Labas vakaras ,tiksliau naktis ,niekaip neturiu laiko anksciau isijungt komp.Na su tais purskalai jau taip .Mes juos taip pat naudojom ir visdelto jie tada mums labai gelbejo .Bet karta buvo didziulis prepolis,dusimo,tada patekom i antakalnio ligonone,tiesiog nakti isveze greitoji.JUms gal to priepolio nebuvo .Tad as noreciau duot patarimu ,ka tokiais atvejais daryt,kad nepasimestumete ,kaip mums tada buvo.Vaikutis ima smrkai koseti,blaskosi,kad astmos priepolis ne nesupratau,nors pati astma sergu.pirmiausia,vaikuti butinai reikia imti ant ranku,kad galvyte butu ant mamos peciu,kad gautu kuo daugiau deguones,va tada ir reikalingi purskaliai.Is skubumo tada as supurskau savo pleciancius sereventa,o po to irFlixotida KOl greitoji atvaziavo vaikutis jau rimo,Opurskiau todel kad jau po to pamaciau kad vaikas gaudo ora,ogalima buvo zymiai anksciau.Netgi darant Su Dzok masaziukus butinai reikia turet purskalu,nes kaip rasiau,priepoliukai gali uzeit bet kada ir pakankamai greitai.Valandos begyje jei nesiimsit priemoniu,gali atsitikti didziule beda,jus juk zinote ka reiskia jei smegenys negauna oro.Astma tai yra kai bronchai sutinsta(liaudiskai)ir vakas negali kviepuot,dusta,todel ir reikalingi pleciantys,oflixotidas tik gydo.... O su Dzok terapija pradzioje jums pagerins gyvenima,bet jei rimtai kasdien bent po 30 min masazuosit,palaipsniui iseisit is situ purskalu.Mano justulis pastoviai kiekviena diena pats masazuojasi su nefritu.Sitas akmuo yra dar vadinamas ir plauciu ligu akmeniu.Akmuo pailgas ,telpa mano delne ir visas israizytas spygliukais.JI as pirkau azoteriniam knigyne,man rodos as mokejau 22lt Bet jis labaigerina plauciu darba ,be to vaikas labai noriai su juo masazuojasi.Nefrite yra toks smaigalys,su kuriuo maszuoja astmos taskeli.O saindien jis is krepselio pasieme mano kita masazuokli,labai skaudu ,tai ant gumos daug visokiu metalo spigliu(sidabro ,zalvari ....)o stebukle jis sauke ai skuda 'bet visvien masazavosi,ir vis kartojo man to reikia.Vakoks 5 metu vyras. Seip apie masazo priemones jums taip pat gal reiktu zinot,na gal ryt parasysiu daugiau .mano nuomone verta kai kurias butu jum isigyti.galima kaip sakiau naudoti seklu terapija ,galima gydyti ir magnetais,o galima dar ir pagal energetinius taskus,bet cia jau sudetinga,nors efektyvu.Tai va kokia ta netradicine medicina. Labai butu idomu suzinot ar suprantamai as ten viska aprasiau ir ar kam idomu visa tai.Ar kas nors jau pradejo masazuotis. jei kas neaisku klauskit ,atsakysiu.... Labanaktis Sekmes jums...
Rašyk ramunyte, visada perskaitom, net ir kitiems persiunčiau ifo. Tik kažin kur Kaune yra azoterinis knygynas .
Pritariu Daisy tie pipirai gal labiau tiktų kaip pagalbinė priemonė,o kad jie pakeistų gydymą tikrai nemanau.taip bemasažuodamas savo vaiką be vaistų gali ir numarinti.O dėl šalčio kaip rašė ši mamytė gryniausia nesąmonė astma ir grynas oras draugai,o ne kirvis.Jei vaikas turi alergiją šalčiui tada esant didesniam nei 5 laipsnių šalčiui geriau neiti į lauką,bet kai vaikas neturi alergijos šalčiui tai pirmyn.Aš tuo domėjausi pas dvi pulmonologes ir vieną pediatrę,o jos visos trys važinėja į stažuotes į užsienį ,domisi naujais metodais bet daugelį ramunytes minčių paneigė.daugiau nebesiplėsiu,bet pasidomėjus susidariau savo nuomonę
Zinau tokiu atveju kad kai kurie sergantys BA salcio turi vengti bet maniskei tai nieko nesudaro ir mes kuo dazniau einam i lauka nors ir salta as manau kad kaip tik turesim pavasari daugiau pabuti namie nes yra labai alergiska ziedadulkems sis periodas mums bus sunkus bet pagyvensim pamatysim
Mano vyrukui irgi sunki BA bet laukas draugas ,bet jei vėjuota tai ne kas.Pavasaris irgi būna sunkus.O praėjusią vasarą kai buvo baisūs karščiai tai mano vaikiukas buvo kaip agurkėlis sveikas,bet atėjo rugpjūtis ir vėl viskas iš pradžių.
kiek kokiu daktaru klausiau sake - butinai eiti i lauka, nes grynas oras vaikui yra butinas!!!! O jei lauke ir 8laipsniai salcio galima bent 15min isvest, juk saltukas irgi sveika, tik aisku nereikia eit per puga, arba keliom valandom
Ryt jei bus geras oras darysim seimos diena - gal ant kalnu nuvaziuosim pasivazinet
Ryt jei bus geras oras darysim seimos diena - gal ant kalnu nuvaziuosim pasivazinet
Sveikutes,
Mes irgi gyvenam su bronchine astma, alergijos nei vienas tyrimas nerodo, bet tik persalus prasideda baisiniai kosuliai. Geriam singuliara, po ligos fluksotida, o priepolio metu ventolina.
