maniskis pirma ismoko vaikscio o tik paskui ismoko ropoti kazkaip keistokai cia tas mano vaikas
Pradzioj sliauze, bet labai trumpai, kokia savaitele, o paskui ant keliuku ismoko atsistoti ir ropot pradejo, tai buvo 5men ir 2savaites.
manoji nuo 8,5 men. pradejo ropoti,pries tai sliauzinejo
..o musiškė nei šliaužioja, nei ropoja.... nors mum jau nebe už kalnu 9 mėn. Sedėt sėti tvirtai. Lovyteje megina atsisoti. Neurologė komentavo taip- kad vieni vaikai juda, kiti sėdi ir stebi Tai mūsų iš tu stebinčiųjų ko gero....
Nuraminai Reiskia, ir musiske is stebinciuju bus Nes mums poryt 6 men, bet mes nei slaiziojam, nei ropojam , nors bendraamziai kai kurie abu dalykus daro jau tik daina...
Na, bet kaip viena mamyte pasake, gal busim is tu, kurie nesliauzoje ir neropoje is karto atsistoja ir nueina
Va tik sestis ir stotis su kieno nors pagalba baisiai patinka
Na, bet kaip viena mamyte pasake, gal busim is tu, kurie nesliauzoje ir neropoje is karto atsistoja ir nueina
Va tik sestis ir stotis su kieno nors pagalba baisiai patinka
QUOTE(pina colada @ 2008 08 03, 19:40)
joo... stotis tai tik statyk ir statyk ...
manoji irgi sedejo ir stebejo iki 7 men ir teleka ziurejo, poto pradejo begiot po divana palei nugarele, tik pot nuo 8 men ismoke apsiversti ir pradejo staigiai ropoti.
mes nešliaužiojom visai, iš karto atsistojo keturiom ir pradėjo ropot būdamas lygiai 6 mėnesių, atsistojo ant dviejų kojyčių 6 mėn ir 15 dienų, savarankiškai sėdi nuo 7 mėn.
Mano pupa ropoti pradejo nuo 7,5 men., o dabar vos namie pagaunu .Man taip smagu stebeti kaip ji pasiekia savo tiksla ir darosi savarankiska.Mums kursuose pabreze, kad labai svarbus vaiko vystymuisi yra ropojimas ir negalima jo praleisti!!!!
o mes dar sunkiai sedim, svyruojam i sonus o pirmasis jau su vaikstyne lakiojo kokie skirtingi leliukai