Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas vandenyje

QUOTE(Natuke @ 2008 05 24, 08:16)
o kur gimdai?

As gimdysiu UK. Pirma sulaukem Lietuvoj, tai gimdyviu prieziura l.skirtingi cia ir ten. Na bet cia poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 05 24, 18:53)
As gimdysiu UK. Pirma sulaukem Lietuvoj, tai gimdyviu prieziura l.skirtingi cia ir ten. Na bet cia  poster_offtopic.gif

Bet tu turėtum turėt didesnę pasirinkimo laisvę negu čia, Lietuvoj. Surask tokį gimdymo centrą ir tokią akušerę, kuri tau tinka ir kuri nereikalaus, kad būtum sterili mirksiukas.gif Jug ne į operaciją važiuojį ax.gif
Atsakyti
matau jau senai kas ka berase.... Tai as gal pabandysiu atrasti vel kokiu nestukiu planuojanciu gimdyma vandeny, nes ir pati esu nescia ir noreciau gimdyti vandeny.
Atsakyti
QUOTE(Zebre @ 2008 08 01, 19:35)
matau jau senai kas ka berase.... Tai as gal pabandysiu atrasti vel kokiu nestukiu planuojanciu gimdyma vandeny, nes ir pati esu nescia ir noreciau gimdyti vandeny.

As apsesta idejos pagimdyti vandenyje, ir kol kas svajones gana realios, nes gimdysiu ne LT. Na aisku butinos salygos- tobulas nestumas! Jei vaikutis pasibeldzia anksciau, ar gimdyve turi ligu kokiu, nieks i gimdymo vonia neleis.
Atsakyti
Aš vandenyje pragulėjau iki to momento, kol stumti reikėjo. jeigu būčiau daugiau turėjus info apie gimdymą vandenyje, tai turbūt bučiau is stūmusi vandenyje. Per sąrėmius vanduo - geriausias vaistas 4u.gif
Atsakyti
As gimdziau vandenyje.. ax.gif Neturiu su kuo palygint, bet nieko geriau neisivaizduoju.. jau vien tas, kad ant TOS kedes lipti nereikia.. doh.gif Dabar laukiuosi antro ir tikiuosi, kad ji sekmingai taip pat pagimdysiu vandenyje. Kas del pojuciu - vanduo malsina skausma, skalaudamas ir sildydamas - masazuoja, taip pat isnyksta zemes trauka, kuri leliu traukia zemyn, todel apmazeja spaudimas i tarpviete, viskas atsidarineja svelniau.. nu kas dar.. g.gif gydytoja ir akusere turi but patyrusios, nes akuserei tikrai labai nepatogu taip priiminet gimdyma.. vaikelis gimsta is vandens i vandeny wub.gif iskart issimaudes lotuliukas.gif prisimenu savo gimdyma ir labai gera.. thumbup.gif
Atsakyti
KAS ZINOT,AR VGN YRA TOKIA GALYMYBE IKI GIMDYMO,TURIU OMENI PER SAREMIUS PAGULETI VONIOJ,AR DUSE PABUT????
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 03 17, 21:04)
KAS ZINOT,AR VGN YRA TOKIA GALYMYBE IKI GIMDYMO,TURIU OMENI PER SAREMIUS PAGULETI VONIOJ,AR DUSE PABUT????DAR NORIU PAKLAUST KIEK KAINUOJA JAI NORI GYMDYTI VANDENY???

Atsakyti
Kiek esu girdėjus, tai lygtai yra tokia galimybė, bet ar tai pas visas akušeres galima nežinau
Atsakyti
Gal kuri nors neseniai gimdė VGN vonioj? Norėčiau susirast ten gydytoją, kuri nebūtų nusistačius prieš tokį gimdymą. Su viena pažįstamų rekomenduota daktare buvau susitikus, bet ji atvirai pasakė, kad nepritaria gimdymui vandeny. Tai galvoju gal ne visos jos taip nusistačiusios ten? ax.gif
Atsakyti
Skambinau i VGN del gimdymo vandenyje, pasake, kad pas juos negalima. Galima Antakalnyje. Tik vat domina, kiek reikia moketi, ar tai yra oficialiai mokama, ar yra gimdyves reikalas, duot ar neduot, kaip per naturalu gimdyma? Pasidalinkite mergaites patirtimi, labai padetumet drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 06 19, 13:37)
Skambinau i VGN del gimdymo vandenyje, pasake, kad pas juos negalima. Galima Antakalnyje. Tik vat domina, kiek reikia moketi, ar tai yra oficialiai mokama, ar yra gimdyves reikalas, duot ar neduot, kaip per naturalu gimdyma? Pasidalinkite mergaites patirtimi, labai padetumet  drinks_cheers.gif

O man VGN sakė, kad "jei labai norėsit, galėsit gimdyt ir vonioj". Tik sukritikavo visaip šitą mintį, nes neva akušerei labai nepatogu, nehigieniška ir pan. Nors pripažino, kad yra ne tik vonios, bet ir speciali aparatūra vaikučio būklei stebėti, kuri nebijo vandens.
O kaip su tais mokėjimais man irgi įdomu. g.gif
Atsakyti