Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Mažulka ropoti pradėjo vakar-10 mėn. ir 19 dienų. biggrin.gif Bet stojasi, lovelėje ir laikoma už rankučių vaikšto jau koks mėnuo. Tik atsisėsti gulint ant nugaros niekaip nepavyksta. Turi apsiversti ant pilvo ir tada jau kelia užpakaliuką ir sėdasi.
Atsakyti
Mano maziukas išmoko ropoti 9 men, o atsisedo pats dar veliau, tuo keldamas pasibaisejima mūsų šeimos gyd. doh.gif .Dabar jam tuoj 11 mėn. vaikšto įsikabinęs ,pamažu ir nedrąsiai... wub.gif
Atsakyti
Pradėjo ropot 7 mėn beveik, o dabar jau ir vaikšto savarankiškai wub.gif
Atsakyti
mes tik katik pradejom ropoti, t.y. beveik 10 men. ax.gif lovytej atsistojam, vaikstom, atsisedam, bet kur kitur isikibe tai tuoj krentam doh.gif
Atsakyti
mes pirmiausia išmokom atsistoti, vėliau atsisėsti, o dabar jau kelios dienos kaip ropojam. bet tas ropojimas keistas smile.gif vieną koja laiko pasikišęs po pilvu, kad galėtų iškarto atsisėsti doh.gif
Atsakyti
mano pradejo ropoti 6 menesiu, sedeti normaliai dar nemokejo blink.gif . Maniau, vaikscioti prades velai, ir tikrai nustebino, kai pamaciau einancia 10 su puse menesiu doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano neropojo nei vyresnioji,nei mazoji blink.gif Ir vaikscioti pradejo nepasakyciau kad anksti,metuku.Viena mama pasake juokais kad vaikai kurie neropoja turi karalisko kraujo lotuliukas.gif
Atsakyti
Manajai dar savaites truko iki 6 menesiu, tai parode, kad ji jau sugeba ropot. smile.gif Bet deja.....tik atbulyn ax.gif
Atsakyti
Musu mazyle ropoti pradejo pries pora dienu.Ryt jai sukaks 7 menesiukai.Ropoja kaip kareivukas, nebespejam gaudyt. lotuliukas.gif Dar nesedi pati, tik labai trumpai.
Atsakyti
sliauzioti pradejo gal nuo 7 kazkur g.gif o ropoti 8men 3sav panasiai, nu sekesi is pradziu sunkiau, paskui jau kuo tolyn, tuo geriau, daba kaip tankas visur eina biggrin.gif
Atsakyti
Nuo 8 mėn, kaip pagal vadovėlį lotuliukas.gif
Atsakyti
maniske sliauzioja nuo 6 men, nuo mazdaug 8 pradejo ropoti. daug ir greitai. dabar mums beveik 10 men. taigi toliau vikriai ropoja, bet dar pati neatsistoja mirksiukas.gif
Atsakyti