Bifolaca ir kitus vaistinius preparatus geriausia gerti pasitarus su gydytoju arba tiek kiek leidzia info lapelyje. Anotacijoje Bifolako neraso kiek galima vartoti ilgai todel patarciau pagerti 1 men. po to padaryti tokia pat pauze ir vel gerti menesi, taip turetu nepakenkti, bet kaip jau rasiau geriau pasitarti su gydytoju. Beje dabar pastebejau tu girdai Bifolaka savo maziukui? Zinai, kad jo nerekomenduojama vaikams iki 2metu?
QUOTE(Inga780618 @ 2008 02 25, 19:13)
Vau ,kaip idomu,matyt tavo mergyte pati zino,ko jai reikia,aisku tai ir tam tikras grudinimasis as tai savo maziuli kokiam pusvalandukui nuimu visas kelnytes ir pampersiuka ir taip leidziu nuoguciam pasivolioti ant lovos ,manau,kad oro vonios BA tikrai nekenkia Beje,o Bifolaco gerasias bakterijas irgi galima ilgai vartoti? Gal kas zinote?
sveikute,kaip musu daktare sake,kad ir zarnyno bakterijas taipat pastovei negalima duot,nes organizmas turi pailset.mano nuomone logiska, jei istysai duosi,organizmas irgi pats turi pasisavint ir kovot.as duodu menesi ar du,poto pertrauka darom.o kas liecia oro vonias smagu vaikuciam ir nekenkia,bet ir reik duot pakvepuot odai.mano irgi patenkintas laksto kai isrengiu.
QUOTE(anuska:) @ 2008 02 24, 13:46)
anuska:) , na negaliu susilaikyti ir neparasyti , tavo avatare, ko gero, dukryte? Pamacius net pasimeciau, is kur cia mano vaikas ? Tik va akiniu tokiu neturim, kirpciukus dabar patrumpinom ir gal zandukai kazkiek didesni , bet visa kita ....
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 24, 21:18)
.....as budavo kapsule isardau, miltukus sumaisau su pienuku ir sugirdau. Jos geriamos 1 karta per diena, beje mums padedavo jos ir nuo viduriuku, nes iki metuku sunkiai tustindavosi, bet tai irgi susije su zarnyno bakterijomis.
O jei dar teisingiau, rekomenduoja kapsules turini, na ar dienos norma duoti vaikui ne per 1 karta, o 3 kart dienoj.
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 25, 18:24)
... Beje dabar pastebejau tu girdai Bifolaka savo maziukui? Zinai, kad jo nerekomenduojama vaikams iki 2metu?
Tikrai anotacijoj raso, kad Be gydytojo leidimo BIFOLAC kapsulių rekomenduojama nevartoti jaunesniems kaip dvejų metų vaikams.
Bet pastebejau, kad gydytojai kartais skiria vaistus, kuriu patariama, nevartoti iki x metu . Kelis kart teko su tuo susidurt, visada labai pasimetu: anotacijoj parasyta, kad nerekomenduojama, ar pvz. skiriama nuo tiek ir tiek metu, bet is kitos puses - gydytoja israse
Kai jau uzejo cia kalba apie bakterijas, gal kas gali pasufleruot, kokias geriau vartoti, esant viduriu uzkietejimui?
Ar gal kas vartoja (-jo) Duphalac?
Kai jau uzejo cia kalba apie bakterijas, gal kas gali pasufleruot, kokias geriau vartoti, esant viduriu uzkietejimui?
[/quote]
Sveika, o kartais nebandei paprasto liaudisko metodo: slyvu sultys ant tuscio skrandzio, maniskei tai suveikdavo akimirksniu . Dar gerai yra abrikosu, persiku sultys, jos ne taip skystina viduriukus, bet normalizuoja.
