labas vakaras mamytes. Asesu naujoke.jau4metai varstam su sia problemele.Lankeme darzeli.bet...nedarzelinis vaikas.dabar augam namuose.visko turim ir alergiju,...na zodziu visa puokste ligu ir ASTMA.Pernai as susidomejau SUDZOKU terapija...
Labai idomu, ramunyte...mes su savo dukrytem pries pora dienu grizom is ligonines, siaip abi turi ta pacia diagnoze, bet mazei dar ir plauciu uzdegimas prasidejo tai nebezinau ko griebtis. Pati esu naturaliste, tai tie visi antibijotikai ir hormonai gauti ligonineje mane varo is proto, o ju neduoti irgi negaliu, tai ieskau visokiu imanomu alternatyvu.
Poryt isvaziuojam i sanatorija, gal ten nors kiek atstatys ju sveikatele.
Papildyta:
Ir dar...mielos, bendros nelaimes drauges!
Gal kuri savo ziogui esate dariusios INFLAMID'o inhaliacijas? Mano mazoji jas gauna jau antra savaite...tai neatpazystamas vaikas, visa pikta, irzli, nugeibusi ir t.t. Nezinau ka ir daryti, sake dar bent tris savaites inhaliuoti...bet kai matau tokius salutinius reiskinius, tai negaliu apsispresti. Padekit prasau, zinau, kad reikia pirmiausiai pasitarti su gydytoju, as be jo nuomones irgi nieko nekeisiu, bet idomu suzinoti jusu patirti. Aciu
visu pirma astma suaugusiam ir vaikuciui tas pats.jei suauges suserga tai didele tikimybe kad sirgs ir vaikutis,tai gali buti taip pat ir igimta.Taciau atstma galima isgydyti,nors gydytojai teigia,kad ne.Tik reikia daug pastangu.Ir is vis mielos mamytes gime kudikelis,reikia stebeti ji.pirmiausiai nuo pat mazumes reikia masazuoti vaikucio ranyciu delnukus,ir kojyciu pedukus.tose vietose yra vaikucio visas organizmas.Pradeti maszuot nuo pirstuku,einant zemyn iki kulnuko.tai ateities sveikata.Kadangi pirstukai tai galva ir kojos,delnukas-zarnynas,po nyksciu-pagalvele-plauciukai,sirdele.(vidine puse);tulzies pusle,;kulnuko galas,sonuose,priklausomai kokia kojyte desine ar kairetaip pat tulzies pusle;salia rieso per pati viduri,skrandukas,jis randasi ir kulnukuose per pati viduri;kittapuse rankutes (pagalvele) randasi bluznis,pora cm nuo rieso per viduriuka ilga kasa;nuo smiliaus ir didziojo,nuo mazojo ir bevardzio pirstu kylame aukstyn iki delno centro ,cia musuinkstukai2vnt.slapimo pusleyra per pati viduri tarp didziojo ir bevardzio pirstu;lyties organa randasitrp viduriniojo ir bevardzio pirstu,ir t.t.veikime siuos taskus jau nuo kudikystes masazuokime ir viskas bus gerai.gal kokio organo ir neparasiau ,bet jei domins uzklausite.Dabar grysiu prie ASTMOS.Astmos taskas randasi tarp nykscio ir smiliaus(tarpupirstyje),imat tarpupirscio viduri.truputi daugiau nei puse cmzemyn.Tai ir bus skausmingas astmininkui taskutis pavadintas AI.Ji reiktu maszuoti su diagnustine lazdele,ja pakeisim itusinuko rasomaja dali(plonas galiukas),galima piestuku.Spaudyti ji ,tiksliau aktyvinti ta taskuti kada tik turi laiko,vieno masazelio trukme nuo 1 iki 10 minuciu ;dienos trukme bent 30 min,pradzioje taskutis laba skausmingas,bet masazuojant jis apsyla,net tampa malonu;Asmininkai nesitikekite tuoj pat pasveikt,tai