Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Inga780618 @ 2008 02 22, 20:26)
Sveikutes,visos mamytes,matot kaip ,jums visoms masaziukas padedavo,o va maniskiui tik blogiau pasidarydavo,dar labiau pasunkedavo kvepavimas ir kosulys atsirasdavo,kuri ir vel tekdavo gydyti su vaistais verysad.gif ,nezinau,kazkaip mums netinka,gal man taip tik atrodo,tai as jam pati pradesiu vibracini masaziuka daryti,kadangi esu truputi prie medicinos ax.gif ,tai gal man pavyks,nes taip nesiduoda,vartosi ,bega nuo manes doh.gif ,tai jauciu nuo masazistes tai tikrai paspruktu bigsmile.gif Sveikatytes visiems vaikiukams,laikykites drinks_cheers.gif

Sveika, Namuose galima jeigu moki, pati padaryti vibracini masaza. Dar galima kaip mane moke : pasiguldai vaika ant keliu, veidu i zeme, kad krutinyte butu ant koju ir pavibruoji kojomis, tada duodi teciui, jis persimeta vaika per peti, kad krutinyte remtusi i peti ir pasokineti. Tai teveliams, kurie nelabai turi medicininiu ziniu ir nemoka daryti masazu. Ir vaikui patinka (bent mano) ir karkaliukai pasipurto. Skamba juokingai, bet mums gerai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga780618 @ 2008 02 22, 19:26)
Sveikutes,visos mamytes,matot kaip ,jums visoms masaziukas padedavo,o va maniskiui tik blogiau pasidarydavo,dar labiau pasunkedavo kvepavimas ir kosulys atsirasdavo,kuri ir vel tekdavo gydyti su vaistais verysad.gif ,nezinau,kazkaip mums netinka,gal man taip tik atrodo,tai as jam pati pradesiu vibracini masaziuka daryti,kadangi esu truputi prie medicinos ax.gif ,tai gal man pavyks,nes taip nesiduoda,vartosi ,bega nuo manes doh.gif ,tai jauciu nuo masazistes tai tikrai paspruktu bigsmile.gif Sveikatytes visiems vaikiukams,laikykites drinks_cheers.gif

sveikute,taip, kas tinka kitam tai nereiskia,kad visiem tiks.netgi singulairas ne visiem padeda sake gydytoja.dar neblogai yra drusku kambariai,isvalo kvepavimo takus,asmatikam,kas linkes bronchitu,sinusitu sirgt.kursas 10dienu,mokama.o vaikuciam nuo metuku galima.mano mazius vel susirgo,taip tyrimu ir neiseina per ligas pasidaryt.buvom ortopediniam kraujuko nepaeme,tik vaika isrikde rankas per jega lauze.bandysim i antra ligonine kai pasveiks.gal kas buvot kildos privacioj kaune,noreciau kitu nuomoniu isgirst,kur is galvytes gerai ima krauja,nes is rankytes neiseina paimt.dekui.sveikit,belieka tik tiketis kad isaugs mazyciai tas ligas baisias. 2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, metus paaukojau domedamasi apie astma ir ieskodama budu kaip savo vaikui padeti. Praita rudeni ir sia ziema jauciames labai gerai. Bijau net labai dziaugtis tfiu, tfiu , tfiu. Salbutamolio jau nuo rugsejo nenaudojame, hormonai aukstai pakelti, net singuliara jau menesi nutraukiau. Daznai pagalvoju kas mums labiausiai padejo, gal tai kad jau nuo birzelio kiekviena diena saziningai geriame gerasias zarnyno bakterijas nei dienos nebuvau praleidusi. Pabandykit juk tai visai nekenksminga , o gal tik tiek kuriam mazyliui ir truksta ir tai pades.
Atsakyti
4u.gif Laba 4u.gif 4u.gif
Niu ka jau gavome vaistukus pagaliau cool.gif Neisivaizdavau, kad yra problema nusipirkti unsure.gif
Mano princesei nuo vaistuku tikrai daug geriau plauciukams smile.gif , bet vat kazka pasigavom, nes jau 4 diena labai auksta temp verysad.gif Buvome ligon , tai paleido namo ir sake kad cia kazkas virusinio unsure.gif

QUOTE(Agnele @ 2008 02 22, 11:16)
o mes siandien buvo pas daktare, siaip nieko tokio, lyg ir gereja mums, ale vistiek gerai kad paprasem tyrimuku
aisku mus pabadys, bet iskesim, geriau zinot turim kokiu bacilu ar ne  4u.gif

kada tyrimu rezultatai? 4u.gif

QUOTE(Vaidzike @ 2008 02 23, 16:10)
nuo birzelio kiekviena diena saziningai geriame gerasias zarnyno bakterijas nei dienos nebuvau praleidusi. Pabandykit juk tai visai nekenksminga , o gal tik tiek kuriam mazyliui ir truksta ir tai pades.

