Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Barikada @ 2008 01 24, 22:13)
Tamstos maciau maziukas vaikiukas, kaip jam diagnozavo, kuo pasireiske g.gif

To paties norejau paklausti g.gif
Mano berniukas veik dvieju metu irgi pastoviai serga bronchitu, plauciu uzdegimu.
Gal gali pasakyti kokius ir pas ka buvote, kokiam mieste. Kaip kitus vaistus, kaip derinate g.gif

As susigundziau nuvykti pas gyd.Popova. Sunku pasakyti - gydytojas kaip gydytojas, gal yra geresniu, yra ir blogesniu. Bet musu astmos lengva forma, bent jau kol kas. O kai buvo pablogejimas, vartojom ir kitus medicininius preparatus, taciau darydavome pertrauka tarp vartojimo. Kai labai karsciavo ir buvo pasigaves kazkoki virusa (ir smarkiai duso), gavome dar kazkoki papildoma preparata tam periodui.
As tiesiog esu is tu, kurios ismegina absoliuciai viska, visas metodikas, masazus, netradicinius gydymus ir kt. smile.gif Be abejo, proto ribose, nerizikuojant sveikata.
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 01 24, 22:13)
Tamstos maciau maziukas vaikiukas, kaip jam diagnozavo, kuo pasireiske g.gif

Mano berniukas veik dvieju metu irgi pastoviai serga bronchitu, plauciu uzdegimu.
Gal gali pasakyti kokius ir pas ka buvote, kokiam mieste. Kaip kitus vaistus, kaip derinate g.gif

Mums vis būdavo sloga, nuo kurios vėliau prasidėjo dažni ausų uždegimai, o po to, kadangi sloga buvo alerginio pobūdžio ir gydyta netinkamai visi tie snargliai nusileido į bronchus nuo ko prasidėjo abstrukcinis bronchitas, o paskutinė diagnozė alerginė bronchinė astma. Paskutinis taškas buvo tuomet kai vaikinas stipriai sukarščiavo ir pradėjo labai baisiai kosėti (kaip šuniukas) ir dusti. Tada jau važiavom tiesiai į ligoninę verysad.gif

Mano brolienė labai puikiai kontroliuoja sūnaus bronchinę astmą su homeopatiniais vaistukais. Manau mes taip pat išbandysim šį metodą kai tik pasibaigs krizės laikotarpis ir pabaigsim ligoninėj pradėtą gydymą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina599: 25 sausio 2008 - 12:50
QUOTE(elvyrce @ 2008 01 25, 12:27)
As susigundziau nuvykti pas gyd.Popova. Sunku pasakyti - gydytojas kaip gydytojas, gal yra geresniu, yra ir blogesniu. Bet musu astmos lengva forma, bent jau kol kas. O kai buvo pablogejimas, vartojom ir kitus medicininius preparatus, taciau darydavome pertrauka tarp vartojimo. Kai labai karsciavo ir buvo pasigaves kazkoki virusa (ir smarkiai duso), gavome dar kazkoki papildoma preparata tam periodui.
As tiesiog esu is tu, kurios ismegina absoliuciai viska, visas metodikas, masazus, netradicinius gydymus ir kt.  smile.gif  Be abejo, proto ribose, nerizikuojant sveikata.

o galite ivardinti tuos kitus medicininius preparatus g.gif Jus inhaliatoriu koki naudojate g.gif
Na as su vyresnele irgi pradejom homeopatija naudotis, tai man daug klausimu, kaip derinate. nes manes kuo toliau, tuo tie visi cheminiai preparatai maziau zavi blush2.gif

Kristina599, aciu uz atsakyma 4u.gif Na mums dusiolio nebuvo schmoll.gif Bet ir mano didzioji dusulio niekad neturejo g.gif O yr astma diagnozuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2008 01 24, 16:47)
blink.gif tikrai taip gali būti?

Gali pasirodo doh.gif Mums rado alergine sloga, bet sloga beganti retai buna, visada kazka ten traukia, bet nieko neispucia. dabar pradejom gerti tas tabletes ir pradejo sloguot stipriai g.gif
Papildyta:
QUOTE(elvyrce @ 2008 01 24, 17:29)
O mes pradejome vartoti homeopatinius zirniukus. Nesu tokia naivuole, kad galvociau, jog viskas is karto bus geriau. Bet pagalvojau, kad verta isbandyti visus metodus. Dabar naudosime 2 rusiu zirniukus 3 menesius, po to - dar 3. Ziuresiu, ar po 6 menesiu turesiu kokius nors kad ir menkai apciuopiamus rezultatus. Ir dar tikrai labai padeda sportas, ir gana intensyvus.

