QUOTE(ivi @ 2005 05 18, 16:53)
Sedi irgi tvirtai, taciau pats dar neatsiseda, nebent is pusiau gulimos padeties. O pareikalauti, kad pakeltu, oi kaip moka.
Ir naujausias fokusas eiti. Tik vedziok ji- tai zingsniuoja patenkintas( nu aisku kojos dar kartais susipainioja).
Tai ir nebezinau, ar kankinti ji dar, t.y. versti ropoti... Nebezinau, kaip ir bemankstinti. Atrodo pats pasirenka, kas jam smagiau
Pas mus panaši padėtis, nors atsisėsti tai kartais atsisėda net neįsitverdama į nieką, bet pavyksta ne visuomet. Su šliaužimu tuoj mano kantrybė baigsis.... kaip vaikas išmoks šliaužti, jei jai iš principo labai nepatinka ant pilvuko gulėti ir niekada nepatiko??? Na bet vis karst nuo karto pasimokinam.
O su vaikščiojimu tai oi kas darosi .... galėtų mergina ištisai vaikščioti, kad tik kas ją vedžiotų (aš iš principo prieš vaikštukus nusistačius ....

pati kalta

), vakarais būna, kad pasilenkiu ir atsitiesti nebegaliu .... tokia aistra vaikščiojimui, kad ojojoi

Svarbiausia, kad pas mus butas taip apstatytas, kad nelabai kur bus apie baldus vaikčioti ... žodžiu panašu, kad sulinskiu aš visai kol mažoji pradės savarankiškai tapsėti