Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Kazkur 9men pradejo ropoti 4u.gif
Atsakyti
Apie 6 mėn ax.gif
Atsakyti
mes ir dar neropojam ir tingim net vartytis,Ir va eisim pas daktare gal paskirs manksteles g.gif
Atsakyti
O musu mergyte apie 6 men. su puse pradejo ropoti. Tai dabar per kambary jau varinejam: mama, tik pavyk! thumbup.gif Mum balandzio 14 irgi bus lygiai 7 men. 4u.gif
Atsakyti
Mano zuikiui jau 8 men, bet neropoja ir nesliauzia schmoll.gif . Tik vartaliojasi tikslo link ir pasiekia ka nori. Tai lauksiu kaip cia toliau bus. Sedeti ilgai nenori, tuoj griuva ant pilvo ir guli kol sumasto, kad reikia pasivartalioti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 04 12, 09:17)
Mes taip pat neropojam nors mums jau 7.5menesio kelia kelia ta savo šikniuką ir pysta nes nu gi ropot neišeina.Gal kartais ir mano prades anksti vaiksčioti nes vaikštynei irgi nelabai nori buti na žodžiu rankinukas neblogas 11,5kg. mirksiukas.gif

mano vaikis irgi burbuliukas-sveria kazkur apie 11kg dabar,nors neaisku tiksliai,nes sveremes beveik pries men,tai irgi neropoja dar,tik karts nuo karto,o kuoi toliau tuo dazniau atsistoja ant keturiu ir linguoja pirmyn atgal biggrin.gif oi kaip laukiu kada prades ropoti,kaip idomu stebeti naujus pasiekimus biggrin.gif
Atsakyti
mano maziukui 8,5 mrn,. ropot kol kas neropoja ir nezinau ar ropos,nelabai kaip sekasi jam g.gif
Atsakyti
Ropojam,stojames nuo 6,5 men rolleyes.gif
Atsakyti
O mes ropot pradejom nuo 7 men thumbup.gif ,nors irgi ne maziukai 10kg blush2.gif
Atsakyti
Mums 8 mėn, ropojam tik atgal, i priekį dar nesigauna.
Atsakyti
O mūsų dukrytei jau devyni mėnesiukai, pati įsikibusi atsistoja, vaikšto įsikibusi į lovytės kraštą ar baldus, bet ropot kol kas nelabai išeina - jai vis norisi stumtis pėdutėmis, o ne keliais, ir kelti užpakalį. Kai netingi ir laaabai nori kokio žaislo, tai iriasi vieną koją atstačiusi į priekį, o kitą pakišusi po savimi užpakaliu... lotuliukas.gif Vyresnioji dukra neropojo, tai gali būti, kad ir šita iš karto eis. Kaip vaikui išmokti ištraukti vieną koją, parodyti, kad reikia irtis keliais, o ne pėdom? rolleyes.gif
Atsakyti
o mano tinginuki tuoj 10 men ir jis praktiskai nieko nedaro.atsiseda tik is pusiau gulimos padeties,nesliauzia,neropoja,neatsistoja ir labai pyksta kai ji mankstina doh.gif tenka dabar vaikscioti i mankstas unsure.gif
Atsakyti