Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

QUOTE(velniukste @ 2005 05 30, 12:29)
As rgi esu tos nuomones,kad namu "bacilos" ne pavojingos.Namuose daznai tvarkomes:valom dulkes, siurbiam grindis,vedinam patalpas.O ta pedantiska tvarka nezinau kas galetu palaikyt.Nebent kokia tarnaite isitaisius doh.gif  ir galetume.
As taip nusipluku per diena priziuredama savo dukryte,kuri nori demesio,kad valyt kelis kartus per diena tikrai ne man.
Siurbiu kas antra deina,taip pat kas antra diena valau dulkes.O siaip nepamatau,kaip diena prabega...Kai pradejo ropot, savom reikmem, tokiom,kaip ramiam pasedejimui ir  kavos puodelio isgerimui, ar zurnalo paskaitymui visai laiko nelieka cry.gif

o kai vaiksciot prades, tai dar ir daiktai visi uzsiaugins kojytes ax.gif
pas mus paradejo vaiksciot dukra, tai ir musu batai is batu dezes,ir virtuves visoki saukstai is stalciu, zodziu namus tvarko pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 06 01, 14:03)
o kai vaiksciot prades, tai dar ir daiktai visi uzsiaugins kojytes ax.gif
pas mus paradejo vaiksciot dukra, tai ir musu batai is batu dezes,ir virtuves visoki saukstai is stalciu, zodziu namus tvarko pagal save mirksiukas.gif

Va va to labaiusiai ir nelaukiu, nes ir dabar kiek tvarkau, tiek viskas per niek cry.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste @ 2005 06 04, 20:31)
Va va to labaiusiai ir nelaukiu, nes ir dabar kiek tvarkau, tiek viskas per niek cry.gif

man irgi kartais norisi cry.gif cry.gif cry.gif
bet guodziu save ir sakau, kad jau nedaug liko mirksiukas.gif
tikiuosi
gal koks pusmetis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 06 05, 22:34)
man irgi kartais norisi  cry.gif  cry.gif  cry.gif
bet guodziu save ir sakau, kad jau nedaug liko mirksiukas.gif
tikiuosi
gal koks pusmetis tongue.gif

Tau gerai:)-tik pusmetis, o man cry.gif cry.gif
Atsakyti
ne visi vaikai vienodi, o ir as cia tik pati guodziu save, po to pusmecio bus dar geresniu bajeriu prisigalvojus, jauciu taip
lekiu, nes siuksliu deze krausto cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
As tai nepirkciau maniezo...pamenu kai brolis buvo mazas ir buvo judrus, apsiverte su visu maniezu, gerai baigesi, nezinau, kaip sugebejo taip, bet as tai pamacius tikrai nenaudociau to daikto.
Atsakyti
Tokie klausimai, kaip ideali svara ant grindu, smulkiu daiktu nesimetymas turbut labiausia kankinas tas mamytes pas kurias vaikutis pirmas ir namie nera augintinio. Kadangi mes turime ir labai kudlota suni ir dar truputeli kvailoka broliuka, tai mazyliui tenka ir plauku pavalgyti ir zemes "isvalyti" ir kareiveliams galvas griauzti smile.gif Beje, mes ir pirmojo labai nesaugojom: pas suni guolyje rasdavom jau nuo kokiu 5men. (mat labai anksti pradejo sliauziot), o atejus siltesniam pavasariui vaikinas zygiavo keturiomis jau bele kur: po zole, smeli, saligatviais ir pan. Del to tikrai neturejom jokiu medicininiu problemu. Tiesa, manieza dabar turime, bet tikrai todel, kad mazylis yra zymiai ramesnis ir kartais nori pazaisti vienas be "ikiraus padejejo" broliuko.
Atsakyti
Sveikutės. Kada jūsų leliukai pradėjo ropoti? Ar kaip nors padėjote, kad greičiau tai įvyktų?
Atsakyti
4u.gif niu mano velniukas ropoti pradejo nuo men. nors sedejo pati nuo 5men., bet ropoti tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .skatinom visaip ir zaislais ir maisteliu ir suniukais ir teciu ir mama, bet niekas nepadejo, o viena ryta atsikele ir pati kaip niekur nieko nuropojo kur jai reikejo, tai dabar jau nebespejam visur ieskoti, tai po lova palenda, tai i wc nutypena, ir jau pati bando stotis ir eit tai kai pagalvoji tai taip gerai buvo kai jinai tik guleti sugebejo....
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šliaužiojo po butą nuo 6 mėn, ropoja nuo 7 mėn 2 dienų smile.gif .

Užtai sėdėti viena ėmė gal tik nuo 9 mėn., na nebuvo reikalo anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų mergina ropoti prdėjo 6 -7 mėn. tik pramoko tai daryti pradėjo pati atsisėsdinėt, o nuo to laabai greitai ir atsistojo 7,5 mėn.
Atsakyti
Šliaužt kaip kirmėlė blink.gif pradėjo nuo 5 mėn, ropoti nuo 6mėn mirksiukas.gif ax.gif .
Atsakyti