QUOTE(lavaza @ 2008 02 27, 02:32)
Alerginia berimai, manau, buna visokie. Dabar prisiminiau vasara labai pansu turejom, kai vaziavom i sanatorija, tai ten ir alergologe apziurejo, iskart pasake, kad alerginis, tik sunku pasakyti kam, nes lyg tai nieko naujo nevalgem, bet buvau pradejus duoti Lysi zuvu taukus vaikams, gal nuo jo
taip su daktare ir nutarem
.
Ai, dar koks man jos klausimas pasirode labai keistas, paklause gal kokiom Aktyviom, ar Actimeliais daugiau pamaitinot? Labai nustebau, nes man sitie prodiktai visada asocijavosi alia prie sveikesniu
Dariau tuos tyrimus sunui, bet jie man kaip loterija, tai gi tiek yra alergenu,o lasina tik 10 ar 20, jau ir nepamenu. Be to vienai gyd. vieni alergenai, atrodi aktualus, kitai - kiti
O dar ir amzius toks, net pati alergologe nesiule daryti, kol tokie mazi ir , aisku, atsizvelgus i musu bukle ir problemas.
O pas alergologa laik nuo laiko apsilankom.
Aciu uz info apie ta papilda
Manau, nieks per daug ir neduoda tu papildu ar dar ko, tiesiog dometis reikia viskuo, o ypac is pirmu lupu, kaip cia SM
Nes pries kazka duot, reikia labai atsirinkti informacijoj ir labai gerai, kad yra su kuo pasitarti. Aisku, tai taip pat nera garantas, kad pades, nes viskas gana individualu.
P.S. Pas mus svente
, Rugilei nuo vakar vakaro... is trecio karto... siandien... apie 23 val. pagaliau pavyko
Kazkaip jau ramiau tas procesas jai, 2 kart padare maziukus plastelinus, o 3-a paskutini normalia kosyte, na ir klausimas: ir kam ta geri laikyti? Tai gi neuzkieteja
!
mamile, oi kaip sunku buvo skaityti jusu istorija
Be galo dziugu, kad sunuciui gerin
Sveika,
Gali laisvai itarti zuvu taukus, mums alergologe kai buvo berimai iskart paklause ar geriam zuvies taukus, kai pasakiau, kad taip, mes juos geriam del akyciu, nes turim astigmatizma, tai liepe nebegerti, o kai dar pasakiau, kad Lysi, tai isvis nusijuoke, sake, kad mes ne pirmi, ten kaip supratau i tuos skoniklius deda kazko "neaiskaus".
Del aktimelio, tai nesu girdejusi, kad butu kazkas blogo,gal gydytoja turejo omenyje, kad ar ne per daug duodat, norejo paklausti kiek jo geriat? O apie alergenus, nezinau kaip jusu alergologe sprende, musu tai dare isklausiusi ka mazoji valgo daznai, t.y beveik kasdiena, nes sakykim maisto produktai kaip pvz. citrusiniai, kurie yra vieni is pavojingiausiu, tu ju neduodi vaikui istisai kasdiena, tai ju ir nedare, nes vaikui uzvalgius ju iskart isberia ir gali ir pati pastebeti, kad vaikas jiems alergiskas. Kas liecia aplinka mums dare pvz. dulkems, erkutei, nes namuose pas mus visur naturalus kilimai, tada dare medziams, nes gyvenam prie misko, gyvunam pvz. nedare, nes neturim nei mes nei artimi mums zmones, zodziu issiklausinejo smulkiai su kuom susiduriame, ne siaip gyvenime o kasdiena. O del informacijos, tai beabejo ji yra reikalinga, tik as suprantu, bent man taip buna, kad vieni siulo viena, kiti kita, tai visai galvele susimaiso, nebezinai ka ir rinktis, as tik del to...
P.S sveikinu, su dukreles palengvejimu o is pradziu kietas buna butent del to, kad ji uzlaiko t.y jis yra senas, o naujas jau iseina "geras", jei neuzlaikytu manau butu tik "geras".
O man siandien laukia kruva darbu net bloga pagalvojus taip nieko nenoriu.