Ryt vaziuosim pas pulmonologa ir kardiologa, tai paziuresim ka mums pasakys.
O koki dar yra efektingi ir patikimi tyrimai nustaty kam vaikas alergiskas? Apie kraujo is venos zinau, apie rankos ibrezimus ir zinau.
Matau, kad yra kazkam alergija, bet neranda kam. Is 36 komponentu niekam nealergiska. O dar gali buti, kad alergenas yra darzelyje ir mes i darzely nejom menesi ir nuvaziavom pasidaryti tu tyrimu. Ir todel nerodo jokio alergeno, nes per ta menesi nesusidure su tuo alergenu?
QUOTE(larina @ 2007 01 23, 19:59)
As jau net neissivaizduoju kas gali buti. Kol neinam i darzeli, tai viskas buna gerai, o tik ilgiau paeina i darza, tai prasideda kosuliai(be temperaturu) istisai beganti nosis, zandai baisus ir buna labai nervinga ir pikta. Naktim miega gerai. Ir tie issausejimai dingsta, kai neina i darzeli, o vyrui, tai tie isausejimai dingsta vasara, kai oda pamato saules.
Mes budamos 3sav. turejom stafilakoka. Gal tai susija? Antibiotiku mes dar niekad nevartoje.
Ziuresim ka mums pasakys kildos klinikoje.
As jau puolus i nevilti.
Mes budamos 3sav. turejom stafilakoka. Gal tai susija? Antibiotiku mes dar niekad nevartoje.
Ziuresim ka mums pasakys kildos klinikoje.
As jau puolus i nevilti.
Larina, mano vyrui panasus dalykai buna, bet jam nustatyta egzema. Geriausia susirasti gera dermatologa. Tik kad dabar dermatologai del menkiausio spuogo is karto skiria hormoninius tepalus. As dabar visuomet gavus recepta vaistams, pirmiausia ilendu i interneta ir susizinau visa info apie juos.
QUOTE(elvyrce @ 2007 01 25, 09:56)
Larina, mano vyrui panasus dalykai buna, bet jam nustatyta egzema. Geriausia susirasti gera dermatologa. Tik kad dabar dermatologai del menkiausio spuogo is karto skiria hormoninius tepalus. As dabar visuomet gavus recepta vaistams, pirmiausia ilendu i interneta ir susizinau visa info apie juos.
Vyrui jau daryta simtai tyrimu ir nieko neranda. O jam paskyre tepti dermovit ar panasiai kazkaip vadinasi, tas tepaliukas. Tai kai vezem dukra pas alergologe, tai kai pasake kuo tepa, tai gavo barti, nes tai labai stiprus harmoninis tepalas.
Mano vaikui prie atopinio dermatito neblogai padejo (aisku nesu 100 proc. tikra, kad tik del to, nes naudojom ir tepaliukus) avizu grudu nuoviras.
sveikutes!!! Mna cia toks kluasimukas iskilo jei mergyte alergiska sunims, tai ar gali alergijos priepuolis pasireiks nuo atejusio zmogaus kvapo (nu jis augina suni namuose ir aplipes visas suns gaurais ) Nes atrodo pakosedavo nu bet ne daug, ir toks sutapimas atejo tas zmogelis ir mano mergyte per pietu miega net nepamiegojo per ta kosuli - taip pardejo koset, net baisu
Sveika,kiek esu girdėjusi gali alergizuoti.Girdėjau tokią baiką,kad padovanojo vieni draugai kitiems nereikalingą kilimą jie augino katę,o tas draugas joms alergiškas.Tai kilimo nepanaudojo nes taip kosėjo
QUOTE(noir1 @ 2007 01 25, 15:12)
Sveika,kiek esu girdėjusi gali alergizuoti.Girdėjau tokią baiką,kad padovanojo vieni draugai kitiems nereikalingą kilimą jie augino katę,o tas draugas joms alergiškas.Tai kilimo nepanaudojo nes taip kosėjo
Nu sakes, jei ir mum taip pat tai tada nei jos drauge negales ateit - kazkoks apsurdas kaip tos alergijos bjaurios
Nepergyvenk taip manau čia jums buvo tik sutapimas O ir tas nuotykis su kilimu tik mano girdėtas ,o ne patirtas.
QUOTE(noir1 @ 2007 01 25, 19:31)
Nepergyvenk taip manau čia jums buvo tik sutapimas O ir tas nuotykis su kilimu tik mano girdėtas ,o ne patirtas.
tai gerai, nes jei tikrai ir nuo kvapo alergija, tai baisu , nes visi pazystami jei ne suni tai kate turi
labas rytas
Norėjau paklausti, kažin ar yra ryšys tarp alergijos šalčiui ir bronchinės astmos
Norėjau paklausti, kažin ar yra ryšys tarp alergijos šalčiui ir bronchinės astmos
QUOTE(liauriukas @ 2007 01 26, 08:28)
labas rytas
Yra, jei yra alergija šalčiui, gali paūmėti. Bet kokia alergija yra alergija, nesvarbu kilmė jos ir priežastis - tai tiesiog neadekvati organizmo reakcija, deja.
tai va ir as pagalvojau, kad maniske gali but alergiska salciui, bo kai tik iseinam i lauka tai ir kosi. O gal cia ne alerginiai pozymiai
man jau stogas nuo to zodzio "alergija" vaziuoja Jau toks jausmas kad tuoj ir orui bus alergiska
Treciadieni i Vilniu vaziuosim i respublikini alergologijos centra. Gal kam teko susidurt? Gal ka gero papasakot galit apie ji?
man jau stogas nuo to zodzio "alergija" vaziuoja Jau toks jausmas kad tuoj ir orui bus alergiska
Treciadieni i Vilniu vaziuosim i respublikini alergologijos centra. Gal kam teko susidurt? Gal ka gero papasakot galit apie ji?