Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

As kaip visada su klausimais...
Nesenai man i rankas pateko tokia knygele, isleista pries gera desimtmeti. Ten raso dietologai, kad kai kurias ligas, tame tarpe ir B.A. galima gydyti spec. dieta ar tiesiog subalansavus vaikui mityba.
Man taip pat teko girdeti, kad naturalios medicinos centre, pas gyd. Tulčina, daromas kraujo tyrimas, kuris parodo, kokius maisto produktus organizmas toleruoja, o kokiu ne. Pagydoma alergija, žvyneline ir daug kitu ligu, kai zmogus valgo tik tai, kas jam tinka ir nuo ko organizmas nera nuodijamas. Na taip vadinasi, kai zmogus valgo bet ka ir kaip kaip.
Gal kas daret ta tyrima, gal turit kokios patirties?
Atsakyti
QUOTE(vaidaarim @ 2007 10 23, 21:47)
4u.gif sveikutes.as cia pirma karta.mano sunus keturiu metuku taip pat serga alergine bei bronchine astma.pries tris savaites pulmonologe pasiule panaudoti imuwash,didelio skirtumo nepajutau,bet ir nepablogejo,gydytoja sako,kad sustpres imunine sistema,bet reikia naudoti apie tris menesius.

kad immuwash be pertraukos galima naudoti tik du mėnesius g.gif
Na žinok aš pamačiau, jog dukrai geriau yra, nekosi tiek. |Vadinasi gerai veikia, gydo rinitą ir tasai neišaukia kosulių thumbup.gif

Cats, kad mano panelei nėra jokios alergijos masitui, tad kaip ir dietos nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Cats @ 2007 10 24, 20:07)
As kaip visada su klausimais...
Nesenai man i rankas pateko tokia knygele, isleista pries gera desimtmeti. Ten raso dietologai, kad kai kurias ligas, tame tarpe ir B.A. galima gydyti spec. dieta ar tiesiog subalansavus vaikui mityba.
Man taip pat teko girdeti, kad naturalios medicinos centre, pas gyd. Tulčina, daromas kraujo tyrimas, kuris parodo, kokius maisto produktus organizmas toleruoja, o kokiu ne. Pagydoma alergija, žvyneline ir daug kitu ligu, kai zmogus valgo tik tai, kas jam tinka ir nuo ko organizmas nera nuodijamas. Na taip vadinasi, kai zmogus valgo bet ka ir kaip kaip.
Gal kas daret ta tyrima, gal turit kokios patirties?

tikrai viskas labai itikinamai skamba...juk visos (beveik) musu ligos prasideda nuo netinkamos mitybos...o savo paneliu ligoje pastebejau viena visada pasireiskianti dalyka: jeigu prasideda kosulys, butinai prasideda viduriavimas...ir jeigu prasideda viduriavimas jau zinau, kad bus kosulys. Tuo paciu su astmos vaistais pradedam naudoti ir gerasias bakterijas...taigi, mano nuomone tai labai susija dalykai.
nors tyrimo nesu darius, bet apie tokias panasias dietas yra rasius ir keistuole medike Filomena Taunyte.
Atsakyti
Norėjau dar paklausti, ar daug kieno vaikams būna pastoviai užsimišusi nosis ir ką būtent naudojate tam reikalui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2007 10 24, 22:46)
Norėjau dar paklausti, ar daug kieno vaikams būna pastoviai užsimišusi nosis ir ką būtent naudojate tam reikalui g.gif

Maniškiui būna tokie dalykai beveik visą žiemą mes naudojame nasonexsą ir dar kažkokį dabar primiršau nes dar nevartojam po vasaros.bet maniškiui dar ir akytės užpūliuoja jei tik nosis užsikemša verysad.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 10 24, 22:03)
Maniškiui būna tokie dalykai beveik visą žiemą mes naudojame nasonexsą ir dar kažkokį dabar primiršau nes dar nevartojam po vasaros.bet maniškiui dar ir akytės užpūliuoja jei tik nosis užsikemša verysad.gif  blink.gif

