Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(liauriukas @ 2007 01 23, 14:05)
Na as irgi jungiuos prie jus. Mano dukrytei yra nustate bronchine astma. Dabar pastoviai naujoma symbicorta.

sveika prisijungus nors ne visai linksmom aplinkybem wub.gif laikykis Kakokie negirdeti jusu vaistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandele @ 2007 01 23, 16:56)
sveika prisijungus nors ne visai linksmom aplinkybem  wub.gif  laikykis  Kakokie negirdeti jusu vaistai  g.gif

ir as dar ne pas viena nemaciau, kad juos kuri vartotu. Kiap tik sena tema skaitau g.gif
Atsakyti
QUOTE(liauriukas @ 2007 01 23, 17:45)
ir as dar ne pas viena nemaciau, kad juos kuri vartotu. Kiap tik sena tema skaitau g.gif

ar cia nuo bronchines astoms? g.gif Tabletes ar inchaliuot?
Atsakyti
QUOTE(bandele @ 2007 01 23, 17:54)
ar cia nuo bronchines astoms?   g.gif     Tabletes ar inchaliuot?

taip nuo BA, inchaliuot reikia ax.gif

Noir1, pas ka gyd Taurageje lankeisi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liauriukas: 23 sausio 2007 - 18:27
sVEIKUTĖS,na mes pas Skurdvytienę lankomės,bet laukiame eilėje Klaipėdoje pas kita nes reikia ir kitos nuomonės g.gif
Papildyta:
Beja mūsų gyd kažką minėjo apie šį vaistą,bet maniškis dar per jaunas dar nėra 6 metų.Be to visai neblogai mums tinka ir Seretidas.
Atsakyti
Gal kas gali parasyti kokiu atsiliepimu apie Kildos klinikoje dirbancia pumonologe-alergologe?
O gali dar prie BA buti ir atopinis dermatitas?
Mergaitei ant alkuniu, liemens ir kojyciu yra tokie issauseje ir raudoni odos ploteliai ir jie dideja. Nezinau nei kur kreiptis, nei ka daryti. Alergijos nerodo, bet buna, kad uzena zandu raudonis. Ir po lupa toks plotelis yra. Pries kelis metus ir teveliui tokie odos ploteliai atsirado ir nieks neranda priezasties. ar tai gali buti susija. Teveliui kaip ir dukrai tie issausejimai tose paciose vietose.
Atsakyti
Larina,mums astma ir prasidėjo nuo atopinio dermatito dar gerokai iki BA nustatymo.Alergologė mus visą laiką gąsdino astma ir pribūrė verysad.gif Viskas prasidėjo kai vaikui buvo vos puse metų.O astmą nustatė prieš metus.O gal jums ne atopinis dermatitas gal kas nors kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 01 23, 18:54)
Larina,mums astma ir prasidėjo nuo atopinio dermatito dar gerokai iki BA nustatymo.Alergologė mus visą laiką gąsdino astma ir pribūrė verysad.gif Viskas prasidėjo kai vaikui buvo vos puse metų.O astmą nustatė prieš metus.O gal jums ne atopinis dermatitas gal kas nors kitas g.gif

As jau net neissivaizduoju kas gali buti. Kol neinam i darzeli, tai viskas buna gerai, o tik ilgiau paeina i darza, tai prasideda kosuliai(be temperaturu) istisai beganti nosis, zandai baisus ir buna labai nervinga ir pikta. Naktim miega gerai. Ir tie issausejimai dingsta, kai neina i darzeli, o vyrui, tai tie isausejimai dingsta vasara, kai oda pamato saules.
Mes budamos 3sav. turejom stafilakoka. Gal tai susija? Antibiotiku mes dar niekad nevartoje.
Ziuresim ka mums pasakys kildos klinikoje.
As jau puolus i nevilti.
Atsakyti
Larina,nenoriu aš čia karksėti,bet man panašu į žvynelinės požymius nes teko tarp artimųjų susidurti.Bet tikėkimės,kad klystu bet kažkas pažystamo tame yra.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 01 23, 22:02)
Larina,nenoriu aš čia karksėti,bet man panašu į žvynelinės požymius nes teko tarp artimųjų susidurti.Bet tikėkimės,kad klystu bet kažkas pažystamo tame yra.

Bet tai cia su tokiais simtomais mums gal pas dermataloga reikia eiti ir imti odos meginius g.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 01 23, 18:49)
sVEIKUTĖS,na mes pas Skurdvytienę lankomės,bet laukiame eilėje Klaipėdoje pas kita nes reikia ir kitos nuomonės g.gif
Papildyta:
Beja mūsų gyd kažką minėjo apie šį vaistą,bet maniškis dar per jaunas dar nėra 6 metų.Be to visai neblogai mums tinka ir Seretidas.

siaip man daug kas ja rekomendavo ir gyd ir pacientai blush2.gif
Atsakyti
Nenusivilsi,tikrai gera gyd.Larina,kreipkis pas vaiko pediatrą,o jis pasiūs kur rei kės medikai geriau žino.Mums atopinis vasarą kaip tik sumažėdavo,žodžiu kuo didesni karščiai tuo mano vaikinas gražesnis wub.gif
Atsakyti