Sveikos mamkos.Gal ,kurios vaikiukui reikia Flixotide 125 ? Mums jau senokai jo nereikia,dabar jau be vaistu gyvenam,ir kaciu pilni namai .Radau lentynoi netycia ,galiojimas iki 2007 09 gal kuri naudojat tai padovanosiu .pakuote net nepraplesta.tai galit sita sunaudot o paskui savo.nes tikrai gaila ismest nors ir kompensuojamas
QUOTE(agua @ 2007 08 14, 21:42)
Labutis noreciau paklausti ,mano dukrele daznai serga bronhitu. Ka man dariti ?
Pasiskaiciau cia nemazai patarimu duota. Ir labai geru As pati nuo vaikystes sirgau astma.Tyrimu begales padaryta, bemiegu naktu mama irgi labai daug apturejo, viena nakti jau maciau sviesa tamsoj, bet aciu dievui mama ir greitoji greitai sureagavo,Aisku, apturejau ir rimtu priepuoliu, bei seip dusulio nuo begimo, greito ejimo, juoko... Bet va isaugau ir tik profilaktiskai bevartoju salbutamoli, nebereikia kiekviena diena hormoniniu vaistu...
Stiprybes Jums visoms mamytems... Tikiuosi Jusu vaikuciai isaugs sia liga...
Mes irgi tikimes isaugti. va, visa vasara nevartojam jokiu vaistu, isskyrus purskima, kai netiketai sureaguoja i kokius nors dirgiklius. Galvoju nueiti dar ir pas homeopate ir pastiprinti mazojo organizma pries ziema. Nezinau, gerai ar blogai darau, bet visa vasara leidziu maudytis, - ar silta, ar salta. Gal nors siek tiek uzsigrudins. Nes artejantis saltasis sezonas visvien labai gasdina... Gal kas nors esate isbande kokius nors grudinimo budus?
mamaitės, iš kokių jums tyrimų nustatė astmą. Man atrodo, kad mums per mazai tu tyrimu dare Ar darė toksokarozės tyrimą
Mums nedare jokiu, is mano pasakojimu ir daznu bronchitu. Paprastai daug tyrimu ir neatliek niekas, cia tik literaturoje raso. Kai paklausi, tai tik nusijuokia gydytojai
Sveikos visos nuostabios kovotojos uz vaikuciu sveikata!
Atidziai perskaiciau visa sita tema ir manau, kad Jus visos savaip teisios. Pritariu viskam, kas padeda Jusu vaikui. Tikiu Sodzok, nes mano seimoj jau yra atveju, kai issigyde savo negalias butent tuo budu. Tikrai padeda pusynas ir jura - patyriau savo kailiu, nes mano berniukas ir serga BA. Jeigu kitaip siuo periodu neimanoma, reikia ir vaistu. Deja, nebesame tie zmones, kuriuos atrinko pati gamta ir likome tik stipriausi.
tik man irgi visada norisi alternatyvu vaistams, nes kai gydai viena, gadini jais kita.
Del pusyno tai kadangi gyvenu Klaipedoj, galejau sau leisti tokia prabanga- 1,5 menesio vasara kas ryta nuo 8 val vaziuoti prie juros, Ten mano vaikas maudesi (kad ir vesesniame vandenyje), zaide, lakste, na kaip ir turi buti. Apie 11 val. mes jau lekem namo. Ir taip kas ryta. Po tokios vasaros VISA ZIEMA ne krenkst ir be vaistu. As buvau nustebusi, nes jis alergiskas patal.erkutei, o siemet prisidejo dar ir kates.
Ir dar norejau paklausti, gal kuriai teko girdeti apie grindu sildyma, kai namuose yra alergiskas vaikas. Ar tai nera blogiau, negu radiatorinis sildymas? Busiu dekinga uz Jusu nuomones ir patirti.
Atidziai perskaiciau visa sita tema ir manau, kad Jus visos savaip teisios. Pritariu viskam, kas padeda Jusu vaikui. Tikiu Sodzok, nes mano seimoj jau yra atveju, kai issigyde savo negalias butent tuo budu. Tikrai padeda pusynas ir jura - patyriau savo kailiu, nes mano berniukas ir serga BA. Jeigu kitaip siuo periodu neimanoma, reikia ir vaistu. Deja, nebesame tie zmones, kuriuos atrinko pati gamta ir likome tik stipriausi.
tik man irgi visada norisi alternatyvu vaistams, nes kai gydai viena, gadini jais kita.
Del pusyno tai kadangi gyvenu Klaipedoj, galejau sau leisti tokia prabanga- 1,5 menesio vasara kas ryta nuo 8 val vaziuoti prie juros, Ten mano vaikas maudesi (kad ir vesesniame vandenyje), zaide, lakste, na kaip ir turi buti. Apie 11 val. mes jau lekem namo. Ir taip kas ryta. Po tokios vasaros VISA ZIEMA ne krenkst ir be vaistu. As buvau nustebusi, nes jis alergiskas patal.erkutei, o siemet prisidejo dar ir kates.
