Mes asmeniskai ne, tik kai uzeina kosuliai tai kvepuojam ventolina arba salbutamoli.
QUOTE(elvyrce @ 2007 01 19, 16:28)
Mes dabar naudojam Singuliara, lygtai jautemes visiskai sveikuciai. Bet vakar pradejo baisiai smarkiai koseti, taciau nedusta. Ar duodant Singuliara, vartojat kokius nors sirupus nuo kosulio?
Singulairas yra vartojamas nuolat, jo vartojimo nutraukti negalima, nes taip jis bus neveiksmingas. Jis vartojamas ilga laiką
Sirupai nuo kosulio turi efektą tik tada, kai kosuliai yra dėl peršalimo Jei tai astminio pobūdžio kosuliai, tada sirupai nepadės, o padės salbutamolis
Aciu uz patarimus. Bet panasu, kad tai - kazkokie greiciausiai alerginio pobudzio kosuliai. Nes kosti kosti nesustodamas, po to praeina ir vel visa diena ne nesukosti. Gal cia gali buti ir nuo maisto? Sualgerizuoja ir pradeda kosyti?.. Net nezinau. Bet kosulys visai be jokio dusulio, -tai kazkaip dar nuo salbutamolio ir susilaikau. Neaiski man dar ta astma, nelabai tvirtai dar isisamoninau, kaip ji pasireiskia ir kokia jos eiga. Ir idomi ta takoskyra tarp alergologo ir pulmonologo darbo. Suprantu, kad du viename negali buti, bet kiekvienas ziuri is savo varpines ir nelabai zinau, kaip jie suderina bendra gydyma. Mes dar pas alergologa nebuvom, net ir nezinau, kada cia verta pas ji apsilankyti...
Mano sūniukas niekada nedūsta tik labai kosėja,o astma sunkios formos yra Ir pati astma buvo prognozuojama alergologės dar prieš kokius 4 metus nes viskam alergiškas buvo.Gydėme ir galvojome kad astmos išvengsime,bet tiek tereikėjo susirgo bronchitu ir prikibo ta bjaurybė Jei gyd paskyrė salbutamolį vadinasi reikia
Mums tai gydytoja liepe negerti jokiu sirupiniu vaistu nes jie alergizuoja, gereme zuvu taukus su medum tai liepe pakeisti i naturalius.
Dar noreciau paklausti apie oro jonizatorius, ar turite namuose, kokios firmos, koks poveikis ir aplamai is kur nusipirkti. Kaip mano dukra yra labai alergiska visokiom dulkem, ziedadulkem tai gal padetu nors namie isvalytas oras lengviau kvepuoti
Dar noreciau paklausti apie oro jonizatorius, ar turite namuose, kokios firmos, koks poveikis ir aplamai is kur nusipirkti. Kaip mano dukra yra labai alergiska visokiom dulkem, ziedadulkem tai gal padetu nors namie isvalytas oras lengviau kvepuoti
Mums irgi gerti tik nat žuvų taukus vit C ir jokių marsiečių,auksinių žuvelių ir tt.Sirupas tinka tik Stodal nes pats natūraliausias.Mums dabar kažkoks virusas tai tokį parašė kosuliui drėkinti.
QUOTE(noir1 @ 2007 01 22, 15:56)
Mums irgi gerti tik nat žuvų taukus vit C ir jokių marsiečių,auksinių žuvelių ir tt.Sirupas tinka tik Stodal nes pats natūraliausias.Mums dabar kažkoks virusas tai tokį parašė kosuliui drėkinti.
O kaip su vitaminu C, koki naudojat? As prasiau vaistineje be priedu, tai dave kazkoki skysta, jau nepamenu pavadinimo, taciau kai namie perskaiciau, tai radau ir konservantu ir skonio kazkokiu medziagu
Mes vartojame tą paprastą tabletėmis.Jis skirtas suaugusiems,bet pulmonologė leido duoti po puse tab per dieną.Kadangi jis rūgštus tai išgeria su arbatėle.Mes jau dideli,o ką duoti mažiems tai nežinau
QUOTE(dalbol @ 2007 01 22, 15:08)
mes turim, praeitoje temoje rašiau
pabandyk per paiešką susirast
QUOTE(elvyrce @ 2007 01 22, 15:23)
O kaip su vitaminu C, koki naudojat? As prasiau vaistineje be priedu, tai dave kazkoki skysta, jau nepamenu pavadinimo, taciau kai namie perskaiciau, tai radau ir konservantu ir skonio kazkokiu medziagu
Mum daktare pasiule APOVIT vitaminas c (tipo apelsinu skonio) bonkutej 70tableciu ir kainuoja apie 13Lt, labai man jis patinka. Kadangi jis stiprus tai per diena tik viena tablete sukramtyt, o ji labai skani, bent jau mano mergyte labai megsta. Man tai rugsti o visai leliukam tai tik lasai, kitu ir nezinau. Nors sita tablete galima sutrint, tikrai skani.
Na as irgi jungiuos prie jus. Mano dukrytei yra nustate bronchine astma. Dabar pastoviai naujoma symbicorta.