Mano sūnelis ropoti pradėjo nuo 8,5 mėn. Iki tol šliaužė, bet tik atbulom Dabar jau ir įsikibęs atistoja bei bando vaikščioti kur nors įsikabinęs. Bet va iš gulimos padėties neatsisėda - jei reikia, tai verčias ant pilvo ir tada jau atsisėda
Kai buvom ~ 8 mėn. 2 sav., vieną dieną pats atsisėdo, kitą - pats atsistojo, ir po kelių dienų pradėjo ropoti ant ištiestų rankų ir kojų ... maniau, kad keliais neroplios, bet po savaitėlės pradėjo eiti keliais, ką sėkmingai daro iki šiol, nors dabar dažniau eina įsikibęs į baldus
Vienos draugės lelius tokio pat amžiaus, kaip ir mes, nešliaužiojo, neropoja, bet jau taip pat vaikšto aplink baldus
Vienos draugės lelius tokio pat amžiaus, kaip ir mes, nešliaužiojo, neropoja, bet jau taip pat vaikšto aplink baldus
Sveikos supermamos,
Mano 7 mėn. mažylis pradėjo intensyviai ropinėti, tiksliau beveik visa laiką praleidžia ant grindu ropinėdamas ir net miegoti įsigudrino tokia poza tai nuo to nuolatinio roplinėjimo mano mažiaus keliai paraude ir žiuriu tokia maža melynė ant vieno keliuko tai net nežnau ką čia daryti gal turite kokiu patarimų ar pamastymų šia tema?
Mano 7 mėn. mažylis pradėjo intensyviai ropinėti, tiksliau beveik visa laiką praleidžia ant grindu ropinėdamas ir net miegoti įsigudrino tokia poza tai nuo to nuolatinio roplinėjimo mano mažiaus keliai paraude ir žiuriu tokia maža melynė ant vieno keliuko tai net nežnau ką čia daryti gal turite kokiu patarimų ar pamastymų šia tema?
Mano vaikas ropoti pradejo 7 men. Iskart i prieki ir pakankamai vikriai O po poros savaiciu atsistojo ir pradejo vaikscioti isikibes i baldus
Visai neropojo,vaikštynej važinedavos,o padetas ant žemes keturiom ,tai tik rurytę judina iir niekur neropoja
Mano vaikis kazkur nuo 7.5 men. pradejo ropoti. Jau pakankamai greitai sugeba nuropoti kur tik nori, o greiciausiai nuropoja ten kur negalima,pvz.:prie laidu ir pan.
Mano pradejo ropoti nuo 6,5men. O uz pora dienu pats pradejo stotis
Mano mažyliui tuoj 9 mėn,o jis net nežada ropoti ,užpakaliuką pastatęs pasiūbuoja ir viskas, manau,kad eit greičiau pradės