ilgas ir kruopstus darbukas,svarbiausiai netinget.mano justuki masaziukas atliekamas jau 8 men.ir jau pajauteme rezultatus Jei anksciau vartojome purskalus kiekviena diena ryte ir vakare tai dabar tik kai susergame virusinemis ligomis ,tada automatiskai paumeja astma.prisiminiau ka galvojau visa diena Brangios mamytes dabar lauke labai salta Atminkit,kad vaikuti galima i laukeli leist tik kai 5 salcio,nieku budu neleiskit kai salciau,astmininkui tai liaudiskai tariant kirvis.N E GA L i maaa.Eikit tik kai butinai reikia ir atkreipkit demes i veiduka,kai baltas ko skubiau i vidu.be totemperaturu skirtumas issaukia astmos priepoliukus. na truputi pailsesiu ir dar parasysiu po pusvalandzio iki Papildyta: p.s.na o del inhaliaciju jei jau gydytojas israse tai inhaliukit,gal bukle prasta,nes jei nustosit ir vel pradesit vaistai nebeveis.Bet ir pradekit masazuotis.masazas niekomet nekenkia iki
Sveikutes, Ir as jungiuosiu i jusu bureli, nes irgi msergame bronchine astma. Kovojame jau 4metai. Labiausiai sergame saltuoju metu laiku. Tyre mums ir alergenus, bet visi tyrimai neigiami. tiesiog sako, kad astma paumeja nuo virusu. Viskas prasidejo nuo to kad labai jau sirgome bronchitais, po to obstrukciniais bronchitais, o paskui nustate ir bronchine astma. o siuo metu persirgome plauciu uzdegimu ir kovojam del kelialapio. Rodos, jau susirinkome visu gyd. rekomendacijas ir kt. savaite eisime pas poliklinikos valdzia del sanatorijos. Sakykite, gal kas esate siuntima gave is poliklinikos? ir ka reiketu zinoti prasant sanatorijos? parasykite ir kokios info reiketu nuvykus i sanatorija, kaip ta visa gydymo plana sudaro? Lauksiu ziniu.
Nugleibusi mergyte ne nuo to .bet nuo sunkumo ,kitaip tariant nuo ligos.......nezinau as pries sanatorijas ,nepasitikiu,bet neaisku kuri?KLausite kodel? atsakysiu ...Ziema negerai sanatorijoje ,vasara taip.Idomu kur ji randas ir butina pasidomet kokios ten vaikuciui gyvenimo salygos.TESIU apie AStmos reikalus.Vaikutis sluogoja,yra alergiskas,kosti ,jautrus kvapams(mamytes atkreipkit demesi i kvepalus,jei vaikutis turi astma,geriau atsisakyti)Dabar truputi apie sloga.Nepamirskit kad gali buti alergiska sloga.Ji pasireiskia tuo ,kad vaikutis pastoviai bega bespalvis skistis is nosyciu.Dabar pazvelkite sau i delna.Jis tampa panasus i zmoguti,kai nyksti pakeliame aukstyn,o kitus 4 pirstus nuleidziame zemyn.Nykstys atitiks galva,bevardis ir viduriniai-kojas,osmilius ir mazylis rankas.Ieskant galvos,kaklo ir krutines atitikimo tasku,delnus ir ****** laikome nyksciais i virsu.Virsutinis nykscio narelis atitinka galva,antras kakla,o nykscio raumuo(pagalvele)iki gyvenimo linijos-krutine.Sio metu mums tiek uzteks.Jei slogabus skaudus paciame virsutinio nykscio narelyje esantis nosies atitikimo taskelis(vidine puse)Paziurekit i ji jis truputi iskiles.paspaudyti ji,dar galima deti kartu pipira ant pleistro ir klijuoti ant to taskelio,paspaudyti karts nuo karto;Jei vargina sinusitas deti 3 pipirus.Masazuojant laiko trukme nuo 3 iki 10 