Pernai po ligonines gavom sanatorija, o siemet nedave motyvuodami, kad ligoniu kasos neskyre, tokie bardakai vyksta Antakalnio poliklinikoj.
Kai as gydytojos kazkada paklausiau, ka daryt, kad visa tai liautusi, ji pasiule vaziuot gyvent i siltus krastus , todel as labai nustebau del kalnu, juk ten salta Na nebent kitokia astma turite
Papildyta:
Isbandem mes zirnelius, bet nieko gero
Pritariu, kad asmtmos jais neisgydysi.
Mes irgi gyvenam su bronchine astma, alergijos nei vienas tyrimas nerodo, bet tik persalus prasideda baisiniai kosuliai. Geriam singuliara, po ligos fluksotida, o priepolio metu ventolina.
Pernai po ligonines gavom sanatorija, o siemet nedave motyvuodami, kad ligoniu kasos neskyre, tokie bardakai vyksta Antakalnio poliklinikoj.
Kai as gydytojos kazkada paklausiau, ka daryt, kad visa tai liautusi, ji pasiule vaziuot gyvent i siltus krastus , todel as labai nustebau del kalnu, juk ten salta Na nebent kitokia astma turite
Papildyta:
QUOTE(Daisy @ 2007 02 13, 23:01)
Sveikos, na ir padidėjo gretos. Labai gaila
Apie homeopatiją ir BA aš turiu savo nuomonę, ir nesiplečiant - aš labiau pasitikiu flexotide nei kažkokiais žirneliais.
Tiesiog nenoriu plėstis.
Apie homeopatiją ir BA aš turiu savo nuomonę, ir nesiplečiant - aš labiau pasitikiu flexotide nei kažkokiais žirneliais.
Tiesiog nenoriu plėstis.
Isbandem mes zirnelius, bet nieko gero
Pritariu, kad asmtmos jais neisgydysi.
sveikos
Mano abu vaikai turi astma, liudna bet tokia realybė.Ypac gaila mžzosios jai dar 2 nėra metuku o jau reikia singuliara ir fliksotida vartoti. Bet deja be ju negalim apsieit. Priepoliu metu labai gerai ventolinas, tik jis vienintelis ir gelbsti. Siaip norėjau paklausti kai jusu vaikai turi astma ar gaunat jus kokia grupe, mane visi i suns dienas deda, kad eiciau tvarkyti vaikams grupe, bet sakau gal čia tik sunkiais atvejais duoda maniškiui egzogenine astma lengva forma, bet serga tai žiauriai dažnai vos kiek ir kosti ir dar taip baisiai.
Mano abu vaikai turi astma, liudna bet tokia realybė.Ypac gaila mžzosios jai dar 2 nėra metuku o jau reikia singuliara ir fliksotida vartoti. Bet deja be ju negalim apsieit. Priepoliu metu labai gerai ventolinas, tik jis vienintelis ir gelbsti. Siaip norėjau paklausti kai jusu vaikai turi astma ar gaunat jus kokia grupe, mane visi i suns dienas deda, kad eiciau tvarkyti vaikams grupe, bet sakau gal čia tik sunkiais atvejais duoda maniškiui egzogenine astma lengva forma, bet serga tai žiauriai dažnai vos kiek ir kosti ir dar taip baisiai.
Laba!
pagal naujus nuostatus duoda neįgalumą tik už sunkią formą, mum net su vidutine nebedavė, kai reikėjo prasitęsti.
QUOTE(janiuk @ 2007 02 19, 12:54)
sveikos
pagal naujus nuostatus duoda neįgalumą tik už sunkią formą, mum net su vidutine nebedavė, kai reikėjo prasitęsti.
