QUOTE(velniukste @ 2005 05 30, 12:29)
As rgi esu tos nuomones,kad namu "bacilos" ne pavojingos.Namuose daznai tvarkomes:valom dulkes, siurbiam grindis,vedinam patalpas.O ta pedantiska tvarka nezinau kas galetu palaikyt.Nebent kokia tarnaite isitaisius ir galetume.
As taip nusipluku per diena priziuredama savo dukryte,kuri nori demesio,kad valyt kelis kartus per diena tikrai ne man.
Siurbiu kas antra deina,taip pat kas antra diena valau dulkes.O siaip nepamatau,kaip diena prabega...Kai pradejo ropot, savom reikmem, tokiom,kaip ramiam pasedejimui ir kavos puodelio isgerimui, ar zurnalo paskaitymui visai laiko nelieka
As taip nusipluku per diena priziuredama savo dukryte,kuri nori demesio,kad valyt kelis kartus per diena tikrai ne man.
Siurbiu kas antra deina,taip pat kas antra diena valau dulkes.O siaip nepamatau,kaip diena prabega...Kai pradejo ropot, savom reikmem, tokiom,kaip ramiam pasedejimui ir kavos puodelio isgerimui, ar zurnalo paskaitymui visai laiko nelieka
o kai vaiksciot prades, tai dar ir daiktai visi uzsiaugins kojytes
pas mus paradejo vaiksciot dukra, tai ir musu batai is batu dezes,ir virtuves visoki saukstai is stalciu, zodziu namus tvarko pagal save