Vadinasi prie tokiu ligu tinka sportas? O as neleidziu mergaitei daryti kuno kulturos g.gif tai gal geriau leisti?
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2008 01 25, 20:56)
...

Vadinasi prie tokiu ligu tinka sportas? O as neleidziu mergaitei daryti kuno kulturos g.gif tai gal geriau leisti?

mus pulmonologe pasake, jos astma berniukai dazniau isauga ir viena is pagrindiniu priezasciu ta, kad jie sportuoja. Tad sportas sportas ir dar karta sportas butinas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 01 25, 22:26)
mus pulmonologe pasake, jos astma berniukai dazniau isauga ir viena is pagrindiniu priezasciu ta, kad jie sportuoja. Tad sportas sportas ir dar karta sportas butinas bigsmile.gif

Suprtau g.gif Vadinasi blogai darau neleisdama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2008 01 26, 12:02)
Suprtau g.gif Vadinasi blogai darau neleisdama g.gif

aisku proto ribose. Turiu brosiura apie astma, tai yra isvardyti zymus zmones sergantys ja, tarp ju ir krepsininku, plaukiku, daininku. Tad sportas i gera, aisku su protu ax.gif
Maniskes mokytoja labai priziuri mano mergycka. Jos abu sunus sirgo astma, tai ji apie ta liga zino, tad man lengviau. As rami per kuno kulturos pamokas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barikada: 26 sausio 2008 - 12:07
Mano astminukas lankė baseiną. Turi alerginį rinitą, tai alergologė sakė, kad chloras, esantis baseino vandeny gali net padėti, dezinfekuoja nosytę. Nors gali būti, kad kaip tik dar labiau dirgins. Bet maniskiui kazkaip nebuvo blogiau nuo to, o priešingai, lankant baseiną ir jo paties pasitikėjimas ir tikėjimas, kad nugalės ligą, sustiprėjo. Labai gražiai paplatėjo pečių linija ir krūtinės ląsta, kas gali lemti, kad astmą išaugsime. Pulmanologas sakė, kad kuo didesni plaučiai ir krūtinės ląsta, t.y., kuo vaikiukas labiau auga, tuo stiprėja kvėpavimo takai.
Taip kad sportas tikrai gerai:)
Atsakyti
[quote=Barikada,2008 01 25, 14:00]
o galite ivardinti tuos kitus medicininius preparatus g.gif Jus inhaliatoriu koki naudojate g.gif
Na as su vyresnele irgi pradejom homeopatija naudotis, tai man daug klausimu, kaip derinate. nes manes kuo toliau, tuo tie visi cheminiai preparatai maziau zavi blush2.gif

Taip, mes naudojame inhaliatoriu su salbutamoliu, bet tik tais atvejais, kai pradeda smarkiai kosyti. Hormonus esame naudoje tik 1 karta, kazkaip pavyksta ju isvengti, o kai kada ir taip sakant "nuchamylinu" gydytojos nurodymus. Taip pat naudojame Singuliara, bet naudoju taip pat esant paumejimui, profilaktiskai nekisu, nors ir rekomendavo garbus profesoriai. O kai pradeda koseti, pradzioje visuomet naudojame paprastus sirupus (gydytoja rekomendavo Hedelix, Prospana, Umcalora). Atsiradusias alergines slogas stengiuosi gydyti irgi visaip kaip naminiais budais
Atsakyti
kaip tik prakalbote apie sporta, radau straipsni
Manau, kad idomu visai ir tik patvirtina fakta del sporto svarbos!
Atsakyti
QUOTE(amama @ 2008 01 28, 22:30)
kaip tik prakalbote apie sporta, radau straipsni
Manau, kad idomu visai ir tik patvirtina fakta del sporto svarbos!

nu aciu, ziur yra kvepavimo pratimu kiek bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytem. Turiu prasymuka visu kas tik galit wub.gif http://www.peticijos.lt/visos/655 perziurekit sia peticija ir jei pritariat - pasirasykit. Jei galit perduokit ir kitems sia nuoroda - buciau labai dekinga wub.gif Tikiuosi abejingos nebusti - labai dekoju uz sugaista laika wub.gif
Atsakyti