Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

6,5men pradejome ropoti atbulomis o i prieki nelabai gaudavosi, bet dabar mums 7,5 ir jau ropojame i prieki tikrai graziai biggrin.gif
Atsakyti
mano mazylis jau ropoja apie 2 savaites. Dabar jau pats nusliauzia kur jam reikia, o isikibes i ka nors ir atsistoja smile.gif
Atsakyti
8.5men pradejo ropuot
Atsakyti
Mums jau 9menesiai,sedeti mokam,stoveti mokam,o va ropoti neiseina schmoll.gif Ten kur reikia ji nusliauzia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančike @ 2008 04 27, 11:10)
Visai neropojo,vaikštynej važinedavos,o padetas ant žemes keturiom ,tai tik rurytę judina biggrin.gif iir niekur neropoja smile.gif

Lygiai tas pats smile.gif Bet uz tai savarankiskai eiti pradejom nuo 9,5 men. thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi neropojam, bet sėdim ir stovim tvirtai, tai manau, greičiau vaikščiosim, nei roposim. ax.gif
Atsakyti
mano dukryte pradejo vaikscioti 10 men.o ropoti 11 blush2.gif
Atsakyti
musu dukryte pradejo 8men ropoti 4u.gif
Atsakyti
Mano maziui 6 men. ir 20 dienu, bet dar neropoja. guledamas ant pilvuko kojytes po savimi pritraukia, bet tada galvyte padeda ir rankytes kaip pingvinukas atgal atmeta biggrin.gif Ir sukasi taip ratuku ir dar labai pyksta, kad niekur nepajuda ir toliau padetu zaisliuku nepasiekia bigsmile.gif Manau, greit ismoks ir rankytemis atsispirti smile.gif
Atsakyti
Mūsiškis vaikinukas ropot pradėjo nuo 8,5 mėn. Iki to laiko šliauždavo atbulomis biggrin.gif
Atsakyti
sveiki. mes 6men pradejom ropot atbulom, po sav i prieki, o vakar pirma kart atsistojo lovytej. miegodmas ir taip sugeba ropot ir atsitrenkt i lovyte.pries sav pamego miegot ruryta iskise biggrin.gif taip juokinga
Atsakyti
7.5 men pradejo sliauzti. Dabar tuoj 8 men, bet dar neropoja, taciau pats atsistoja ir atsiseda.
Atsakyti