min,o pipirus palikti nakciai;.Ausyciu uzdegimas-skaudus taskiukai ausytes nosies lygmenyje tik is sonu pirsto.tusinuku juos rektu masazuot3-10 mingalima pipirus klijuot,nagu spaudyt Siaip yra 3 ausies taskuciai ,bet jei kam reis paprasysit pasakysiu,jie salia vienas kito.Laringitas,faringitas,angina-ieskoti taskeliu antrauksleliu tarp pirmojo ir antrojo nykscio nareliu rauksleles.ant1-os rauksleles deti5pipiriukus ir klijuot po to spaudinet palikt nakciai.angina prapuola ryte,kartais prireikia keliu dienu.balso stygos-siek tiek auksciau 2o narelio pradzios per pati viduri.DEMESIO po antru nareliu yra raukslele,,na gal truputi zemiau,atsizymekit viduriuka ir nou jo i abi puses po puse cm yra 2 tskeliai nuo alergijos ir nuo alergines slogos,taip pat alergija kvapams. masazuti su tusinuko galiuku.Jei daznai persalate gerkle,klijuoti1,5 cm plocio PIPIRINI pleistra ant antros bnykscio dalies. Veikiant tuos elerginius taskelius3-10 min esant asmos priepoliui,lengviau atsikosima,palengveja kvepavimas,persalus,,ant tu taskelu gera butu paklijuotpipirini pleistra,galima ir su pipirais .(paklijuot).Na ir plauciai.Ziuret i kaire ranka ,pagalvele,t.ynykscio raumuo.Brezkit linija nuo nykscio virsau per viduri ikiraumens pabaigos;kaire puse bus desinis plautis,desine puse bus kairysis plautis.sergant broncitu,plauciu uzdegimu,ant plauciu klijuot pipirini pleistra arba masazuoti su konkoreziu,galima klijuoti15 pipiru ant pleistro ir deti ant kiekvieno pleistro atskirai ;per viduri prie kairio plaucio pabaigos yra sirdele ten deti nereikia.Na mergaites lyg ir viskas.KO neparasiau jei prisiminsiu dar parasysiu.tiesa slogyte galima gyditi ant visu rankos pirstuku tai bus skruzdziu sistemoje jums tai dar sudetinga atsiminkit visi abieju ranku pirstuka,pirmo narelio viduriukas -nosyte(sloga)Na sekmiukas jums.Jei kas bus neaisku rasykite as perskaicius iskart soksiu jums padet,nes toj srityje as jau profas.Per metu as nei karto nesipurskiau sau purskalu, tai daug ka sako.Kai sakiau as taip pat astmininke.viso iki maloniu.....ramunyte
Sveikutes,mano sunelis (4metai) astmininkas ir kita savaite vaziuojam i Druskininku "Saulute" gal kuri mama buvot ir galit atsiliepimus parasyt?Planuoju vestis keliom dienos ir mazaja (1.5metu) kaip ten su tokiais mazais vaikais?Aciu labai.
Sveikutes,mano sunelis (4metai) astmininkas ir kita savaite vaziuojam i Druskininku "Saulute" gal kuri mama buvot ir galit atsiliepimus parasyt?Planuoju vestis keliom dienos ir mazaja (1.5metu) kaip ten su tokiais mazais vaikais?Aciu labai.
Aš buvau Palangoje su sunum ir mano mažąjai buvo tiek pat kiek ir tavo,bet mano sunui jau 6 metai,tai daug kur nueidavo vienas,bet šiap tai sunkoka su mažu vaiku,nes reikia sūnų visur palydėti.Jei keliatės vėliau,tai stenkitės ir procedūras pasiimti vėlesniam laikui,nes paskui labai beryšio kai reikia per galvą verstis.Aš buvau pasiėmus arbatinuką tai mes pusryčius pavalgydavome kambarį.Nu man tos sanatorijos tai tragedija,bet ko nepadarysi dėl vaikų...
