QUOTE(Tooraa @ 2007 03 27, 13:03)
O maniskis visai neropojo, tiesiog atsistojo ir pradejo vaiksciot... Gal as cia ir ne visai i tema, bet norejau parasyt, kad ne visada reikia laukti, kol ropot prades, nes ne visi vaikiukai is viso ropoja..
mano vyresnelis isvis neropojo, bet 10 men. jau vaiksciojo o mazasis tuoj 6 men. ir nepanasu, kad noretu ropot turbut irgi be ropojimo apsieisim
ula pirma pradejo vaikscioti o paskiau po savaites ismoko ir ropoti
o maniski (jam jau beveik 6men) kaip nori skatink,jis nekreipa demesio,nenori nors tu ka ,tik bando verstis pats ant sono,bet negali istraukt rankytes,tai tada supyksta
Aisku,kiekvienam vaikui ateina savas laikas
Aisku,kiekvienam vaikui ateina savas laikas
mano mažius ropot pradejo 7 mėn, bet labai trumpai jis ropojo, jis iškart pasilaikydamas po visur lakstė
dukrytė pradėjo ropoti nuo 5 mėn ir 1 savaitės, dar po kelių dienų jau ir užpakalį iškėlė, keturpėsčia. labai ankstyva
QUOTE(Tooraa @ 2007 03 27, 14:03)
O maniskis visai neropojo, tiesiog atsistojo ir pradejo vaiksciot... Gal as cia ir ne visai i tema, bet norejau parasyt, kad ne visada reikia laukti, kol ropot prades, nes ne visi vaikiukai is viso ropoja..
mano neropojo nei vyresnioji ,nei dabar mazoji neropojo ir nebando
dukra ropoti pradejo 6men ir 2 savaiciu
mano vaikas pradejo ropoti 8 men.
Musu mergaite pradejo ropoti pilnai nuo 8.5men. Pries tai sliauze kaip desantininkas , ant pilvo.Po to po truputeli mes ja pakeldavome uzpilvelio, ir taip palengva pati ismoko ant rankyciu pasikelti ir laksto dabar keturiomis kur tik uzsigeidzia ir labai greitai.
Manau cia viskas priklauso nuo vaiko raumenuku.
Manau cia viskas priklauso nuo vaiko raumenuku.