Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(emma @ 2007 03 22, 09:19)
O kur tos arbatos "Katės nagai " yra pirkti? Mes su vyresniu 10 metų,išbandėm imunitetui stiprint ir Bronchomunalį ir Luivaką ir Pneumo vakciną,šita tai dar truputį padėjo.Po to gėrėm Kordicepsą bet tik pinigus veltui išmetėm.Dabar daktarė siūlo vėl Bronchomunalį,bet nepirksiu.Pažystama serga lengva astma,tai kai išgėrė 1 kart,tai jai sukėlė labai didelį astmos priepuolį,vos nenumirė.

Siaip mes sy vyresneliu vienus metus gerem Bronchomunali, bet nemanau kad jis kazkiek gelbejo. Jei jau imunitetui stiprint tai su eziuoles preparatais. Kiek girdejau ir skaiciau tai labai efektyvu, tik zinoma reikia pasikonsultuot su gydytoja kad nesukeltu alergines reakcijos.
Atsakyti
Sake, kad Kaune, Dauksos 30g. yra kazkokia vaistazoliu vaistine, kurioje galima rasti ir egzotisku arbatu. As jiems parasiau, bet kol kas negavau atsakymo. Gal kaunietes ka nors daugiau gali pasakyti apie ta vaistine ir jos produktus?
Atsakyti
Sveikutes, nu nuraminkit jus mane kvaile. Jus ziuriu cia visos su patirtimi taip ramiai fliksotidas, ventolinas.... As mazajai purskiu Fliksotida jau du menesiai ir kiekviena karta purskiant sirdis krauju sruva. Praejus 1,5 men sugalvojau purkst tik po 1 karta dienoje doh.gif (zinoma nepasitarus su gydytoja), nes mazyle visiskai nebekosijo, aisku kad po savaites pablogejo vel purskiam 2 kartus, situacija gereja , kita savaite einam pas gydytoja (jauciu gausim velniu). Kadangi esam naujokai sioje ligoje tai nelabai dar as jos perprantu ir kyla daug klausimu. Po kiek menesiu jus naudojate Fliksotida? Ar naudojate ir vaistus nuo alergijos (tos kam astma nuo alergijos) ir po kelis menesius? Ar gaunasi nors kokia pertrauka be vaistu? Mes siaulieciai, siauliuose nei alergologe nei pulmonologe nuo alergijos nieko neliepe gert, Kaune loriste sake pagerti Lomilana, lyg ir buvo geriau, bet Siauliai sako neduok???????? Nu zodziu.....Zinau kad tai labai individualu ir priklauso nuo vaiko, bet bendrai informacijai kad bent jau zinociau ko is tos ligos galima tiketis, kas laukia ateityje? doh.gif
Atsakyti
Vaidzike, 2 mėnesiai flexotido yra tikrai nedaug, mes purškiam jį jau 2 metus su 2 mėnesių pertrauka verysad.gif Jokių kitų vaistų nenaudojam 4u.gif
Atsakyti
Maniškis flexotidą vartoja 6 mėn ir tikrai dar nepanašu, kad nutrauksim jo vartojimą artimiausių 3 mėn bėgyje
Atsakyti
Pas mus dabar kaip tik pablogejimas verysad.gif Sianakt priepoli apturejom tai visa laime kad nebuvo sunkus. Tik susidurem su viena problema mazoji kategoriskai atsisako kvepuoti "duda" doh.gif Su vyru bendrom pastangom vos islaikom doh.gif Gal kuri susiduret su tokia situacija ir galit patart kaip elgtis ? g.gif
Atsakyti
O mes fliksotidą purškėm gal pusantro mėnesio. Dabar nebepurškiam, nes sūnus visai nebekosti... Nežinau, net ką daryt... Esu pasimetus, kaip ir Vaidzikė unsure.gif ...
Ema 26, o gal kaip nors išeitų ir be "dūdos" sukvėpuot? Maniškė maždaug tokio amžiaus kai buvo, tai išmoko solbutamolį įkvėpt ir be tarpinės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 05 balandžio 2007 - 11:20
QUOTE(Dilma @ 2007 04 05, 12:19)
O mes fliksotidą purškėm gal pusantro mėnesio. Dabar nebepurškiam, nes sūnus visai nebekosti... Nežinau, net ką daryt... Esu pasimetus, kaip ir Vaidzikė unsure.gif ...
Ema 26, o gal kaip nors išeitų ir be "dūdos" sukvėpuot? Maniškė maždaug tokio amžiaus kai buvo, tai išmoko solbutamolį įkvėpt ir be tarpinės...

