Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Mums 6 men. jau yra pirmieji bandymai ropoti - nors labai sunkiai, bet jau matau mazai ir truksta . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2008 03 06, 15:03)
Kai 6,5 men pradejome eiti i masazus jau po savaites pastebejau rezultatus, sunelis atsistojo ant keturiu, ir budavo linguoja  pirmys-atgal lotuliukas.gif  juokingai atrodydavo. Kai  suejo 7 men jis jau ropojo dabar nespejam gaudyti, o kai reikia sauskelnes pakeisti tai  doh.gif  ant nugarytes neisguli nei sekundes nes tik paguldai ir jis jau ant pilvyko ir bega  biggrin.gif

4u.gif Mums 7,5mėn bet irgi keturiomis klūpi ir siūbuoja pirmyn,atgal,tai taip nepadoriai atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors sūnus labai keistai vartosi kaip kamuoliukas,kartais net iš kambario į kitą kambarį nusirita,kažkaip nebuvau mačiusi ir močiutės stebėjosi,kad taip vaikas neropoja,o verčiasi šonu,apsisuka apie savo ašį ir pirmyn,laukiam kada ropos,nors kiti pirma vaikščioti išmoksta o tik paskui ropoti smile.gif
Atsakyti
Mano maziukas irgi greitai prades ropoti, nes dicke tiek ji kankina, reikes nuo juos pabegti biggrin.gif
Atsakyti
5 men ir sav atsistojo ant visu keturiu, o 5 men ir trys sav pradejo ropoti, bet nesekmingai savaite pasitreniravo ir dabar 6 men ir savaite o as jau ja vos speju gaudyti po kambari.Jau pradejo bandyt stotis.Vietoj absoliuciai nenustygsta. g.gif
Atsakyti
Mums 9 menesiai ir mes tik rutuliojames, buvo ant keturiu atsistojusi tik viena kartair tik pora sekundziu...
Atsakyti
sveikos mamytes o mes sliauzioti pradejom 6 men o dabar 6.5 men tai jau puikiausei ropineja paskui mane i visus kambarius biggrin.gif
Atsakyti
Mano panelytė pradėjo šliaužiot nuo 6,5 mėnesiuku, o ropot po visus kambarius lygiai nuo 8 mėn. biggrin.gif
Atsakyti
mano vyrukas ropoja nuo 9.5 men rolleyes.gif
Atsakyti
O mano maziukas, nors jau jam beveik 11 men ropoti jokio noro neturi g.gif
Bet ka su juo jau darysi, uztat kai tik yra uz ko uzsikabinti is karto stojasi ir eina palei seinas ir radiatorius smile.gif
Ir dqar gudrutis viena ranka isikibes kita iesko mano rankos, kad jau matai ji pavedziociau smile.gif
Manau kad ir neropos... nors ir kaip mes noretumem...
Atsakyti
Na mums 9 men ir ropoti net nebandem,bet uztai jau stovim(nors nelabai ilgai).O uz rankos vedamas-vos speju paskui lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuo 9 men. ropoti pradejo. Jau galvojom, kad neropos visai, nes labiau vaikscioti uz ranku vedamas norejo, bet pusbroliai kelis kartus parode, kaip ropoti reikia, tai mano sunelis greit ismoko lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis ropoti pradejo 7 menesiu.
Atsakyti