Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Agnele @ 2008 02 21, 11:43)
dekui mumuk, ryt eisim ir prasysime tyrimu, nes tas paklausimas only nieko neduoda  unsure.gif

Dar jums pasiulyciau, jeigu labai vargina kosuliai ir nera tamperaturos pasidaryti vibracini masaza, mums labai padeda 3-4 seansai ir kosulio nelieka, be to po ligu kaip man sake masaziste ne visi karkalai issivalo ir netgi gydytojas gali ju neisklausyti, nes jie buna pavieniai ir po kiek laiko truputi vaikas persals ir jie vel islys. Beje masazai nera ir brangus 1 seansas privaciai kainuoja nuo 10 iki 15 Lt (kprivaciuose kabinetuose brangiau).Bet efektas yra thumbup.gif . Bukit sveiki ir aukit dideli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 21, 11:34)
Dar jums pasiulyciau, jeigu labai vargina kosuliai ir nera tamperaturos pasidaryti vibracini masaza, mums labai padeda 3-4 seansai ir kosulio nelieka, be to po ligu kaip man sake masaziste ne visi karkalai issivalo ir netgi gydytojas gali ju neisklausyti, nes jie buna pavieniai ir po kiek laiko truputi vaikas persals ir jie vel islys. Beje masazai nera ir brangus 1 seansas privaciai kainuoja nuo 10 iki 15 Lt (kprivaciuose kabinetuose brangiau).Bet efektas yra  thumbup.gif . Bukit sveiki ir aukit dideli. 4u.gif

Dariau 10 kartu...
na berods kosejimas jau nera labai baisus, ryte tik kaip bobule kol issikrenkscia, paskui diena kada ne kada
dekui, ziuresim ka pasakys mus ryt 4u.gif

o nuo masazu maze kaifavo, dabar vis verkia einam i masazus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 20, 12:44)
Sveika, mano nuomone jums reiktu issitirti ar mazoji nera alergiska dulkems, jei turit gyvuneliui ar dar pamastyk kam, nes jeigu ligonineje jam pagerejo o namuose vel pablogejo tai bent man taip atrodo, kad priezasciu reiktu ieskoti namuose. Beje ar ligonineje gerete ventolina ar tik namuose, nes mano maziukei nuo ventolino tik darydavosi blogiau, nezinau kaip kitoms gal padeda, bet mano vaikui  ypac rytais ir vakarais toks baisus kosulys nuo jo budavo kai isgerdavo, kad nustojau ja kankinti, beje toks pat efektas budavo ir nuo prospano. Bet tai tik musu individualus pastebejimai, nors esu girdejus ir is kitu mamyciu. Sveikit ir daugiau nesirkit. 4u.gif

g.gif Na ventoliną gert pradėjom namie,ir neturim jokio gyvūno.Šiandien dešimta diena kaip jį geriam,apžiūrėjo gydytoja,sakė kad daug geriau,tikiuosi tuo viskas ir baigsis... laikom kumštukus ir už kitus leliukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo breira: 21 vasario 2008 - 21:14
Laba mamos 4u.gif
Kaip as to nenorejau unsure.gif , bet jungiames ir mes su sita liga prie jusu smile.gif
Ilgai mazulka kankinosi, sirgo, vaistukus didelem dozem gere ...... daug isvaiksciota daktaru, kol nustate unsure.gif
Bet, jau geriau zinoti, nei nezinoti smile.gif
Siaip nuosirdziai siulau mamoms, kuriu vaikiukai kosti ilgai reikalauti siuntymo pas pulmonologa, o pas ji visu tyrimu. Nes mums astma issivyste nuo netinkamo kosulio gydymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anuska:) @ 2008 02 21, 21:53)
Laba mamos  4u.gif
Kaip as to nenorejau  unsure.gif  , bet jungiames ir mes su sita liga prie jusu  smile.gif
Ilgai mazulka kankinosi, sirgo, vaistukus didelem dozem gere ...... daug isvaiksciota daktaru, kol nustate  unsure.gif
Bet, jau geriau zinoti, nei nezinoti  smile.gif
Siaip nuosirdziai siulau mamoms, kuriu vaikiukai kosti ilgai reikalauti siuntymo pas pulmonologa, o pas ji visu tyrimu. Nes mums astma issivyste nuo netinkamo kosulio gydymo  smile.gif

tai astma nuo to ir atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 02 21, 22:28)
tai astma nuo to ir atsiranda.

bigsmile.gif bigsmile.gif
Rimtai? Niekada apie tai nepagalvodavau g.gif g.gif
Gal per daug ir nesusimastydavau is kur BA atsiranda, t.y. del ko ax.gif

Galvodavau, kad esmine problema - nesveika gyvensena, t.y. ekologija, ka valgom, kuo kvepuojam, kur gyvenam ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anuska:) @ 2008 02 21, 22:53)
Siaip nuosirdziai siulau mamoms, kuriu vaikiukai kosti ilgai reikalauti siuntymo pas pulmonologa, o pas ji visu tyrimu. Nes mums astma issivyste nuo netinkamo kosulio gydymo  smile.gif

laba, na laikykites ir jus 4u.gif
o mes siandien buvo pas daktare, siaip nieko tokio, lyg ir gereja mums, ale vistiek gerai kad paprasem tyrimuku
aisku mus pabadys, bet iskesim, geriau zinot turim kokiu bacilu ar ne 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nenoreciau labai sutikti, kad astma atsiranda nuo netinkamo gydymo, taip, nelaiku ir netinkamai gydant gali issivystyti astma, bet ja sukelia visai kiti dalykai : alergijos, mikoplazmos, igimtumas, gimdymo komplikacijos, sunkus nestumas, aplinkos faktoriai ir dar daug kitu priezasciu, beje kaip ne keista netgi per didelis kai kuriu mamyciu bandymas viska sterilizuoti, laikyti vaika kuo toliau nuo visokiu nesvarumu ir t.t o netinkamas gydymas tik gali pagreitinti ir apsunkinti astmos vystymasi. Labai uzjauciu visas mamytes, mes tegalim laukti ir tiketis, kad musu vaikuciai isaugs, beje skaiciau, kad kudikeliai, kurie suserga astma labai anksti labai daznai iki 4 metu ja isauga. Veliau gali isaugti su paauglyste apie 16-18 metus. Belieka laukti ir tiketis. Stiprybes jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2008 02 21, 17:14)
Dariau 10 kartu...
na berods kosejimas jau nera labai baisus, ryte tik kaip bobule kol issikrenkscia, paskui diena kada ne kada
dekui, ziuresim ka pasakys mus ryt  4u.gif

o nuo masazu maze kaifavo, dabar vis verkia einam i masazus  lotuliukas.gif

Sveika, tas tavo mazutes "kaifavimas" nera labai gerai, nes tada vaikas neiskosti likusiu karkaliuku, o masazo tokia paskirtis. g.gif . Kaip man sake mano masaziste, tai geriausia, kai vaikas verkia, tada jis su verksmu viska iskosti, beje mus masazuojant visada jei yra ir slogyte, tai dar tuo paciu valo su humeriu nosi, kad ir ten nieko neliktu. 4u.gif Kiek pasakojo masaziste, tai ir jos anuke neverkdavo, tai tekdavo, kol viska ismasazuos masazuoti net po 20 kartu...
Atsakyti
Mūsų pulmonologė, ne kartą yra pabrėžusi, kad astma nėra įgimta, ji yra įgaunama. Įgimtos yra visokios alergijos, o astma alergijos pasekmė. Aišku astmos atsiradimą taip pat sąlygoja ir aplinka - tarša, virusinės infekcijos, mitybos įpročiai. 9 iš 10 vaikų sergančių asma, serga ir alerginiu rinitu. Jei alerginis rinitas negydomas, arba netinkama gydomas, dažnam vaikui prasideda kosuliai, kurie perauga nuo netinkamo gydymo į astmą. Mano panelei būtent taip buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 02 22, 12:14)
Sveika, tas tavo mazutes "kaifavimas" nera labai gerai, nes tada vaikas neiskosti likusiu karkaliuku, o masazo tokia paskirtis. g.gif . Kaip man sake mano masaziste, tai geriausia, kai vaikas verkia, tada jis su verksmu viska iskosti, beje mus masazuojant visada jei yra ir slogyte, tai dar tuo paciu valo su humeriu nosi, kad ir ten nieko neliktu. 4u.gif Kiek pasakojo masaziste, tai ir jos anuke neverkdavo, tai tekdavo, kol viska ismasazuos masazuoti net po 20 kartu...

na gal...nors kosulys pas masaziste visiskai dingdavo
kazkaip iseidavom is jos, vel uzsikosedavo, ale bedarant kai masaziste prasydavo, praktiskai jo nebuvo...
na nera jau tokia maze maza, kad klyktu, o praklikdyt nelabai ir norejosi... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,visos mamytes,matot kaip ,jums visoms masaziukas padedavo,o va maniskiui tik blogiau pasidarydavo,dar labiau pasunkedavo kvepavimas ir kosulys atsirasdavo,kuri ir vel tekdavo gydyti su vaistais verysad.gif ,nezinau,kazkaip mums netinka,gal man taip tik atrodo,tai as jam pati pradesiu vibracini masaziuka daryti,kadangi esu truputi prie medicinos ax.gif ,tai gal man pavyks,nes taip nesiduoda,vartosi ,bega nuo manes doh.gif ,tai jauciu nuo masazistes tai tikrai paspruktu bigsmile.gif Sveikatytes visiems vaikiukams,laikykites drinks_cheers.gif
Atsakyti