jis irgi hormoninis g.gif
Atsakyti
Maniškei neištisai bet būna nosis užsikišus, tai labai puikiai padeda Euphorbium Compositum purškalas, jis homeopatinis, gydo ir virusus ir alerginę slogą, tai tinka bet kokiais atvejais kai yra slogytė, o jeigu nosis užsikišus bet slogos nėra tada bandom jūros vandenį naudoti, bet nelabai padeda. Mums sakė LOR kad kai dažnai būna užsikišus nosytė reikia operuot adenoidus, pakolkas mums dar nereikia ir tikiuosi neprireiks g.gif
Sakykit ar jūsų vaikai per astmos priepuolius vemia, manoji taip baisia kosti kad jau ir vemia, bet taip įdomiai karkalais, neišspjauna bet išvemia, kažkaip keistai, anksčiau taip nebūdavo, o dabar tokie baisūs priepuoliai, šįryt apie 4val. ryto kai pradėjo kosėt tai iki vėmimo ir taip iki 7 val. doh.gif Siaubas kažkoks verysad.gif
Pagaliau vakar vyras rado to purškalo Milbiol, jau išpurškiau jos lovą visą, paskui patalynę purkšiu gal geriau bus, nes dabar taip jau atrodo viską iššveičiu, net sienas ir tas drėgnu skuduriuku plaunu, bet vistiek kosti, nei vieno žaisliuko pukuoto kambaryje nėra, nei kilimo, nei gėlių, nieko kas alergizuotų, patalynę vis naują keičiu, kaldros ir pagalvės nealergizuojančios ir iškratytos kasdien g.gif Na žiūrėsim ar geriau bus po to Milbiol, bet jau kaip jis smirda eina sau, jau kelias val. vėdinu kabarį, bet vis smirda g.gif
Atsakyti
Na maniškis jei kosulys stipresnis tai vemia.
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 10 25, 12:17)
Maniškei neištisai bet būna nosis užsikišus, tai labai puikiai padeda Euphorbium Compositum purškalas, jis homeopatinis, gydo ir virusus ir alerginę slogą, tai tinka bet kokiais atvejais kai yra slogytė, o jeigu nosis užsikišus bet slogos nėra tada bandom jūros vandenį naudoti, bet nelabai padeda. Mums sakė LOR kad kai dažnai būna užsikišus nosytė reikia operuot adenoidus, pakolkas mums dar nereikia ir tikiuosi neprireiks  g.gif 
Sakykit ar jūsų vaikai per astmos priepuolius vemia, manoji taip baisia kosti kad jau ir vemia, bet taip įdomiai karkalais, neišspjauna bet išvemia, kažkaip keistai, anksčiau taip nebūdavo, o dabar tokie baisūs priepuoliai, šįryt apie 4val. ryto kai pradėjo kosėt tai iki vėmimo ir taip iki 7 val.  doh.gif Siaubas kažkoks  verysad.gif
Pagaliau vakar vyras rado to purškalo Milbiol, jau išpurškiau jos lovą visą, paskui patalynę purkšiu gal geriau bus, nes dabar taip jau atrodo viską iššveičiu, net sienas ir tas drėgnu skuduriuku plaunu, bet vistiek kosti, nei vieno žaisliuko pukuoto kambaryje nėra, nei kilimo, nei gėlių, nieko kas alergizuotų, patalynę vis naują keičiu, kaldros ir pagalvės nealergizuojančios ir iškratytos kasdien  g.gif Na žiūrėsim ar geriau bus po to Milbiol, bet jau kaip jis smirda eina sau, jau kelias val. vėdinu kabarį, bet vis smirda  g.gif

o slogytės nėra, arba ar nosis neužgulusi šiuo momentu g.gif
o dėl tų vaistų man gydytoja sakė, kad jei juo išpuršti, po to turi plauti viską, nes erkučių liekanos lieka, kurios taip pat dirgina blush2.gif
Atsakyti
Mes naudojam Rhinocord. Jis irgi hormoninis, bet meginom ne viena homeopatini nuo alerg. slogos, niekas nepadeda.

Suzinojau si ta apie tas sanatorijas. skambinau i "Palangos gintara" ir suzinojau, kad ten nuolat yra laisvu vietu. Ligoniu kasose suzinojau, kad kone visos gydymo istaigos turi lesu ir gali issiusti vaikuti i sanatorija, uz kuria sumokes ligoniu kasos. Jeigu zmogeliukas turi oficialia BA diagnoze, jam PRIKLAUSO metuose karta pabuti sanatorijoje. Ir tris kartus per metus jis turi gauti terapija (masazai, sildymai, mankstos) savo gydymo istaigoje.
Nuo ko pradeti?
1. Kreiptis i vaiko pediatra, kuris turi nusiusti konsultuotis pas reabilitologa.
2. Sis turi nurodyti, kad reikia 2 lygio gydymo, t.y. reabilitacijos sanatorijoje.
Ir vaikiuko gydytoja siuncia:)
Palangoje gydo ne tik proceduros, bet ir pusyno, juros oras. Tos visos proceduros tikrai palengvina mazuciu dalia.
Taigi, mamos, pinigu yra, tik reikia juos isnaudoti. Juk viskas musu paciu vaikuciu labui.

Kai ejau pas savo pediatra, buvau nusiteikusi bartis, nes kiek kartu klausiau del sanatorijos, tik neaiskiai numykdavo. O kai tiesiai pareikalavau siuntimo pas reabilitologa, is karto suprato, kad as zinau sistema, zinau, kad yra lesu.
Zodziu, belskite, ir bus atidaryta. Juolab, kad jie PRIVALO siusti astminukus.
Atsakyti
mano puske daresi si tyrima pas tulcina,ji serga zvyneline,bet pokyciu nera.dabar dietos jau nesilaiko

Papildyta:
mes gulejome ligonineje del astmos sukelto plauciu uzdegimo,bet i sanatorija niekas nesiunte ir net nesiule,o kad turetu pati suzinojau tik veliau
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2007 10 24, 21:29)

Cats, kad mano panelei nėra jokios alergijos masitui, tad kaip ir dietos nereikia.

Cia kalbama ne tik apie alergija maistui. Jeigu zmogus valgo nesuderinta maista arba tai, kas jo organizmui netinka. Gali buti taip, kad skanu, patinka, o organizmas yra nuolat nuodijamas, nesuvirskina visko ir nepasalina, tuomet kaupiasi puvancios medziagos ir tie toksinai pasalinami per kur tik galima: per oda, per kvepavimo organus ir t.t. Taip atsiranda zvynelines, alerginiai rinitai.
Man irgi kazkaip keista. Atrodo nuolat kovoju su erkute,ir vaikas nuolat miega tose paciose aplinkybese, o buna, kad praeina visi kosuliai ir snargliai, o buna, kad paaktyveja. Tai kaip cia iseina?
Pasirodo, kad tu gali visa gyvenima valgyti na tarkim pieno produktus ir nezinoti, kad jais savo organizma tersi, nuodiji. O tie nuodai ir sukelia alergines reakcijas, tik mes manom, kad cia nuo erkutes.
Na cia ne mano ismislas. Taip pasakoja Naturalios medicinos centre.
Atsakyti