Gaila bet jungiuosiu i jusu draugija, ketvirtadieni jau trecias gydytojas pripazino mazylei asma. dar negaliu susitaikytii. Imunoglobulinas 588, alergija tik zemes riesutams 2, o dulkiu erkutems pienui, katems ir siuniui 0/1. Kosti jau nuo rugsejo tai stipriau tai silpniau tai sausai tai dregnai bet nei vienos dienos nebuvo bekosulio. Du menesius gereme Singuliara bet kosulys visiskai nenyksta. Dabar israse hormonus Flixotide 125 Mg. Ranka nekyla duoti tokius stiprius is karto. Noriu patarimo po kiek laiko jusu mazyliams praeina kosulys geriant singuliara, gal man dar neskubeti su tais hormonais tuo labiau tokiais stipriais. Dusulio nera tik naktinis kosulys stipreja. Ar kurios nors vaikas tiek daug menesiu kosija (persalimo per siuos menesius neturejome)
Oi manajam singulairas vienas nenuima kosulio.O ta doze yra pati maziausia ir kaip man sake geriau ji negu kosuliai nes negydomi jie tik stipreja ir isiseneja. Mes gerem ir purskiames apie 9 men ir poto apie 9men mums ju nereikejo o dabar tik singulaira geriam.
Gaila bet jungiuosiu i jusu draugija, ketvirtadieni jau trecias gydytojas pripazino mazylei asma. dar negaliu susitaikytii.
Imunoglobulinas 588, alergija tik zemes riesutams 2, o dulkiu erkutems pienui, katems ir siuniui 0/1. Kosti jau nuo rugsejo tai stipriau tai silpniau tai sausai tai dregnai bet nei vienos dienos nebuvo bekosulio. Du menesius gereme Singuliara bet kosulys visiskai nenyksta. Dabar israse hormonus Flixotide 125 Mg. Ranka nekyla duoti tokius stiprius is karto. Noriu patarimo po kiek laiko jusu mazyliams praeina kosulys geriant singuliara, gal man dar neskubeti su tais hormonais tuo labiau tokiais stipriais. Dusulio nera tik naktinis kosulys stipreja. Ar kurios nors vaikas tiek daug menesiu kosija (persalimo per siuos menesius neturejome)
Mes gydomes tik homeopatija savo astmą. Aš griežtai pireš hormonus
Esu susidūrusi su jais ir tikrai žinau, kad padėjimas laikinas, nenaikina priežasties, o po to reikia vis didesnių dozių....
Su homeopatiniais žirneliais ir tepalais jau draugaujam epusantrų metų, pagerėjimas akivaizdus.
Tik nesuvokiu niekaip, kaip medikai taip lengva ranka išrašinėja hormonus ir teigia, kad jie nekenkia
Aciu ramunyte uz tokius issamius masazu aprasymus. As tiesiog fiziskai ir emociskai negaliu pakesti vaistu chemijos, todel mielai pasinaudosiu patarimais ir jeigu ka, - teirausiuosi papildomai. manau, kad visos sios priemones tinka ir suaugusiajam. Mes baigiam menesio kursa su Singuliaru, viskas gerai, tai manau pratesim su homeopatija, masazais ir pan. priemonem
Gaila bet jungiuosiu i jusu draugija, ketvirtadieni jau trecias gydytojas pripazino mazylei asma. dar negaliu susitaikytii.
Imunoglobulinas 588, alergija tik zemes riesutams 2, o dulkiu erkutems pienui, katems ir siuniui 0/1. Kosti jau nuo rugsejo tai stipriau tai silpniau tai sausai tai dregnai bet nei vienos dienos nebuvo bekosulio. Du menesius gereme Singuliara bet kosulys visiskai nenyksta. Dabar israse hormonus Flixotide 125 Mg. Ranka nekyla duoti tokius stiprius is karto. Noriu patarimo po kiek laiko jusu mazyliams praeina kosulys geriant singuliara, gal man dar neskubeti su tais hormonais tuo labiau tokiais stipriais. Dusulio nera tik naktinis kosulys stipreja. Ar kurios nors vaikas tiek daug menesiu kosija (persalimo per siuos menesius neturejome)
na mano panelei kosuliai buvo nuo liepos iki gruodzio, kol negavo flixodine, bet mums 100 mg. Dabar jokio kosulio ir vaistus liko vartoti savaite laiko.