Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

Asmeniskai as pati buvau sutarusi KMU'ke vandenyje gimdyt (na tiksliau pasakius saremius kentet vandenyje) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinderela @ 2009 10 19, 21:07)
Asmeniskai as pati buvau sutarusi KMU'ke vandenyje gimdyt (na tiksliau pasakius saremius kentet vandenyje) ax.gif

Ar buvo lengviau? Nezinau, ar abiejus gimdymus saremiu metu buvai vonioje
Atsakyti
Siaip nesu girdejus kad Lietuvoj, butu galima gimdyt vandeny. Ta prasme, saremius kentet vandeny taip, bet kai jau prasideda pats tas tikrasis gimdymas, dar nesu girdejus. Maciau estojoj kaip atrodo tikrasis gimdymo baseiniukas, tai pas juos paciam vandeny ir gimdo, nes ta vonia yra tam pritaikyta... 4u.gif o siaip aisku kad saremius kest vandenyje, kur kas maziau skauda 4u.gif visada reik pasiklaust apie tokia galimybe, nes daznai nei akuseres nei gydytojai to nepasako 4u.gif
Atsakyti
sveikos, susitariau su gydytoja Garsviene gimdyti VGN butent vandeny. gimdysiu lapkricio pabaigoje, tada galesiu pasidalinti ispudziais smile.gif tik nusiteikit iskart,jokio epiduro negalima: arba vanduo arba epiduras smile.gif labai laukiu ir kartu bijau, nes pirmaja dukruze gimdziau paprastai...
Atsakyti
QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2009 10 31, 20:49)
sveikos, susitariau su gydytoja Garsviene gimdyti VGN butent vandeny. gimdysiu lapkricio pabaigoje, tada galesiu pasidalinti ispudziais smile.gif tik nusiteikit iskart,jokio epiduro negalima: arba vanduo arba epiduras smile.gif labai laukiu ir kartu bijau, nes pirmaja dukruze gimdziau paprastai...

Labai laukiam įspūdžių. Sėkmės tau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zozulia: 01 lapkričio 2009 - 17:30
QUOTE(<Pienė> @ 2009 10 20, 08:10)
Siaip nesu girdejus kad Lietuvoj, butu galima gimdyt vandeny. Ta prasme, saremius kentet vandeny taip, bet kai jau prasideda pats tas tikrasis gimdymas, dar nesu girdejus. Maciau estojoj kaip atrodo tikrasis gimdymo baseiniukas, tai pas juos paciam vandeny ir gimdo, nes ta vonia yra tam pritaikyta...  4u.gif o siaip aisku kad saremius kest vandenyje, kur kas maziau skauda  4u.gif visada reik pasiklaust apie tokia galimybe, nes daznai nei akuseres nei gydytojai to nepasako  4u.gif

tikrai galima lt pagimdyti į vandenį ligoninėje, bet reikia domėtis ir labai labai tartis 4u.gif

Garsviene priims gimdymus vandenyje g.gif čia bent naujiena, būtinai parašyk atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 02 lapkričio 2009 - 09:11

Natuke, gerai būtų, kad rašytum ne užuominom. Sakai reikia domėtis ir tartis. Ši tema ir sukurta tam, kad joje galima būtų rasti gydytojus kurie priima gimdymus vandenyje. Jei domėjaisi ir kažką jau esi išsiaiškinusi, parašyk konkrečiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimama: 02 lapkričio 2009 - 09:56
QUOTE(pienių jūra @ 2009 08 20, 16:18)
Man kažkaip irgi visad atrodė, kad gimdymas vandeny daug ramesnis turėtų būt. Bet va ką užtikau: http://homebirthdeba...rowning-at.html

Aišku, daug kas gimdė ir džiaugėsi, probleminių atvejų procentas nedidelis. Bet gal visgi tai reiškia, kad kažkokia rizika yra?.. Galvoju, gal užteks per sąrėmius pagulėt, parelaksuot g.gif

Straipsnis paremtas tyrimais atliktais pries 10 metu ("This tragic outcome is consistent with a study of water birth published in the BMJ in 1999")!!! Medicina ir siuolaikines technologijos vystosi neitiketinais tempais, ir galiu garantuoti, kad paieskojus galite rasti moksliniu tyrimu, kurie lygiai taip pat patvirtina gimdymo vandenyje sauguma ir naudinguma. O komplikaciju pasitaiko visuose gimdymuose - vandeniniuose, naturaliuose, cezariuose, kur tik pazvelgsi.
Man ganetinai naudingas buvo sis straipsnis, kuriame isdestomi ir teigiami ir neigiami gimdymo vandenyje aspektai :

http://www.babycentr...questid=4337406
Atsakyti
Aš abu kartus gimdžiau vandeny VGN, pas gydytoją Razumą. Tiesa, tai buvo prieš 7 ir 5 metus g.gif Dar vėl laukia gimdymas, tai bandysim vėl taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2009 11 09, 13:58)
Aš abu kartus gimdžiau vandeny VGN, pas gydytoją Razumą. Tiesa, tai buvo prieš 7 ir 5 metus g.gif Dar vėl laukia gimdymas, tai bandysim vėl taip pat mirksiukas.gif

Kaip idomu:) Ar butent pagimdei vandenyje ar tik saremius kentei? O kai tareisi su juo ar lengvai sutiko? Kiek kainavo jo paslaugos tada?
Atsakyti
QUOTE(j.a.v @ 2009 11 09, 12:13)
Kaip idomu:) Ar butent pagimdei vandenyje ar tik saremius kentei?  O kai tareisi su juo ar lengvai sutiko? Kiek kainavo jo paslaugos tada?

Pas mane buvo taip - kai buvo sąrėmiai, pasėdėdavau vonioj, po to išlipdavau, taip kelis kartus... O per pat gimdymą irgi vandeny, ten VGN tokia trikampė vonia, tai joje ir gimdžiau. Razumas be jokių problemų sutiko priimti tokį gimdymą, mokėjom ne daugiau nei kiti tuo metu... Pirmą kart išvis tik simboliškai mirksiukas.gif
Tik reikia tap pataikyti, kad gimdykla su vonia nebūtų tuo metu užimta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2009 11 09, 21:13)
Pas mane buvo taip - kai buvo sąrėmiai, pasėdėdavau vonioj, po to išlipdavau, taip kelis kartus... O per pat gimdymą irgi vandeny, ten VGN tokia trikampė vonia, tai joje ir gimdžiau. Razumas be jokių problemų sutiko priimti tokį gimdymą, mokėjom ne daugiau nei kiti tuo metu... Pirmą kart išvis tik simboliškai mirksiukas.gif
Tik reikia tap pataikyti, kad gimdykla su vonia nebūtų tuo metu užimta doh.gif

kai gimdanciu mamu vandeny labai mazai, tai gydytoja patikino, kad buciau rami smile.gif kazin ar yra buve isvis tokiu atveju kad dvi iskart vandeny sugalvotu gimdyti smile.gif

o trecia irgi vandeny gimdytum ?

Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2009 11 02, 09:10)
tikrai galima lt pagimdyti į vandenį ligoninėje, bet reikia domėtis ir labai labai tartis 4u.gif

Garsviene priims gimdymus vandenyje g.gif čia bent naujiena, būtinai parašyk atsiliepimus ax.gif

"cia bent naujiena" taip parasei, kad rodos kazko svarbaus apie gydytoja nezinociau smile.gif o kad ji priima vandeny zinojau nuo pat pirmu nestumo dienu- ten dirbanti Nijole prasitare smile.gif
Atsakyti