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 26, 09:57)
tikrai rekomenduociau Duphalac,jis yra naturalus,ne cheminis.galima net kudikiam. mano abiem vaikam buvo problema su tustinimusi nuo gimimo.pirmas vaikas iki 2metuku kankinos verke net, kaip negalejo issitustint . man chirurge parekomendavo,
tada tik mes pabandem.ispejo tiek, kad ne iskart efektas cia ne liosuojantis,jie atstato zarnyno darba.antram vaikuciui ta pati problema nuo gimimo,ta pati naudojom buvo 2menesiai vaikui,slyvos,morkos tik tuo momentu mum buvo,o duphalakas visam arba ilgam. problemu iki siol neturi abu vaikai.vartojom iki tol kol susinormalizavo stabiliai ir dar poto savaite kita.pagal situacija.musu daktare zinojo kad duodu ir tikrai nesake,kad negalima,beto juk ne siaip sau duodi.pabandykit blogiau nebus,pasitarkit dar su gydytoja jai neramu.sekmes jum.
QUOTE(ruuda @ 2008 02 26, 11:15)
tikrai rekomenduociau Duphalac,jis yra naturalus,ne cheminis.galima net kudikiam. mano abiem vaikam buvo problema su tustinimusi nuo gimimo.pirmas vaikas iki 2metuku kankinos verke net, kaip negalejo issitustint . man chirurge parekomendavo,
tada tik mes pabandem.ispejo tiek, kad ne iskart efektas cia ne liosuojantis,jie atstato zarnyno darba.antram vaikuciui ta pati problema nuo gimimo,ta pati naudojom buvo 2menesiai vaikui,slyvos,morkos tik tuo momentu mum buvo,o duphalakas visam arba ilgam. problemu iki siol neturi abu vaikai.vartojom iki tol kol susinormalizavo stabiliai ir dar poto savaite kita.pagal situacija.musu daktare zinojo kad duodu ir tikrai nesake,kad negalima,beto juk ne siaip sau duodi.pabandykit blogiau nebus,pasitarkit dar su gydytoja jai neramu.sekmes jum.
Aciu uz atsiliepimus, man ta Duphalac vaistinej rekomendavo ir viena bendradarbe-sveikuole, kuri prisilaiko visko naturalaus
Atsiprasau, kad ne i tema , bet jau pavargau nuo kitos problemos: mano dukruze nenori kakoti, uzspaudzia savo uzpakaliuka ir neisleidzia kakiuko Jai kazkokio psichologinio pobudzio ta problema, nes prasidejo, kai atpratom nuo pamperso. O pats kakutis dazniausia - normalus, kartais net kosyte, bet kartais ir kietesnis, isivaizduoju gal del to, kad laiku nepasitustina, o kencia.
Galvoju, kai laiku nesitustina, tai gi ir tas virskinimas sutrinka, organizmas gal uzsislakuoja... net gal ir BA gali isprovokuoti .. gal tikrai pabandyt Duphalac, ta ir galvoju, kad nepakenks
Stengiuos maista kontroliuot jau ir vaisiu, ir darzoviu, jogurtu ir visu kitu gudrybiu, bet yra kaip yra... Jau kitoj temoj ieskau info
QUOTE(lavaza @ 2008 02 26, 13:43)
Aciu uz atsiliepimus, man ta Duphalac vaistinej rekomendavo ir viena bendradarbe-sveikuole, kuri prisilaiko visko naturalaus
Atsiprasau, kad ne i tema , bet jau pavargau nuo kitos problemos: mano dukruze nenori kakoti, uzspaudzia savo uzpakaliuka ir neisleidzia kakiuko Jai kazkokio psichologinio pobudzio ta problema, nes prasidejo, kai atpratom nuo pamperso. O pats kakutis dazniausia - normalus, kartais net kosyte, bet kartais ir kietesnis, isivaizduoju gal del to, kad laiku nepasitustina, o kencia.
