Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Maniškė ropoti pradėjo 8 mėn 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Sveikos mirksiukas.gif
Mes dar neropojam, bet mielai stovim smile.gif
Net sėdėti nenori schmoll.gif
Tiksliau, kai noriu pasodinti, nelenkia kojyčių smile.gif
Mums 7mėn. ir 25d mirksiukas.gif
Atsakyti
nesupratau??? maniske jau pirmus ropinius padaro 5.5 men...Po penkis judesiukus mazdaug. Puikiai stovi keturpescia. O pamacius zaisla ivairiais budais pasiekia: liuokteli atsispyrus rankytem ir kojytem, traukia kaldra, sukasi ratu, su kojom spiriasi..ir zaislas jos rankose. Aisku, dar iki tikrojo ropojimo turim laukti, bet manau keliu savaiciu begyje sita technika ivaldysim. 6-to men sukakties proga galim ir ropot!
Atsakyti
Manau kad nera ko stebetis 4u.gif kiekvienas vaikutis individualus - vienas anksciau ismoksta vartytis, kitas sedet, trecias vaiksciot...taip kad jei vaiko raidoja matomas progresas (t.y. jis vis ismoksta kazko naujo) nemanau kad reikia labai pergyventi - ateis laikas, ismoks visko. O jei neramu, visada geriau pasikonsultuot su spec.
Atsakyti
Mano panikė ne ropoja, bet čiuožia ant užpakaliuko, net pasišokinėdama ,nuo 8,5 mėn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurada @ 2008 06 21, 22:32)
Mano panikė ne ropoja, bet čiuožia ant užpakaliuko, net pasišokinėdama ,nuo 8,5 mėn lotuliukas.gif

kaip idomiai thumbup.gif

pritariu, kad vystymosi eiga ir veiksmu eiliskumas labai individualus, mano mazyle labai anksti pradejo pati verstis ant pilvuko, todel sliauzti "atbuline eiga" pradejo 4,5 men, pirmyn - 5,5 men, o ropoti 6,6 men - anksciau nei sedeti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano maziukas tai nuo 7 ropot pradejo,bet labai greitai ismoko atsistot,tai nebeidomu ropinet biggrin.gif jam dabar ,tai ropoja tik kai nera i ka atsiremt kad atsistot 4u.gif
Atsakyti
Musu dukryte ropoti pradejo 8 men ir iki dabar kur nera atramos ropoja, nes moka eiti tik iskibusi g.gif
Atsakyti
dukryte pradejo ropoti 7men ir 20 dienu,ir iskarto ismoko atsisesti thumbup.gif
Atsakyti
Mum beveik 7mėn, sėdėt jau mokam ir jau šviečiasi ropojimo stadija bigsmile.gif , ale dar neaišku, kada jau pradėsim, bet laabai laukiam lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukrytė ropoja nuo 7,5 mėn. 4u.gif Vienu metu pradėjo ir sėdėti ir ropoti, o neužilgo ėmė ir atsistojo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 26 birželio 2008 - 14:06
Mažasis pradėjo ropoti kai buvo 6 mėn ir 2 savaičių thumbup.gif Dabar vis dar ropoja bet greičiai pasikeitė lotuliukas.gif Jau bando ir vienas nesilaikydamas pastovėti ax.gif
Atsakyti