Papildyta:
QUOTE(lavaza @ 2008 01 11, 21:01)
BA parodo plauciu nuotrauka
? o koks kraujo tyrimas parodo BA
? Gal kraujo tyrimas bendram alerginiam fonui, t.y. IgE rodiklis, eozinofilu kiekis
?
O tai mikoplazmas gydet antibiotikais? Ar ilgai geret? Neitarineji vel pasikartojancios mikoplazmos del kosuliuku
?
Mums irasyta nepatvirtinta BA, bet kazkokiu ypatingu, specifiniu tyrimu del BA nedare
Buvo atsizvelgta i sirgtas ligas ir kraujo tyrimas, del padidejusio bendro alerginio fono.
Iš plaučių nuotraukos, atseit, matė kažkokius ten išsiplėtimus ir pakitimus, kurie būdingi BA.Taip, kraujo tyrimas bendram alerginiam fonui. tų skaičiukų nebeprisimenu, nes daugiau nieks ir nebekartojo...dėl sūnaus aš tikiu, nes mano močiutė ir jos mama sirgo BA, taip kad niekur nepabėgsim
Dėl mikoplazmų gėrėm antibiotikus sumamed ir klacid (jei nepainioju).Dėl tyrimų mums apskritai sudėtinga, nes daugelio tyrimų išvis nedaro, reikia važiuot į Panevėžį, tai dažnai, jei pati nereikalauji, tai išvis neskiria...dėl pasikartojimų, tai pernai dar kartą dukrytei skyrė sumamed, kai paklausiau, ar nereiktų pakartot tyrimo, tai sakė, kam, juk vaistus sugersit. Labai nervinausi, kai sirgom ištisai,o gydytojų požiūris toks "šiaip sau". Dukros diagnoze nelabai tikiu, geria singuliarą, hormonų nekvėpuoja. Serga tikrai mažiau, gal išaugs... sūnus kvėpuoja ir hormonus, kas trys mėnesiai važiuojam konsultuotis pas pulmonologus, bandėm nutraukt vaistus, bet pati matau, kad vėl reikia grįžti prie hormonų
nemoku aš gydyt kokiais liaudiškais ar kitais netradiciniais metodais...
patikėjau, kad padėjo sugertas ribomunil kursas,o gal taip sutapo, bet nuo rugsėjo dar tik antrą kartą tenka imt biuletenį