Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

o man nepatikims kazkaip tam vandeny atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipa @ 2009 06 20, 19:59)
o man nepatikims kazkaip tam vandeny atrodo g.gif

nepabandžius nežinosi. lotuliukas.gif
Atsakyti
nu taip, ax.gif
Atsakyti
o as labai noreciau,daug apie tai skaiciau ir ne vienas gydytojas nenurodo jokiu kontraindikaciju,kodel butu nerekomenduotina... arba bent jau iki gimdymo noreciau vonioj paguleti,sako saremiu skausma mazia ir gimdos kaklelio atsidaryma skatina. g.gif
Atsakyti
iki gimdymo tai ir as karstoj vonio paguleti noreciau, nes drauge gulejo ir sake kad tikrai padeda, jokiu nuskausminamuju nereikejo thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes,

perskaiciau tema nuo pradziu, ramiau pasidare, kad ir LT gimdyt vandeny yra galimybiu. Pati labai noreciau, tikiu, kad ir leliukui ir man taip butu naturaliausia ir maziausiai traumuojanti patirtis. Butu labai smagu jei neseniai gimdziusios vandeny pasisakytu kur Vilniuj gimde (Antakalny, VGN) ir pas koki gydytoja. Aciu is anksto.
Atsakyti
Man kažkaip irgi visad atrodė, kad gimdymas vandeny daug ramesnis turėtų būt. Bet va ką užtikau: http://homebirthdeba...rowning-at.html

Aišku, daug kas gimdė ir džiaugėsi, probleminių atvejų procentas nedidelis. Bet gal visgi tai reiškia, kad kažkokia rizika yra?.. Galvoju, gal užteks per sąrėmius pagulėt, parelaksuot g.gif
Atsakyti
Pasidalinkite patirtim, kas gimdėt vandenyje Lietuvoje. Ar yra pas mus gydytojų, kurie tai daro? Kur jų ieškoti?
Atsakyti
Kaune žinau, kad tai praktikuoja gyd. Banga Kulikauskaitė Krikščioniškuose gimdymo namuose.
Atsakyti
Kiek žinau, tai ir P.Mažylio gimdymo namuose galima vandenyje gimdyti smile.gif
Atsakyti
O Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2009 10 16, 16:49)
Kiek žinau, tai ir P.Mažylio gimdymo namuose galima vandenyje gimdyti  smile.gif

O pas kokią gydytoją, nes tikrai ne visi tą moka
Atsakyti