad ji priima. Kazkodel uztikrino, kad leis per saremius vandeny buti (jei laisva vonia, zinoma), bet gimdyti tai jau ne. Taip kad ir palikau as tuos VGM. O siaip tai geras jausmas vandeny. Net nesupratau, kada vaiko galvute pasirode. man skaudejo be jokiu nuskausminimu maziau vandeny nei ore, bet kadangi skausmo riba pas mus visas skirtinga, tai negaliu pasakyti kad kitai neskaudes ar skaudes maziau. o siaip vandeny faina. Dusas i pilva nuima ta auksciausia skausmo nata, gali judeti (ieskoti tau patogesnio varianto). Po gimdymo apsiprausiau ir i lova smile.gif. Taigi vandenyje dar ir patogu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kendal @ 2009 12 05, 01:42)
Bandziau tartis su Bozena, nes girdejau, kad ji priima. Kazkodel uztikrino, kad leis per saremius vandeny buti (jei laisva vonia, zinoma), bet gimdyti tai jau ne. Taip kad ir palikau as tuos VGM. O siaip tai geras jausmas vandeny. Net nesupratau, kada vaiko galvute pasirode. man skaudejo be jokiu nuskausminimu maziau vandeny nei ore, bet  kadangi skausmo riba pas mus visas skirtinga, tai negaliu pasakyti kad kitai neskaudes ar skaudes maziau. o siaip vandeny faina. Dusas i pilva nuima ta auksciausia skausmo nata, gali judeti (ieskoti tau patogesnio varianto). Po gimdymo apsiprausiau ir i lova smile.gif. Taigi vandenyje dar ir patogu smile.gif.

o kur gimdei, pas ka, kiek kainavo? as tai jauciuosi tokia ant ledo, nes visa nestuma buvo aisku kad gimdysiu vandeny, bet mazyte veluoja, o gydytojos Lt nebus visa savaite.. nebent dar savaite uzsitestu, bet kad jau lipu i 41 sav. tikiu kad vandeny geriau, todel ir noriu smile.gif
labai lauksiu ats.
Atsakyti
sveikutes pries 2 savaites vandenyje pagimdziau savo leliu 3.8 kg piplys velavo 5 dienom bet kadangi gyvenu uk niekas is to nedare jokios problemos cia netgi kai virkstele apie kakla apsisukusi reguoja kitaip nei lieyuvoj(dukrytei 8 metai gime lietuvij)o siaip tikrai patarciau gimdyt vandenyje visoms kas nenori jokiu rimtu nuskausminanciu vandeny lengviau judet o siltas vanduo ramina beto ir vyrui(bent jau jis taip sake)buvo daug lengviau i visa tai ziuret blush2.gif
Atsakyti
O kokioje ligonineje, ar Londone?
Atsakyti