mano didysis pradejo vaiksciot neropojes 10 men.
Mano dukryte tik dabar pradeda po truputi ropoti,ji nesliauziojo isvis.
Ropot pradėjo 6,5 mėn
Mano mažoji ropoti į priekį pradėjo prieš tris dienas , jai balandžio 14 bus 7 mėnesiukai
mano nuo 8 men
Nors maniske ir smulkute ropoti i prieki pradejo 8 men, nors visos salygos buvo pradeti ropoti ir anksciau. Nedejau i joki manieza, buvo daug erdves, bet sliauze tik atbula. Kiekvienas vaikas pradeda kazka daryti tada, kada jam atiena laikas. Kaip musu gydytoja sako: "svarbiausia, kad atitiktu svoris ir ugis, o visam kitam ateis laikas"
tai turbūt viskam savas laikas - mes ropoti pradėjom nesulaukę 6 mėn. Ir jau atsistoja pats, o dar kojytėm nelabai sveika , tai ir pasirinkimas dabar - arba ant grindų ir ropojantis, arba lovytėj stovintis. renkamės mažesnę blogybę - ropojam
Mano pirmasis sūnus ropoti pradėjo tik 10.5 mėn, o antrasis sūnus visai neropojo ir 10.5 mėn. pradėjo vaikščioti.
QUOTE(nireglina @ 2008 04 11, 20:52)
Mano pirmasis sūnus ropoti pradėjo tik 10.5 mėn, o antrasis sūnus visai neropojo ir 10.5 mėn. pradėjo vaikščioti.
pas mus panasi istorija neropojo neropojo, 10 men.pradejo vaikscioti, tada 11 men.pradejo ropoti
Mes taip pat neropojam nors mums jau 7.5menesio kelia kelia ta savo šikniuką ir pysta nes nu gi ropot neišeina.Gal kartais ir mano prades anksti vaiksčioti nes vaikštynei irgi nelabai nori buti na žodžiu rankinukas neblogas 11,5kg.