Labas vakaras. Gaila bet kai kurios mamytes tikriausiai blogai arba neatidziai perskaite mano paaiskinimus apie SuDzok terapijos ir BUTENT APIE ASTMOS gydyma.nei karto nerasiau kad astmos taskeli reiktu masazuot zirniu ar net pipru.Siaip astmos taska reikia masazuot nefitu,arba diagnostines lazdeles smaigaliu.bet neturint galima maszuot ir kitokiais irankiais.jei ka domina yra tokia Aruno Jonuskio knygele,,SuDzok pamokos,,1 ir 2 dalysIr is vis masazuojant ta taska pojutis jauciamas tuoj pat,sumazeja skausmas,jauciama siluma,bet buna kad skausmas pradzioje padideja obet greitai pradeda mazeti.Bet masaza negalima nutraukti nes ilgainiui viskas gereja.kada stimuliuoji taska tada i atitinkama kuno organa yra siunciama elektromagnetine bangele,taip isijungia savireguliacijos mechanizmas ir vyksta harmonizacijos ,regeneracijos procesai.kaip tiksliai surastita taskeli? Apibrezti apytikse vieta flomasteriu ir diagn lazdele,sratinuku..ieskotispusciodamos vienodu stiprumu milimetras po milimetro,nepraleisdamos tusciu vietu,ieskoti skaudziu tasku.Jei spausite per stipriai visi taskai bus skaudus.ATRADE SKAUdzia zona.pasizymekite kelis skaudziausius taskelius o pasirinkti reikia is ju pati skaudziausia taskeli ir masazuoti diagn tazdele,Jos kaina apie 25lt.APIE 10 MIN .veliau kitus kuo taskkuti skaudesnis tuo jo poveikis bus efektyvesnis. del dievo niekam nepersu butent taip gydytis ir gydyt savo vaikucius.Bet nepatikesit is 25 dalyvavusiu kursuose,mes ne medikes buvom tik 3 visi kiti medikai.AS susipazinau su viena medike,dirbancia pasilaiciuose ir paklausiau,kode medikai nedaro to poliklinikuose. man atsake kad dar per anksti.Ir jei prades dirbti atskiri zmones poliklinikuose,tai simtai mediku neteks darbo,.Krize Lietuvoj jus ne neisivaizduojat kie zmoniu mirsta nuo musu mediku neatsakomybes ir chemijos kisimo zmonem.daugelis vaistu yra sintetinia ir musu organizmai paprasciausiai ju neisisavina o jau apie gydymo efektyvuma nera nei kalbos.....Ir as labai didziuojos ir labai patenkinta,kad galiu padeti ne tik savo seimai ,kaimynams,draugams.As tik pamokau ,o dirbti turi jie patys.Man uz tai niekaS NEMOKA O TO IR NEREKIA.aS TAIP MANAU KO DAUGIAU MUSU MAMOS ir teciai bus issilavine,tuo geriau.Reikia kad musu lietuveleje zmones butu sveikesni. Atsakysiu ir del salto oro jei vaikutis gali VALIO tegu eina i gryna ora,bet per skubu rasyma, as atsiprasau, kad neiterpiau alergija saltam orui.Visai neseniai isklausiau paskaita apie salta ora vaikams.Gal kas girdejo per Lradija,ten buna geru paskaiteliu,apie sveikata.Ten taip ir pasake Kad negalima vaiku vest i lauka kai virs min 5.ir ypac aktyviam judejimui ,pasivaiksciot taip ,bet vazinet rogem,lakstyt ne.Tai siandie ir baigsiu,jei kam idomu galiu dar apie kai ka papasakot,...Tik tie pasakysiu kad staiga negalima nutraukt vaistuku naudojimo.Taciau reikia ne tik naudot vaistus bet ir masazuoti,o po kiek laiko....pacios pamatysit rezultatus..... Nepykit kas nepritariat,jusu valia Tai ,mano seimai ir man labai padeda ir mums gyvenimo kokybe pagerejo.Sekmes jums ,nepraraskit vilties del savo vaikucu sveikateliu,begaliniai linkiu jums lames.
Puiku, ramunyte! Manau, kaip tik ir reikia tokio netradicinio poziurio i gydyma. As pati t.p. net ir sunkiausiai sirgdama nenaudoju antibiotiku, o vaikams is tolo ju neleidziu naudoti, net temperatura musu vaikams tik naturaliais budais, o sukisdama vaistu doze.
Bet kyla klausimas - ar imanoma taip teisingai masazuoti neturint jokio pasirengimo. Pati minejot, kad lanket kursus, gal tikrai verta tuos kursus palankyti? Nes paciai tai aiskios tos skaudziausios vietos-taskai, o mazas vaikas nelabai dar sugebes nurodyti tiksliai. Ramunyte, o kur tokie kursai yra? Kiek zinau paprasto masazo kursai visuomet vykdavo Zinijos draugijoje, o cia, kaip suprantu, turbut kur nors rytietiskos pakraipos centruose? Busiu dekinga uz atsakyma, galima ir i AZ.
Bet kyla klausimas - ar imanoma taip teisingai masazuoti neturint jokio pasirengimo. Pati minejot, kad lanket kursus, gal tikrai verta tuos kursus palankyti? Nes paciai tai aiskios tos skaudziausios vietos-taskai, o mazas vaikas nelabai dar sugebes nurodyti tiksliai. Ramunyte, o kur tokie kursai yra? Kiek zinau paprasto masazo kursai visuomet vykdavo Zinijos draugijoje, o cia, kaip suprantu, turbut kur nors rytietiskos pakraipos centruose? Busiu dekinga uz atsakyma, galima ir i AZ.