cool.gif tikrai nepakenks smile.gif , reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidzike @ 2008 02 23, 16:10)
Sveikos merginos, metus paaukojau domedamasi apie astma ir ieskodama budu kaip savo vaikui padeti. Praita rudeni ir sia ziema jauciames labai gerai. Bijau net labai dziaugtis tfiu, tfiu , tfiu. Salbutamolio jau nuo rugsejo  nenaudojame, hormonai aukstai pakelti, net singuliara jau menesi nutraukiau. Daznai pagalvoju kas mums labiausiai padejo, gal tai kad jau nuo birzelio kiekviena diena saziningai geriame gerasias zarnyno bakterijas nei dienos nebuvau praleidusi. Pabandykit juk tai visai nekenksminga , o gal tik tiek kuriam mazyliui ir truksta ir tai pades.

sveika,as buvau gavus knyga gera, naturalios medicinos,ten kaip tik buvo bronchines astmos ligos skyriui pamineta, gerosios zarnyno bakterijos.mintis buvo tokia,kad jei vaikui prasta zarnyno veikla,gali gautis maisto netoliaravimas,tipo alergijos,o nuo jos gi ir astmai netoli.as pabandziau,daviau kur daugiau ieina geru bakteriju.kaip nekeista per tris dienas praejo apstrukcija,dusuliai(aisku papildomai gerem prednizolona)bet esme tame,kad 4men vaikas sirgo apstrukcija po menesi laiko, intervalai 2dienas sveikas ir vel,ta pati prednizolona vartojom singulaira tiek pat menesiu,salbutamoli purskem 6kart dienoj ir antibiotiku gave nemazai.bet kai vel atkrito antibiotiku nerase nes daug gave,skyre kaip visad ta pati gydima,tik as dar daviau gerasias bakterijas,mano nuostabai po triju dienu blogiausia savijauta dingo,liko truputi sniokstimo ir jis greit pranyko.bakterijas daviau 1men laiko,visa ta laika vaikas nesirgo,dabar vel sergam, bet lengvesne forma, pabandysiu duot vel.tai nezinau ar sutapimas, kad bakterijos padejo,ar singulairas veikti pradejo.kiek jus laiko vartojot gerasias bakterijas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Vartojant bet kokius cheminius vaistus, ypac antibiotikus, yra tiesiog privalu gerti gerasias bakterijas, nes ypac antibiotikai "isluoja" visa zarnyna, o maziuko organizmas nesugeba greitai atgaminti bakteriju. Be to reiktu gerti ir aktimeli, jis labai gerai stiprina imunine sistema. Palyginimui galiu paaiskinti: kas yra antibiotikas? Antibiotikas "zudo" bakterijas ir jis nesirenka ar jos yra geros ar blogos, naikindamas blogasias jis nuzudo ir geruju bakteriju, todel jas reikia atstatyti. Visai kudikeliai bakteriju gauna su mamos pienu, kiti su misineliais. O paauges vaikas ju turi gauti su maistu. Tikiuosi aiskiai parasiau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 22, 19:49)
Sveika, Namuose galima jeigu moki, pati padaryti vibracini masaza. Dar galima kaip mane moke : pasiguldai vaika ant keliu, veidu i zeme, kad krutinyte butu ant koju ir pavibruoji kojomis, tada duodi teciui, jis persimeta vaika per peti, kad krutinyte remtusi i peti ir pasokineti. Tai teveliams, kurie nelabai turi medicininiu ziniu ir nemoka daryti masazu. Ir vaikui patinka (bent mano) ir karkaliukai pasipurto. Skamba juokingai, bet mums gerai. cool.gif

Pabandusiu,tikrai geri pratimukai,manau maiskiui tikrai patiks thumbup.gif Aciu uz patarima clap_1.gif clap_1.gif
Papildyta:
Kaip idomu,as irgi pastebejau,kad kai duodu geruju bekteriju,tai ir svokstimas praeina ir nekosti g.gif ,gal tikrai jos veiksmingos, o ar galima jas pastoviai ilgai vartoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 24, 18:17)
Sveikos mamytes,
Vartojant bet kokius cheminius vaistus, ypac antibiotikus, yra tiesiog privalu gerti gerasias bakterijas, nes ypac antibiotikai "isluoja" visa zarnyna, o maziuko organizmas nesugeba greitai atgaminti bakteriju. Be to reiktu gerti ir aktimeli, jis labai gerai stiprina imunine sistema. Palyginimui galiu paaiskinti: kas yra antibiotikas? Antibiotikas "zudo" bakterijas ir jis nesirenka ar jos yra geros ar blogos, naikindamas blogasias jis nuzudo ir geruju bakteriju, todel jas reikia atstatyti. Visai kudikeliai bakteriju gauna su mamos pienu, kiti su misineliais. O paauges vaikas ju turi gauti su maistu. Tikiuosi aiskiai parasiau. wub.gif

sveika,cia tai aisku,dekui uz informacija.kas liecia mane prie antibiotiku visada savo vaikam duodu geras bakterijas ir dar po kurso.diskusija buvo,kad bakterijos ne antibiotiku metu ,itakot gali kontrolei astmos.tikiuosi suprantamai paaiskinau bye1.gif
Atsakyti

Kaip idomu,as irgi pastebejau,kad kai duodu geruju bekteriju,tai ir svokstimas praeina ir nekosti g.gif ,gal tikrai jos veiksmingos, o ar galima jas pastoviai ilgai vartoti? unsure.gif
[/quote]

Gerasias bakterijas, jeigu tai ne vaistinis preparatas pvz. yra tokios jogurto kapsules parduodamos vaistinese, o jogurtai, jogurtiniai gerimai ir pan. galima vartoti ilgai ir drasiai, bet jeigu tai vaistiniai preparatai, tada reiktu pasitarti su gydytoju ar skaityti informacini lapeli. Beje su jogurtais irgi reikia atsargiai, nes jis yra pieno produktas ir gali suskysteti viduriukai, kai kuriems vaikams ilgiau pavartojus, gali buti alergija, bet tai nutinka ne daznai, reikia stebeti vaikuti, ypac visai mazuliukus, beje iki 1 metuku vaikuciams patarciau duoti labai geros buvo bakterijos "Gefilus+", bet ju nezinau ar dar veza, ju galima buvo pirkti vaistinese, as budavo kapsule isardau, miltukus sumaisau su pienuku ir sugirdau. Jos geriamos 1 karta per diena, beje mums padedavo jos ir nuo viduriuku, nes iki metuku sunkiai tustindavosi, bet tai irgi susije su zarnyno bakterijomis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anuska:) @ 2008 02 24, 14:46)
4u.gif  Laba 4u.gif  4u.gif
Niu ka jau gavome vaistukus pagaliau cool.gif Neisivaizdavau, kad yra problema nusipirkti  unsure.gif
Mano princesei nuo vaistuku tikrai daug geriau plauciukams  smile.gif , bet vat kazka pasigavom, nes jau 4 diena labai auksta temp verysad.gif Buvome ligon , tai paleido namo ir sake kad cia kazkas virusinio unsure.gif
kada tyrimu rezultatai?  4u.gif

Laikykites 4u.gif
mes rtyrimus tik ryt darom, taigi dirba tik pora dienu ir pora val doh.gif atsakymas bus tik koki penktadieni doh.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo dar viena pastebejima, cia mamytems kuriu nervai stiprus, nes kitos gal pagalvos, kad man kuku blink.gif Mano mazoji jau nuo spalio menesio, daryk ka nori pradejo issirengineti, issirengia iki bodziuko ir laksto taip po namus clap.gif , gaudziau, bariau, gedinau ir ka nieko, taip kas diena po 5-6 kartus buvau priversta aprengineti, veliau galvoju na gerai paziuresim ka tu darysi ir ka praejo valanda pati atejo atnese pedkelnes, aprengiau, toliau duksta, vel po poros valandu issirenge ir vel tas pats ratas, dabar taip ir gyvenam, tiesa sveciuose nusirengia tik virsu pedkelnes palieka gal geda biski blush2.gif Ir ka as zinau nesergam jau nuo rugsejo, tiesa geriam mes zoleles, stengiames nesitrankyti po parduotuves, kur daug zmoniu, geriam aktimeli, zodziu nezinau, bet gal ji taip savotiskai grudinasi? ax.gif Zodziu per daug nekariauju, nes matau, kad nuo to jos sveikata ne blogeja tai ir leidziu matysim kas bus g.gif .
Atsakyti
Vau ,kaip idomu,matyt tavo mergyte pati zino,ko jai reikia,aisku tai ir tam tikras grudinimasis thumbup.gif as tai savo maziuli kokiam pusvalandukui nuimu visas kelnytes ir pampersiuka ir taip leidziu nuoguciam pasivolioti ant lovos ax.gif ,manau,kad oro vonios BA tikrai nekenkia lotuliukas.gif Beje,o Bifolaco gerasias bakterijas irgi galima ilgai vartoti? Gal kas zinote? g.gif
Atsakyti