mano mazylis jau ropoja apie 2 savaites. Dabar jau pats nusliauzia kur jam reikia, o isikibes i ka nors ir atsistoja
8.5men pradejo ropuot
Mums jau 9menesiai,sedeti mokam,stoveti mokam,o va ropoti neiseina Ten kur reikia ji nusliauzia
QUOTE(Jolančike @ 2008 04 27, 11:10)
Visai neropojo,vaikštynej važinedavos,o padetas ant žemes keturiom ,tai tik rurytę judina iir niekur neropoja
Lygiai tas pats Bet uz tai savarankiskai eiti pradejom nuo 9,5 men.
Mes irgi neropojam, bet sėdim ir stovim tvirtai, tai manau, greičiau vaikščiosim, nei roposim.
mano dukryte pradejo vaikscioti 10 men.o ropoti 11
musu dukryte pradejo 8men ropoti
Mano maziui 6 men. ir 20 dienu, bet dar neropoja. guledamas ant pilvuko kojytes po savimi pritraukia, bet tada galvyte padeda ir rankytes kaip pingvinukas atgal atmeta Ir sukasi taip ratuku ir dar labai pyksta, kad niekur nepajuda ir toliau padetu zaisliuku nepasiekia Manau, greit ismoks ir rankytemis atsispirti
Mūsiškis vaikinukas ropot pradėjo nuo 8,5 mėn. Iki to laiko šliauždavo atbulomis
sveiki. mes 6men pradejom ropot atbulom, po sav i prieki, o vakar pirma kart atsistojo lovytej. miegodmas ir taip sugeba ropot ir atsitrenkt i lovyte.pries sav pamego miegot ruryta iskise taip juokinga
7.5 men pradejo sliauzti. Dabar tuoj 8 men, bet dar neropoja, taciau pats atsistoja ir atsiseda.