Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

mazoji pradejo ropoti nuo 8men 4u.gif
Atsakyti
musu bernaitis 9 su virs men. bet neropoja blush2.gif jis ridenas... doh.gif kam jam stengtis, jei taip greiciau ir lengviau smile.gif i mankstas vaiksom, tai ten pasliauzia kai reikalaujama primygtinai, o namo griztam ir vel ridinetis unsure.gif jau susitaikiau su ta mintim, kad tikrai greitas vaisciojimas mums negresia rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip pagal visas raidos lenteles 10 men vaikiukas jau turetu ropoti. Nors, kita vertus, buna vaiku, kurie is viso neropoja, o is karto vaiksto smile.gif Mano grazuole pradejo jau normaliai, greitai ropoti 8 menesiu. Lovytej atsistojo 7,5 men ax.gif
Atsakyti
Mano pupa ropot i prieki pradejo budama nepilnai 8 menesiuku, iki tol vare ratu atbuline pavara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 27 gegužės 2008 - 22:07
Mano panelė pradėjo ropoti 7,5mėn. dabar jai 10mėn. tai visur patekom varo biggrin.gif
Atsakyti
Mano pipiras pradėjo ropoti būdamas 8 mėnesių.
Atsakyti
Mūsų mažei dabar beveik 7 mėn., tai dar neropoja schmoll.gif ir sėdi tik prilaikoma. Bet užtai labai išlavino vartymąsi ir sukimąsi ratu - taip pasiekia toliausiai padėtus žaislus ir ne tik žaislus lotuliukas.gif
Atsakyti
na ropoti ismoko tik dabar 11men, bet pats atsistoti ir uz rankos vedzioti jau gal nuo kokiu 8men ismoko na prie tinginukui mes bet dabar tai jau viska darom be problemu wub.gif
Atsakyti
ropoti pradėjo 9 mėnesių
Atsakyti
ir mes gedrules vaikutis:) ropoti net nesiruosia, bet uztat eiti tai pirma biggrin.gif
Atsakyti
Mes 7,5 ismokom ropoti
Atsakyti
Mes nuo 7,5 mėn. jau ropojam.
Atsakyti