Ir dar norejau paklausti, gal kuriai teko girdeti apie grindu sildyma, kai namuose yra alergiskas vaikas. Ar tai nera blogiau, negu radiatorinis sildymas? Busiu dekinga uz Jusu nuomones ir patirti.
QUOTE(elvyrce @ 2007 08 24, 16:29)
Mums nedare jokiu, is mano pasakojimu ir daznu bronchitu. Paprastai daug tyrimu ir neatliek niekas, cia tik literaturoje raso. Kai paklausi, tai tik nusijuokia gydytojai
Mums buvo padarytas tyrimas tiesiog pulmanologo kabinete. kaip jis tiksliai vadinasi - nezinau, bet jo esme tokia: vaikas pucia i toki aparata kiek turi jegu plauciuose ir kompas nubraizo jo plauciu darbo turio grafikus. Tai mano berniukui parode, kad jo plauciai dirba tik 60 proc. Po keleto minuciu jis ikvepe Salbutamolio ir darbinis turis padidejo. Kitas pozymis - siurkstus kvepavimas. Nuolat. tai girdejo gyd. per ta savo klausymo aparaciuka. is to ir nusprende, kad uzburke bronchai del alergenu, patenkanciu i kvepavimo takus ir neleidzia zmogeliukui pilnai kvepuoti. Zodziu npastovus uzdegimas. Gyd. netgi schema nubraize, kaip tas visas mechanizmas atrodo. Stai ir visi tyrimai.
O jokiais bronchitais mes nesirgom, tik daznai kosejo naktimis sausai sausai.
O dabar lankom baseina per visus moklso metus, nardo i 5 m gyli, vasara mine dvirati, daug maudosi, ziema - slides, paciuzos net ir prie -15. Jokiu paumejimu del salcio. ir apskritai pulmanologe sake, kad butina vaikui sportuoti, kad labai gerai yra baseinas ir visi sportai, kur reikia ritmingo kvepavimo, greito ikvepimo, sulaikymo, geri visi jogos ir kt. kvepavimo pratimai.
Ir dar gera zinia. Kai vaikiukas paauga, padideja jo krutines lasta ir plauciai, tai liga daznai (nevisada) tampa lengvesne, o kai kurie net uzmirsta ja. prie dar ir brandesne imunine sistema. Taip sake musu pulmanologe. Cia ne bobuciu plepalai.
mes siandien buvom pas savo daktaryte, profilaktiskai
pasiule nutraukti singulair'o vartojima kokiam menesiui. Tikimes, kad nepabloges. Ir dar, pasake internetines svetaines adresa, kur galima rasti idomios informacijos. As kaskaip jos anksciau nebuvau uztikusi, nors atrodo labai intensyviai ieskojau. Tikiuosi ir jus rasite kaska naujo ir naudingo savo atzaleliu sveikatos saugojimo klausimais.
www.astmainfo.lt
pasiule nutraukti singulair'o vartojima kokiam menesiui. Tikimes, kad nepabloges. Ir dar, pasake internetines svetaines adresa, kur galima rasti idomios informacijos. As kaskaip jos anksciau nebuvau uztikusi, nors atrodo labai intensyviai ieskojau. Tikiuosi ir jus rasite kaska naujo ir naudingo savo atzaleliu sveikatos saugojimo klausimais.
www.astmainfo.lt
QUOTE(aisha7 @ 2007 08 13, 11:28)
Sveikos mamkos.Gal ,kurios vaikiukui reikia Flixotide 125 ? Mums jau senokai jo nereikia,dabar jau be vaistu gyvenam,ir kaciu pilni namai :ors ir kompensuojamas
o tai iki siol, ar sirgdami astma- jus buvot alergiski gyvunam,nes as pati sergu astma,,ir nors esu alergiska suniui, vistiek ji laikau..
QUOTE(agua @ 2007 08 14, 20:42)
Labutis noreciau paklausti ,mano dukrele daznai serga bronhitu. Ka man dariti ?
yra toks imuninis kraujo tyrimas, kuris nustato tokio globulino kieki ,kurio kiekis nurodo alergijos busena organizme. tas tyrimas buvo musu laiku na bent pries 7 metus mokamas...na bet atkris nerimas ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(elvyrce @ 2007 08 20, 07:37)
Mes irgi tikimes isaugti. va, visa vasara nevartojam jokiu vaistu, isskyrus purskima, kai netiketai sureaguoja i kokius nors dirgiklius. Galvoju nueiti dar ir pas homeopate ir pastiprinti mazojo organizma pries ziema. Nezinau, gerai ar blogai darau, bet visa vasara leidziu maudytis, - ar silta, ar salta. Gal nors siek tiek uzsigrudins. Nes artejantis saltasis sezonas visvien labai gasdina... Gal kas nors esate isbande kokius nors grudinimo budus?
zinai, man ka pasake viena is geresniu pulmonologu apie ta grudinima? tu grudink ne grudines, cia rimta liga, nuo grudinimo ji nepriklauso.purskimas jau vaistas. Nieko nevartojimas ir reiskia nieko nevartojima.Vedziau pas homeopata ir as kazkada...folio metodu dirbancia...tpu tpu tpu...baigem nesamones, nes vienas dievas zino kuom butu baigesi jos eksperientai. pasveikimas yra tada kai 5 metus tau niekas nieko nedaro ir niekas nepasiriskia...
stiprybes jums.
Papildyta:
QUOTE(Barikada @ 2007 08 24, 13:50)
mamaitės, iš kokių jums tyrimų nustatė astmą. Man atrodo, kad mums per mazai tu tyrimu dare Ar darė toksokarozės tyrimą
siaip as ta liga pati vaikui nustaciau, pasidariau is savo kisenes kraujo imunini testa, ir rezultatus gydytojai ant stalo padejau. sako, geras, pirma motina,kuri nustate vaikui liga.
Papildyta:
QUOTE(Cats @ 2007 08 25, 10:50)
Sveikos visos nuostabios kovotojos uz vaikuciu sveikata!
pas mane pirmas namo aukstas su sildomom grindim. Zinai keistas klausimas, ji kelia dauguma mamu. kas joms bloga? dulkes pakelia? zinai geriau sildomos puteles nei amzinai dulketi kilimai, jus ne del grindu nervinkites, o del kilimu. grindis pravalai, prasiurbi i r viskas, o kilimai traukte trauke dulkes, ir ju neissiurbi visu. niekados.
Papildyta:
QUOTE(Cats @ 2007 08 25, 13:51)
Mums buvo padarytas tyrimas tiesiog pulmanologo kabinete. kaip jis tiksliai vadinasi - nezinau, bet jo esme tokia: vaikas pucia i toki aparata kiek turi jegu plauciuose ir kompas nubraizo jo plauciu darbo turio grafikus. Tai mano berniukui parode, kad jo plauciai dirba tik 60 proc. Po keleto minuciu jis ikvepe Salbutamolio ir darbinis turis padidejo. Kitas pozymis - siurkstus kvepavimas. Nuolat. tai girdejo gyd. per ta savo klausymo aparaciuka. is to ir nusprende, kad uzburke bronchai del alergenu, patenkanciu i kvepavimo takus ir neleidzia zmogeliukui pilnai kvepuoti. Zodziu npastovus uzdegimas. Gyd. netgi schema nubraize, kaip tas visas mechanizmas atrodo. Stai ir visi tyrimai.
O dabar lankom baseina per visus moklso metus, nardo i 5 m gyli, vasara mine dvirati, daug maudosi, ziema - slides, paciuzos net ir prie -15. Jokiu paumejimu del salcio. ir apskritai pulmanologe sake, kad butina vaikui sportuoti, kad labai gerai yra baseinas ir visi sportai, kur reikia ritmingo kvepavimo, greito ikvepimo, sulaikymo, geri visi jogos ir kt. kvepavimo pratimai.
Ir dar gera zinia. Kai vaikiukas paauga, padideja jo krutines lasta ir plauciai, tai liga daznai (nevisada) tampa lengvesne, o kai kurie net uzmirsta ja. prie dar ir brandesne imunine sistema. Taip sake musu pulmanologe. Cia ne bobuciu plepalai.
tai ka tu cia papasakojai apie tyrimus ,juos visados daro,kai buna vizitas pas pulmonologa -alergologa. joks cia nuostabumas.
tu cia aprasei du dalykus:buvima prie juros ir salta ora.
tau pasiseke,kad tu tik nuvaziuodavai ir grizdavai,kitas reikalas jei tu vaziuoji, apsigyveni kazkur...paklausi kodel? todel ,kad prie juros didele dregme, ir sauniai veisiasi pelesiai, jei vaikas jautrus jiems pernakvos tokiame namelyje(kur ir patalyne ir lova turi priplekusi kvapa....labanaktis, su paumejimu varysi pas savo gydytoja greiciau nei 130km/h greiciu!
NERA blogai pats saltis. blogai yra perejimas is silumos i salti.
Augant vaikui daug kas keiciasi..pavyzdziui jiems blogas brendimo laikotarpis, nes si liga moka parodyti ragus....
Mes gyvenam irgi gyvenam pusyne, salia ezeras...ir be vaistu mes beveik metus pragyvenom....deja,mums jau 11ti meteliai eina...prasideda brendimas...ir sia vasara mums vel raudo akys kas buvo pries pat astmos atsiradima ,pries 8 metus..
ar saule aktyvesne ar siaip brendimas...
O sportas visados gerai, ir labai saunu,kad tavo sunelis auga siprus vaikas.O kiek jam metuku dabar?