Galvoju, kai laiku nesitustina, tai gi ir tas virskinimas sutrinka, organizmas gal uzsislakuoja... net gal ir BA gali isprovokuoti .. gal tikrai pabandyt Duphalac, ta ir galvoju, kad nepakenks
Stengiuos maista kontroliuot jau ir vaisiu, ir darzoviu, jogurtu ir visu kitu gudrybiu, bet yra kaip yra... Jau kitoj temoj ieskau info
Pabandyti visada verta, bet jei vaikas pasitustina bent karta per 2 dienas nereiktu jos labai spausti, nes taip psichologine problema gali tik paastrinti, o palengvinti jai viduriuku problemeles reiketu, nes veliau gali buti tikrai problemu. O kas liecia BA tai neturetu buti susije, nors ka gali zinoti, siais laikais tiek visokiu teoriju kas su kuo susije, kad gyventi jau darosi isvis pavojinga
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 26, 11:53)
Pabandyti visada verta, bet jei vaikas pasitustina bent karta per 2 dienas nereiktu jos labai spausti, nes taip psichologine problema gali tik paastrinti, o palengvinti jai viduriuku problemeles reiketu, nes veliau gali buti tikrai problemu. O kas liecia BA tai neturetu buti susije, nors ka gali zinoti, siais laikais tiek visokiu teoriju kas su kuo susije, kad gyventi jau darosi isvis pavojinga
Tai suprantama, kad verst ir spaust - negerai , visa tai zinom ir kiek imanoma ta procesa bandom neuzakcentuot ir bla, bla, bla .... po pasitustinimo jau net ir ritualu turim, kurie jai laaabai patinka , bet kai ateina pats tas momentas - problema. Kai jau pramusa, net pasako "iseik" is tauleto, suprantu, kad viskas jau pasiseks
Va ir siand., nuo vakar vakaro bandom iskakoti
QUOTE(lavaza @ 2008 02 26, 14:06)
Tai suprantama, kad verst ir spaust - negerai , visa tai zinom ir kiek imanoma ta procesa bandom neuzakcentuot ir bla, bla, bla .... po pasitustinimo jau net ir ritualu turim, kurie jai laaabai patinka , bet kai ateina pats tas momentas - problema. Kai jau pramusa, net pasako "iseik" is tauleto, suprantu, kad viskas jau pasiseks
Uzuojauta. Nenukabink nosies, ateis ir i tavo kiema svente. As ir pati save visada guodziu, atsisedu ir svajoju, kad viena diena mazoji uzaugs ir baigsis tos ligos ligeles, ar bent galesi paaiskinti ka daryti, kad butu geriau, paguosti. Stiprybes mums.
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 26, 12:13)
Uzuojauta. Nenukabink nosies, ateis ir i tavo kiema svente. As ir pati save visada guodziu, atsisedu ir svajoju, kad viena diena mazoji uzaugs ir baigsis tos ligos ligeles, ar bent galesi paaiskinti ka daryti, kad butu geriau, paguosti. Stiprybes mums.
As dar kartais pagalvoju, ai kokios cia problemos, galima sakyti vieni juokai , kai aplamai yra kitu, labai rimtu ir tada dekoju Dievuliui, kad mano vaikai sveiki .....
QUOTE(lavaza @ 2008 02 26, 14:22)
As dar kartais pagalvoju, ai kokios cia problemos, galima sakyti vieni juokai , kai aplamai yra kitu, labai rimtu ir tada dekoju Dievuliui, kad mano vaikai sveiki .....
Gerai sakai, bet jau mamos tokios yra, mums visoms savo vaiku ligos baisiausios. Bet uztai laime kai vaikas pasveiksta atperka viska
QUOTE(lavaza @ 2008 02 26, 13:06)
suprantama,nepergyvenk,viskas susitvarkys.kekviena su savo nuomone reik atrast savo.jei pas ja normaliai ir ji uzlaiko,tai daphalakas paskystins truputi neissigask nutrauksi atsistatys,reiskias ne tas,mano nuomone.bet jei nieko nebandyt ir vaikui neiseina issitustint galima ir gimaroju ivaryt ir tu teisi slaku susirenka zarnyne.pabandyk jei nepades gali su daktare pasikonsultuot ar su chirurge.bet pagerejimas po 3 dienu jei priezastis uzkietejimas viduriuku.labai tave suprantu,kai susiduri sunku ,kai vaikas iskakot negali. o kiek kartu tustinas?ziurekit save.sekmes parasyk kaip jum eisis.as laikas nuo laiko prisijungiu ,kai laiko atrandu.