Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(ramunyte @ 2007 05 03, 22:58)
ELVYRCEI    Mes Justukui taip pat pries 2 metus buvom isoperave,tai buvo geriau bet problemyte ,jam jos vel ataugo. As pasikonsultuosiu su gydytoja ryt ,mat ji mano drauge,Seip esmes nekeicia ,kai nebera astmos virusiniai susirgimai visai kitap atrodo,zymiai lengviau praejo,nors iki siol tebemasazuoju profilaktiskai,bet kaipsakiau jei serga klijuoju pipirini pleistra.Pameginkit nakciai ir jus.Mat jis sildo taskus ir irgi veikia neblogai,bet tik neklijuokite ant sirdutes protekcijos ,ji randasi nykscio pagalveles  apacioje(iki puses klijuokite ,o toliau ne) jEI KADA VAZIUOSITE I vILNIU ,BUTINAI PARASYKITE MES SUSITIKSIME IR AS jums parodysiu ant jusu rankos.Sekmiukas jums ,geroves ir sveikatytes

Ramunyte, mes Vilniuje ir gyvename. Ar galiu brukstelt i AZ
Atsakyti
Elvyrcei; gerai parasyk as duosiu tau telefona ir sutarsim.kokiam rajone gyveni?
As Antakalnio pusej...
Papildyta:
Rugiaveidei; Bet kai naudoji singuliara BUTINAI vaikuciui reikia duoti daug gerti vandenelio,nepamirsk apie tai...Ir dar pasimasazuokitt kuo dazniau astmos taska ir visus plaucius jei kito prietaiselio neturit gerai bus su konkoreziu,o astmos taskeli surask su sratinuku.. Ziurek i pradzia ten smulkiai papasakojau ,kaip atrasti. Jei ko nesupranti,rasyk atsakysiu.patikek masazai veiksminga.nes galima pabegti nuo astmos....
Atsakyti
QUOTE(ramunyte @ 2007 05 06, 00:14)
Rugiaveidei; Bet kai naudoji singuliara BUTINAI vaikuciui reikia duoti daug gerti vandenelio,nepamirsk apie tai...Ir dar pasimasazuokitt  kuo dazniau astmos taska ir visus plaucius jei kito prietaiselio neturit gerai bus su konkoreziu,o astmos taskeli surask su sratinuku.. Ziurek i pradzia ten smulkiai papasakojau ,kaip atrasti. Jei ko nesupranti,rasyk atsakysiu.patikek masazai veiksminga.nes galima pabegti nuo astmos....

Ačiū. O kad daug gerti reikia, naudojant Singulair, tai jau žinojau.
Atsakyti
Pasidalinsiu, mamytės, savo nuomone. Atsiprašau, jei ką papiktinsiu.
Mano dukrai bronchinė astma atsirado tada, kai dirbau mokykloje. Pastoviai nervindavausi, pykdavau, jausdavausi blogai ir viduje dusdavau. Aš dusdavau viduje, mano dukra- išoriškai. Kai tik išėjau iš mokyklos ir pradėjau dirbti darbą, kuris man patinka, taip ir dingo kažkur dukros dusuliai...
Vaiko iki 7 m. sveikata maždaug 70 proc. priklauso nuo mamos savijautos, dvasinės būklės, emocijų ir t.t.
Įdomu tai, kad nors mano dukra alergiška medžiams ir žolei, dabar, kai viskas žaliuoja ir žydi, ji dar nė karto nekostelėjo...Žinau, kad jeigu kostelės, kalta būsiu aš...Vadinasi, nesusitvarkau su savo vidumi...
Atsakyti
wacko.gif Matelio filmą matėt? Ne apie tokius ligoniukus, bet vienos gydytojos pasisakyme buvo mintis, kad vos atėjusiems tėvams medikai iškart bando išaiškinti, kad dėl to nekaltas niekas. O čia gaunas užsiiminėjimai savigrauža. Vaikų (įvairių ligų) skyriuose guli mamų aukos? wacko.gif Kad darbą malonų dirbate gerai, bet kaip su emocine būkle žinant, kad "pats kankinai" vaiką? O iš kai kurių ligų tiesiog išaugama - smagu kam nutinka taip. smile.gif

Sėkmės gydantis ligoniukams. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 19 gegužės 2007 - 11:09
Prie ko čia savigrauža? Mama, keisdama savo mąstymą, gali padėti savo vaikui.
Atsakyti
Laba, mano abu vaikai serga bronchine asma. Dabar noriu vaziuot prie juros, bet girdejau, kad dregnas oras dar labiau viska gali pabloginti verysad.gif Gal ka zinot?
Atsakyti
Sveikos.
Norėjau paklausti, ar kam nors buvo regos pablogėjimas nuo flixotido. Ar jį naudojat nuolat, ar tik per paūmėjimus? Nes aš jau visai susipainiojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 30 gegužės 2007 - 17:18
QUOTE(Rugiaveide @ 2007 05 30, 18:17)
Sveikos.
Norėjau paklausti, ar kam nors buvo regos pablogėjimas nuo flixotido. Ar jį naudojat nuolat, ar tik per paūmėjimus? Nes aš jau visai susipainiojau...

Dėl regos, tai mums tikrai nesureagavo. Šiaip flixotidą reikėtų vartot pagal gydytojo nurodymus, nuolat bent jau tris mėnesius. Bet mes vartojom tik per paūmėjimus. Gal ir negerai darėm, bet šį mėnesį gyvenam be vaistų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 30, 23:14)
Dėl regos, tai mums tikrai nesureagavo. Šiaip flixotidą reikėtų vartot pagal gydytojo nurodymus, nuolat bent jau tris mėnesius. Bet mes vartojom tik per paūmėjimus. Gal ir negerai darėm, bet šį mėnesį gyvenam be vaistų 4u.gif

Ačiū už patarimus.
Atsakyti
Labas vakaras.Norejau suzinoti(naudojausi paieska bet neradau atsakymo),gal kas atsakytu,i kokias sanatorijas siuncia su bronchine asma ar galima patiems pasirinkti,ar duoda siuntima i konkrecia ir viskas?Jeigu galima pasirinkti tai i kokia pasiulytut rinktis.Gal vertetu ka nors is anksto zinoti,kad nebutu staigmena nuvaziavus?Aciu uzatsakymus smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivile76: 11 birželio 2007 - 21:44
Sveikos, mamos.
Esu naujoke, gal galetumete man patarti. Is anksto dekoju.
Mano vaikui nustate alergija dulkem ir paaiskino kaip svarbu sutvarkyti namu aplinka. Gal si tema jau buvo aptarta? Niekaip nerandu? Pasimetusi esu,
reikia sutvarkyti ta aplinka, noreciau pasiskaityti jau tai patyrusiu mamu nuomones.
Dekoju.
Atsakyti