Be "dudos" is viso net neprisileidzia doh.gif Jau net nebeismanau ka ir daryti .
Siaip tai kiek girdejau ir kiek mums gydytoja prisake, kad Fliksotido negalima nutraukti net jei ir nebekosti , nors aisku geriausia pasitart su savo gydytoja .
Atsakyti
O gal pabandykit tokį "rankinį" metodą - kažkada mes taip darėm - vienkartiniame puodelyje prakirpti skylę, kad ihaliatoriaus galiukas kaip tik tilptų, įstatyt jį ir apklijuot izoliacine juosta, kad laikytųsi ir nebūtų skylių...

Aš žinau, kad nereikėtų nutraukt fliksotido vartojimo. bet kad vaikis nebekosti jau apie mėnesį ir be vaistų doh.gif . Tai kaip ir neaišku, kam juo purkšt unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,mes Flixotide vartojame jau apie 14 mėn ir žinau,kad jo nutraukti negalima jokiu būdu net jei vaikas ir nekosti.Kaip mano sūnaus gyd aiškino taip paprastai žmogiška kalba- salbutamolis praplečia bronchus,o flixsotide juos gydo.Nutraukus galima labai pakenkti.Jei paskyrė šį vaistą vadinasi yra liga,o astma kad ir kaip norėtume tikrai po dvieju mėn nepraeina.Nedarykite mamos blogo savo vaikams.Aš irgi taip norėjau kažkada padaryti,bet gyd labai normaliai viską paaiškino tai man jau nebesinori ekspermentų daryti.Nutraukus vartoti šį vaistą vėliau gydimo procesas prasideda iš naujol.Kantrybės jums wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Na mes tai nenutraukem vaistu tik kad suspurkst juos labai jau sunku doh.gif Na gal kaip nors
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 04 05, 12:58)
Sveiki,mes Flixotide vartojame jau apie 14 mėn ir žinau,kad jo nutraukti negalima jokiu būdu net jei vaikas ir nekosti.Kaip mano sūnaus gyd aiškino taip paprastai žmogiška kalba- salbutamolis praplečia bronchus,o flixsotide juos gydo.Nutraukus galima labai pakenkti.Jei paskyrė šį vaistą vadinasi yra liga,o astma kad ir kaip norėtume tikrai po dvieju mėn nepraeina.Nedarykite mamos blogo savo vaikams.Aš irgi taip norėjau kažkada padaryti,bet gyd labai normaliai viską paaiškino tai man jau nebesinori ekspermentų daryti.Nutraukus vartoti šį vaistą vėliau gydimo procesas prasideda iš naujol.Kantrybės jums wub.gif  4u.gif

O mes nutraukem flixotido gydyma, nes taip liepe alergologe, tipo sako jei matysit kad nekosi tai nebepurksit unsure.gif Tai ir nezinau kame cia bajeris. Tai jei 3men kaip sauniai pasveikia gyvenom be kosiulio bigsmile.gif ir sia savaite nuvedziau po 4men pertraukos i darza - nu rezultats kervirtadieni jau sloguoja, o penktadieni ir kosulys atsirado doh.gif doh.gif Jau ne tik pyktis bet ir nervas ima, zliumbiu ir zliumbiu, nes nebezinau ka daryt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ir velykos rytoj, o nuotaikos nerasta - norisi nusisaut is duru rankenos, mane depresija tuoj sues!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti